Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 183856 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
A sto je ova iz Zane dosla da peva kad je promukla? Smiley Mislim, ovo je stvarno zvucalo smesno Smile Doduse, ona i ovako peva lose...

Zato sto je dan dva ranije, dala sve od sebe u nekoj od grandovih emisija... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 547
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6300
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
OK... ova Milica jeste slatka (fizicki)... ali grudi joj stoje na stomaku... sa 19 godina... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 547
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6300
Ima toga, glumica za odrasle Kissy Kapri ima grudi koje vise a 87 je god Smile

Milica ih bar poseduje kakve takve za razliku od recimo Ivane Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Ivana OT: Narodnjaci? Nikad!

Prva studentkinja koja napušta Akademiju OT je presrećna i prezadovoljna. Ivana Nikodijević će u utorak uveče zvanično izaći iz Kuće, a u druženju sa novinarima otkrila je svoje dalje planove.

"Ja sam najpre kompozitor, pa tek onda pevačica. Mislim da OT nije šou u kojem moje veštine mogu u potpunosti da se prikažu. Dajte vi meni papir i olovku, a ne mikrofon, pa ćete videti šta mogu".

Ivana (20) je rekla da je u Kući stekla 15 prijatelja, ali ne izdvaja nikoga kao favorita za pobedu. Đorđe ima harizmu i neverovatno prisustvo na sceni, a Milica i Ana pevaju "savršeno".

"Adnan je veoma mio, lepo smo se sprijateljili. Nisam ni znala da se on sada zaljubio u Anu", rekla je Ivana, i dodala da se svašta u Kući "propusti".

Mlada kompozitorka je rekla i da studenti boluju od "dečjih bolesti", koje će boravak na sceni izlečiti.

Ivana je rekla i da bi volela da je komponovala pesmu "Show must go on", a od domaćih autora izdvojila je muziku Ane Stanić, Kornelija Kovača, kao i Riblju Čorbu i Đorđa Balaševića, koji su "sam vrh" domaće muzike.
Iako će studenti, pored zadataka na Akademiji, morati svašta da rade u kasnijoj karijeri da bi opstali, Ivana je kategorično rekla da je ništa neće naterati da ikada komponuje narodnjake.

"Nema tih para", rekla je ona kroz smeh.

Neki su, na ulasku u Akademiju, rekli da će između ljubavi i karijere uvek odabrati karijeru, ali Ivana je spojila ta dva.

"Muzikom se bavim iz ljubavi, ona je moja prva ljubav. Inače, jesam zaljubljena, uvek sam zaljubljena. Tako nastaju moje pesme".

Ivana je za MONDO rekla da bi neko ko peva njene pesme morao da bude isti kao ona.

"Komponujem iz srca, moji stihovi su vezani za osećanja. Kada bih imala priliku da radim sa bilo kojom zvezdom, to bi morao da bude neko ko oseća moje stihove, ko je bio u tim situacijama u životu".

Ivana će tek u utorak zvanično napustiti Akademiju, a sledeći će "leteti" neko od nominovanog para - Đorđe Gogov iz Srbije, ili Antonija Besednik iz Hrvatske.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Apple 15
OT FOLIRANT

Danijela Pavlovića forumaši proglasili najvećim folirantom u „Operaciji Trijumf"

Kraj protekle nedelje u akademiji „Operacije Trijumf" obeležili su sve češći incidenti u kojima se redovno u središtu pažnje nalazi Danijel Pavlović, koga su forumaši već prozvali najvećim folirantom u kući na Košutnjaku.

Polubrat Marije Šerifović prvo je došao u sukob sa svojom starom-novom duet partnerkom Jasminom, a potom i sa Antonijom Besednik. Iako je u međusobnoj svađi izgovorio čak i psovke (uz pominjanje Antonijine majke), Danijel je bio taj koji je Hrvaticu prijavio direktoru Saši Dragiću, žaleći se da zbog nje ne može kako treba da uvežba koreografiju za svoju pesmu i da zbog toga ne može da napreduje. Ipak, do kulminacije je došlo u subotu, kada je Pavlović, po ko zna koji put, plakao u kući. Uz tvrdnju da je uradio 20 sklekova i da su mu obećali da će se javiti svojoj porodici, Danijel je prolio reku suza i pošto nisu uspeli da ga smire, producenti „Emoušna" su mu omogućili da pozove majku Lidiju.
Brojni forumaši zbog ovih poteza optužili su ga da stalno izaziva sukobe i pravi namerne patetične predstave, želeći tako da izazove simpatije gledalaca. Čini se da je u tome uspeo, barem što se tiče organizatora, koji su mu, pored telefonskih poziva omogućili i da prvi otvori svoj blog na internetu.
Pored studenata, koji su sinoć imali svoje druge nominacije, zvezde treće gala večeri „Operacije Trijumf" bili su pop bendovi „Magazin" i „Zana".

(S. VA.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Samsung Galaxy S III
... bas je privukao simpatije onim umobolnim pateticnim scenama...
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Impossible Is Nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2917
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
debil...kad sam ga video kako place a posle i zasto , shvatio sam da je veliki idiot noob  Smile
IP sačuvana
social share
Na svetu nista lepse,ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubav prema Crno-beloj boji !!!
Ponos Srbije
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Svi mi ovde nekog cekamo,da nam kaze koga cekamo..

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1253
Zastava Darkwood
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia N 73
Operacija Trijumf: Ivana napustila kuću
utorak, 14 oktobar 2008 18:02

Ivana Nikodijević kaže da joj nije žao što je napustila akademiju "Operacija Trijumf"!

Ivana Nikodijević je prva izbačena studentkinja muzičke akademije "Operacija Trijumf" a iz kuće na Košutnjaku izašla je večeras. Na danas održanoj konferenciji za štampu ova Zemunka je rekla da joj je drago što je napustila ovaj šou, jer ima neke druge planove u životu:

- Ja sam kompozitor i uopšte ne želim da budem interpretator. U kući ima dosta talentovanih ljudi i ne bih se usudila da prognoziram ko će pobediti. Svako ima svoje prednosti. Meni se najviše, kao osoba, svidela Milica jer je potpuno neiskvarena - rekla je Ivana i dodala da se nada da će sa drugarima iz kuće sarađivati u muzičkom smislu:

- Volela bih da nekima od njih uradim albume. Već imam neke ideje, šta bi kome pristajalo. Od domaćih pevača najviše cenim Anu Stanić, Vlada Georgieva i Željka Joksimovića. Vidi se da dosta rade na sebi. Takođe, od poznatih kantautora, legende su mi Bora "Čorba" i Đorđe Balašević - rekla je izbačena ukućanka.

Inače, ovonedeljni nominovani studenti su Đorđe i Antonija. I ove nedelje naklonost publike zadobio je Aleksandar, koji je bio izuzet od nominacija žirija. Pošto je žiri saopštio svoj stav i nominovao Nikolu Paunovića, Nikolu Sarića, Antoniju i Đorđa, Direktor Akademije, uz pomoć profesora, donosi odluku i spašava Nikolu Sarića. Studenti su svojim glasovima spasili Nikolu Paunovića, tako da su Antonija i Đorđe ostali "na tapetu".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia Lumia 630
October 13th, 2008
Ceca Raznatovic u Operaciji Trijumf

Prema neslužbenim informacijama, kako prenose fanovi popularne pevačice, zajedno sa Cecom u emisiji bi trebalo da nastupi i Oliver Mandić. Ipak, „Vreme za ljubav ističe“ Ceca bi trebalo da otpeva u duetu sa nekim od učesnika serijala.
Iz produkcijske kuće „Emotion“ nisu hteli ni da potvrde ni da demantuju ovu vest.
Svetlana Ražnatović kaže da je još niko nije kontaktirao.

Do sada me ama baš niko nije zvao da gostujem u toj emisiji - kaže za „Alo!“ Ceca.
Osim nje, u serijalu se planira pojavljivanje još desetak muzičkih zvezda, a među onima čije se učešće očekuje u naredna tri meseca, koliko traje šou, nalaze se i Dino Merlin, Zdravko Čolić, Željko Bebek, grupa „Van Gog“, grupa „Negativ“, „Hladno pivo“, Edo Maajka, Aleksandra Radović, Nina Badrić, Vanna, Petar Grašo, Vlatko Stefanovski…
Tokom večerašnje gala večeri, kao gosti nastupiće grupe „Zana“ i „Magazin“ koja je sinoć doputovala u Beograd i odmah potom održala probu za svoj nastup na TV B92.

Jadno...

=============================================

I da ovaj mi je favorit za extremno sutiranje u glavu ;-)

« Poslednja izmena: 15. Okt 2008, 08:11:37 od Darkman030 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.132 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.