Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 183108 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15

Ovaj desni... za gledaoce desni... onaj koji nije krestavi Serifovic - je Kristijan

Ovaj sto kasapi Stranca u noci je Tomislav

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy Nexus
@ anea : aaaaaaaaaaaa sad sam ukapirao ko su .. hvala anea faco Smiley  Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Nista...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone
Severinin dekolte u krupnom planu
Druga tjedna emisija 'Operacije Trijumf' prikazana je na Novoj TV – što smo vidjeli u ta tri sata?

Kad već dobiješ jedno veliko ime u svoju minutažu, kaže staro pravilo svakog urednika svake TV emisije, iskoristi je i iscijedi koliko god možeš; ovog puta ulogu zvijezde preuzela je Severina, čije su balkanske poskočice, zajedno s golim nogama i dekolteom gurnutim u prvi plan, u potpunosti obilježile show. Kad već nije bilo padanja u 'jarak' ili nekog ozbiljnijeg skandala koji bi napravio reklamu sam od sebe.

Rakija se liječi vinom, marihuana kokainom, a sve ostalo Severinom, poručuje 'Zdravo Marija', nezaboravno glazbeno iskustvo kojim je Seve otvorila cirkus. Ako ste se izliječili od viroze nakon gledanja ovog showa, barem znate kome možete zahvaliti na tome. Jer, Severina je u duetu s natjecateljicom Antonijom iz Hrvatske otpjevala i najavljeni 'Gas, gas', jašući na sedlu privezanim za striptiz-štangu. Benzin, ćevapi, alkohol, muški znoj i bljuvotina nastala mješavinom svih ovih aroma u tim se trenucima doslovno mogla namirisati s TV ekrana, što je, u parametrima ove pjesme, kompliment. Valjda.

Severinina prisutnost osjećala se i kasnije, kada je Ana (još jedna kandidatkinja iz RH) otpjevala njezinu pjesmu 'Tridesete' (zapamćenoj, između ostalog, i po antologijskom stihu: grudi su ti kao rahat lokumi), a uz duete svih natjecatelja te pokoje gostovanje drugih popularnih glazbenika (Željko Joksimović i Elvir Laković Laka), 'Operacija trijumf' protekla je u najboljem redu.

Što zapravo znači – bio je to još jedan trosatni reality/talent show za mazohiste svih uzrasta i seksualnih preferencija, potpuno televizijsko rasulo s hiper-flegmatičnim Huljićem u gotovo pa neprimjetnim žiriju (osim na urnebesno besmislenom selekcijskom finalu, s antologijskom razmjenom: Pitanje: 'Zašto sam izabran za ispadanje?' Odgovor: 'Zato.'), konstantnim problemima u komunikaciji (kandidati kao da su jedva u stanju složiti suvislu rečenicu onda kada ne pjevaju tuđe pjesme) i otužnim pokušajima humora koji kao da nas žele uvjeriti u to da smo više dobrih šala pročitali u jednoj rubrici viceva Arene iz osamdesetih, nego tijekom ove nedjeljne noći uz Novu TV.

Gledatelji su odlučili da je ovog puta najbolji bio Aleksandar makedonski (da, iz Makedonije je), a tko će biti novi kralj/kraljica kuruze, spreman za interpretiranje estradnog smeća 'u regionu', sve do nove sezone i nekog novog imena, saznat ćemo na kraju balade.

Pan-jugoslavenska zajednica s nestrpljenjem očekuje taj trenutak.

Izvor: Tportal
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone
Video: Operacija Trijumf: Nikolina zgazila voditelje, Hrvat opet popušio glasove

KAO ŠTO je to uobičajeno u reality showovima, broj kandidata za glavnu nagradu se iz emisije u emisiju smanjuje pa su tako za ispadanje u Operaciji Trijumf prvi nominirani Nikola Paulović i Ivana Nikodijević. Od četvero studenata koje je nominirao tročlani žiri, o sudbini njih dvoje do sljedeće gala večeri odlučuju glasovi gledatelja, dok su studenti najvećim brojem glasova spasili Ninu Petković, a ravnatelj Akademije Saša Dragić uz ostale profesore Vukašina Brajića. Jedan od studenata je mogao "zaraditi imunitet", što znači da je publika svojim glasanjem nekoga od njih mogla spasiti ispadanja, a sretnik je ovoga puta bio Aleksandar Belov.

Za razliku od prve gala večeri Operacije Trijumf koja je frcala tehničkim greškama, neartikuliranim ispadom voditelja Mace i padom članice žirija, druga po redu emisija uživo bila je lišena sličnih ispada. Iako se voditeljska ekipa, zapravo, tek uigrava, najuvjerljivija kroz cijelu večer bila je voditeljica Nikolina Pišek bez obzira što je na pozornicu stala s visokom temperaturom. Dok je publika zajedno s ostalim članovima žirija jedva razumjela što Maca govori, dok je voditelj Milan dobio riječ samo onda kad je urlao, a Ana Mihajlovski, kako je sama rekla, "pored Nikoline mogla samo klimati glavom", Nikolina Pišek u Operaciji Trijumf pliva kao riba u vodi.

Severina jahala mehaničkog bika i pokaza gaćice

Razdražljivi studenti koji su za ovu gala večer morali pripremiti duet s nekim od kolega ili s jednom od pjevačkih zvijezda koje su ujedno bile i gošće večeri, nakon raznih razmirica i svađa, prema ukupnim ocjenama, oduševili su i publiku i žiri. Severina je još jednom potvrdila status jedne od najvećih zvijezda na Balkanu, a tome u prilog ide činjenica da je nastupila s mash upom svojih pjesama i prije nego je krenula sama špica emisije Operacija Trijumf.

Nastupila je u svojoj uobičajenoj maniri - razbacivala se u vjenčanici. U jednom trenutku podignula je vjenčanicu pa su se lijepo nazirale njezine gaćice, poput Madonne se u šljokičavom stolcu uzdigla iznad pozornice, jahala mehaničkog bika, klečala, slala poljupce i samom svojom pojavom izmamila nervozu voditelja Milana koji ju je u jednom trenutku zagrlio i primijetio: "Sad su na mene svi ljubomorni!" Severina je nastupila i u duetu sa studenticom Antonijom Besednik koja joj je uz bok pjevala "Gas, gas". Sevka kakva jest, Antoniju je u jednom trenutku trknula laktom, pogled usmjerila na grudi i potaknula da ih malo zatrese, što je studentica hladnokrvno izignorirala. Osim Severine nastupili su Željko Joksimović i Laka.

Vukašin se suprotstavio Tončiju Huljiću

A kakav bi bio showa bez "showa" pa je tako student Vukašin Brajić vidno postao nervozan zbog Tončija Huljića koji mu nije želio odgovoriti zašto je nominiran, već mu je samo odbrusio: "Eto, zato". U trenutku slabosti i žaljenja što će možda ispasti, Vukašin se suprotstavio Tončiju i rekao mu da je jamačno ispao, "jer se ovi na vrhu boje konkurencije". Međutim, Vukašinu sigurno neće biti lako nastaviti sa showom s obzirom na to da je upravo njega spasio ravnatelj Akademije davši mu najviše glasova za ostanak u showu, jer će se ponovno morati susresti s Tončijem Huljićem. Druga po redu emisija Operacije Trijumf završila je nastupom dvojice kandidata koji su u prošloj emisiji među njih šestero bili nominirani za ispadanje. Od dvojice eventualnih studenata, Kristijana Jovanova i Tomislava Kramarića, Bjelovarčanin je opet popušio i oprostivši se od svih lagano krenuo putem Hrvatske.

Izvor: Index
« Poslednja izmena: 07. Okt 2008, 09:55:06 od Mikele »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson k750i
nisam sinoc gledao ali sad gledah gas,gas i vidim da ova antonija uopste nema ritme Smile
i ona je prosla...???
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine! Maksimalno dozvoljena duzina je 4 reda teksta!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone
Prosla je....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Noćna smjena

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1079
Zastava Sarajevo 71000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia N73
Nije trebala po meni, malo je reć' da je antitalenat  Smiley 1
IP sačuvana
social share

Željezničar za život cijeli!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
@dexter,- znas sta znaci produkcija ? dakle, produkcija u smislu benda, pratecih vokala, izgleda scene, voditelja ( mene licno nervira plavka, ima tako antipatican ton da bih je mutirala najradije ), itd itd.

Naravno da znam sta je produkcija... malo sam i direktno ucestvovao u istoj...doduse u RTS-u, ali nema veze... Smile
Vec su i drugi ljudi rekli, ali ako je tebi dobra produkcija, program u kojem se direktor akademije ne cuje 5 minuta... i slovima pet minuta, a to niko ne primeti i uopste ne odreaguje... hmmm... Odlucivalo se o sudbini jednog od kandidata...
Voditelji su posebna prica, ne zelim da se zamaram...

Za sada mi je Favorit ova Sonja...devojka peva bez greske...i ima stav... a kakva je u kuci i da li se slaze sa ostalima - stvarno me ne zanima...

Bio sam ubedjen da ce ova Antonija da ispadne, posto je apsolutna promasila tajming i bilo je smesno...

A ova crnogorka ce tesko ispasti, posto se vec juce videlo da crnogorci glasaju kao blesavi, a riba je najgore otpevala...
« Poslednja izmena: 07. Okt 2008, 11:02:39 od dexter1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone
Vec su i drugi ljudi rekli, ali ako je tebi dobra produkcija, program u kojem se direktor akademije ne cuje 5 minuta... i slovima pet minuta, a to niko ne primeti i uopste ne odreaguje... hmmm... Odlucivalo se o sudbini jednog od kandidata...

Da, mene je bas cudilo to sto su imali tih problema..... I bilo mi cudno sto nisu odreagovali... U jednom trenutku sam mislio i da kandidati nista ne cuju.....
Sto se tice crnogorke, i po meni je najlosije pevala.... To je mogao da primeti i onaj koji nema sluha (ja)  Smile
« Poslednja izmena: 07. Okt 2008, 11:04:05 od Mikele »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.253 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.