Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 203290 puta)
Zvezda u usponu

Osmeh je kriva koja sve ispravlja.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1689
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG viewty
Pa Ceca je Marinina muza.... Zashto da ne dodje  Smile

Citat
I dok Nikola kao jedan od argumenata za odustajanje navodi to što mu se ne sviđa što OT liči na „Velikog brata", čini se da će se tandem iz VIP verzije ove emisije, Skaj Vikler i Ajs Nigrutin, posle osam meseci ipak vratiti u kuću. Na jučerašnjoj generalnoj probi dva segmenta su izostavljena, što znači da se sprema nešto zaista veliko.

Kakva glupost. To je ista varijana kao kad su onog smaracha Mikija ubacili u VB2. I oni ce bash da pevaju pesme kao shto je 9000 metara na neeeeebu....

Sprema se neshto veliko? Velika glupost rekla bih...
IP sačuvana
social share
Nemojte nikad reci da ste sreli najglupljeg čovijeka; uvijek se može desiti da ga neko pretekne!

CARPE DIEM!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 133
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson z770

Citat
I dok Nikola kao jedan od argumenata za odustajanje navodi to što mu se ne sviđa što OT liči na „Velikog brata", čini se da će se tandem iz VIP verzije ove emisije, Skaj Vikler i Ajs Nigrutin, posle osam meseci ipak vratiti u kuću. Na jučerašnjoj generalnoj probi dva segmenta su izostavljena, što znači da se sprema nešto zaista veliko.

Kakva glupost. To je ista varijana kao kad su onog smaracha Mikija ubacili u VB2. I oni ce bash da pevaju pesme kao shto je 9000 metara na neeeeebu....

Sprema se neshto veliko? Velika glupost rekla bih...
Citat
Bas tako koji ce vrag oni unutra???
« Poslednja izmena: 20. Okt 2008, 14:27:43 od semir_86 »
IP sačuvana
social share
Boli te sto sam bolji od tebe, znam da te vrijedja to ali nisam ti ja kriv...picko jedna... ona je kuuurva..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 270
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Zabavljanje sirokih narodnih masa.Cista komercijala.Malo je bljak
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy S5
^Slazem se sa Lenom,ali je onako,dobro za razbibrigu kad se vratis sa posla/iz skole.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Iz „Operacije trijumf” izlazi još jedan takmičar
Antonija sve bliže izlasku
Autor: M. Radojković | 20.10.2008. - 05:00

Iz kuće „Operacije trijumf” večeras ispada još jedan takmičar, a ove nedelje u vrućoj stolici nominacija našli su se Antonija Besednik iz Zagreba i Đorđe Gogov iz Dimitrovgrada. Sudeći po anketi na našem sajtu, najbliža izlasku jeste Antonija za čiji je ostanak glasalo svega 28 odsto čitalaca „Blica”, dok je za Đorđev glasalo 72 odsto.

Đorđe je dobio i podršku studenata koji su se pre neki dan u slušaonici skoro jednoglasno složili da bi voleli da on nastavi da se takmiči. Iako je u trenutku kada su je nominovali, htela da samoincijativno napusti šou, Antonija Besednik je preksinoć u emisiji „Najgori od sve dece” ispričala da „ostaje u kući uprkos svemu”.

Ipak, ankete na našem sajtu i zvaničnom forumu „Operacije trijumf” govore nešto drugo, a i njena mama Željka Besednik ne misli da će Antonija nastaviti sa takmičenjem.
- Antonija definitivno napušta kuću! Čini mi se da taj šou u Hrvatskoj nije toliko popularizovan koliko u Srbiji, te je ona u neravnopravnom položaju u odnosu na Đorđa - objašnjava njena mama.
- Mi smo, naravno, glasali za njen ostanak, glasaju i prijatelji, ali mislim da je to uzaludno - kaže Antonijina mama koja joj je, inače, pre neki dan, u telefonskom razgovoru rekla da „dođe kući”.
Đorđev brat Miša je ubeđen da Đorđe ostaje u kući.
- Mislimo da će ostati u kući! Iako se on ne žali, ja se žalim i čini mi se da i dalje nema dobru pesmu, ali ostaće! Nije pravedno nominovan. Takođe, ne mogu da kažem da Antonija nije dobar pevač, ali ja sam na Đoletovoj strani - zaključuje Miša.

Aleksandar se ukočio
Vikend u kući „Operacije trijumf” protekao je prilično burno. Pored toga što je Nikola Sarić definitivno odlučio da napusti kuću, Makedonac Aleksandar Belov se u nedelju ujutru probudio sa jakim bolovima u grudima.
- Ne mogu da dišem, jako me boli na levoj strani - kukao je Aleksandar vidno ukočen. I dok je nekolicina devojaka obigravala oko njega čekajući doktora, Belov se žalio da je „gotov”.
- Nije ništa strašno, ili je mišić ili ti se upalio živac - rekao je doktor koji ga je pregledao.
- Nadam se da će mi na gala večeri biti bolje. Već sada mi je bolje. Psihički sam se sredio kada znam da nije ništa strašno, to puno pomaže - iskren je bio Belov objašnjavajući da je odmalena veoma osetljiv na sve.
A na dešavanja u kući, izgleda da je najosetljiviji Nikola Sarić, koji i dalje želi da napusti kuću.

Kristijan ulazi u kuću
Kristijan Jovanov iz Makedonije prvi je student (od šestoro koje je žiri na početku izbacio) koji ulazi u kuću „Operacije trijumf”, a u sledećoj emisiji „Najgori od sve dece” saznaće se na koji će se način on pridružiti studentima.

Na gala večeri - gosti iznenađenja
Sa studentima će, večeras, na četvrtoj gala večeri, zapevati Elena Risteska, Željko Samardžić i grupa „Atomsko sklonište”, a producentska kuća „Emotion”, kako nezvanično saznajemo, priprema i iznenađenja, te će večeras zapevati još dve pevačke zvezde iz Srbije.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 547
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6300
Pa Ceca je Marinina muza.... Zashto da ne dodje  Smile

Kad Marini nestane mleka pomuze Cecu Smile
« Poslednja izmena: 20. Okt 2008, 16:49:35 od rotsild »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da ste mi zivi i zdravi!!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung 
meni su svi super ,osim one kretenke Antonije :[5]:koja me jako nervira. Stvarno neznam sta glumi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.2.149.30
mob
Tel.Me Your.Number
Ulazi, izlazi, upao, ispao , dolazi

sve u svemu Pendulum
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple 
Milica dobro izgleda ali mislim da nema neki talenat za pevanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
ne kontam ovo oko viklera, ajsa i povecanja gledanosti....
sto ne zovu mimi onda da gostuje, ipak je ona pobednica vip-a a i novopeceni pevac....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.