Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 300 301 303 304 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 182107 puta)
Krajnje beznadezan

Znam čoveka ...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11717
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Glasajte za Danijela  Smile   
dobro  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows NT 4.0
Browser
Google Chrome 1.0.154.36
mob
HTC TOUCH PRO
naravno da ima... vuki će da pobedi! ali samo ako svi posaljete po makar jednu poruku!

do sada je izbacio nekoliko favorita(djoleta, nikolu s, sonju, igora) i to ne zato sto ima sponzore niti zato što neko veliki stoji iza njega, nego zato sto je svojim interpretacijama i energijom na sceni osvojio mnoge fanove iz svih zemalja! Njegovi fanovi su extra organizovani i glasaju kada treba! medjutim za pobedu treba i malo vise! tako da bi bilo dobro da i vi posaljete po koju poruku! naravno, samo ako vam se dopada ono sto on radi na sceni i način na koji razmišlja o sadašnjoj sceni! aaa tu je i ono pitanje pravde i načina ne koji se produkcija odnosila prema njemu i drugim "rockerima"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
na kraju su posrali sami sebe (da izvinite na izrazu..)
kao sto su tupili kada su nominovali sajkove, nikole,sonje , da svi oni fantasticno pevaju a niko nema "to" da bude zvezda, doslo im je na kraju da , bez obzira ko pobedi, nema niko od polufinalista "to" da bude zvezda.. da nece mozda vukasin koji odmekece svaku trecu pesmu (neke i dobro odpeva), koji ima 145cm (znam da ima niskih zvezda ali on jezivo izlgeda),kome je ponasanje kao u tetke od 45 godina..
da nece mozda adnan? seljacina debela neobrazovana (mislim da sam dovoljno rekao).
da nece mozda alexandar? slatki mali priglupi makedonac, koji je kao izgubljen u svemiru...
danijel ?? dobro peva, ali kao pojava je za diareju..

tako da , ko god da pobedi, akademija operacija ili kakogod trijumf, nece izbaciti sjajnu zvezdu.. super nova se nece desiti ... boze koliko sam se iskenjao u postu ovom, ne znam sta mi bi .. Smile Smile

ali sve mislim sta sam napisao..

naravno da ima... vuki će da pobedi! ali samo ako svi posaljete po makar jednu poruku!

do sada je izbacio nekoliko favorita(djoleta, nikolu s, sonju, igora) i to ne zato sto ima sponzore niti zato što neko veliki stoji iza njega, nego zato sto je svojim interpretacijama i energijom na sceni osvojio mnoge fanove iz svih zemalja! Njegovi fanovi su extra organizovani i glasaju kada treba! medjutim za pobedu treba i malo vise! tako da bi bilo dobro da i vi posaljete po koju poruku! naravno, samo ako vam se dopada ono sto on radi na sceni i način na koji razmišlja o sadašnjoj sceni! aaa tu je i ono pitanje pravde i načina ne koji se produkcija odnosila prema njemu i drugim "rockerima"...

molio bih te da "iskuliras" malo sa postovima te prirode.. Ovo je forum slobodnjih misljenja i diskusija.. nemoj nam nametati da glasamo za rena... hvala Smile
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Znam čoveka ...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11717
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
možda samo od Sonje nešto bude
inače ostali su pevači ispod proseka  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
pricao sam samo o ljudima koji su trenutno na akademiji ... da su sasa dragic and co. hteli, mogli su od sonje i sajka da naprave cudo... al dobro.. oni hoce sajka u bend... fucking morons ..
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows NT 4.0
Browser
Google Chrome 1.0.154.36
mob
HTC TOUCH PRO
na kraju su posrali sami sebe (da izvinite na izrazu..)
kao sto su tupili kada su nominovali sajkove, nikole,sonje , da svi oni fantasticno pevaju a niko nema "to" da bude zvezda, doslo im je na kraju da , bez obzira ko pobedi, nema niko od polufinalista "to" da bude zvezda.. da nece mozda vukasin koji odmekece svaku trecu pesmu (neke i dobro odpeva), koji ima 145cm (znam da ima niskih zvezda ali on jezivo izlgeda),kome je ponasanje kao u tetke od 45 godina..
da nece mozda adnan? seljacina debela neobrazovana (mislim da sam dovoljno rekao).
da nece mozda alexandar? slatki mali priglupi makedonac, koji je kao izgubljen u svemiru...
danijel ?? dobro peva, ali kao pojava je za diareju..

tako da , ko god da pobedi, akademija operacija ili kakogod trijumf, nece izbaciti sjajnu zvezdu.. super nova se nece desiti ... boze koliko sam se iskenjao u postu ovom, ne znam sta mi bi .. Smile Smile

ali sve mislim sta sam napisao..

molio bih te da "iskuliras" malo sa postovima te prirode.. Ovo je forum slobodnjih misljenja i diskusija.. nemoj nam nametati da glasamo za rena... hvala Smile

lepo sam rekao ako vam se dopada....

aaa o ako neko odlučuje za koga ce glasati samo po tome koliko je visok, mislim da sa takvim osoboma ne vredi razgovarati... mozhda da sve niske ljude osudimo da ne smeju  se pojavljuju na tvu uopste ... a ko zna sta ce biti sledeci korak ... to kakav je u kuci mi i ne znamo(osim onih koji stalno gledaju ls, a bash takvi su najvishe za vukasina, pogledajete nezvanicni forum), treba znati da se u tim pregledima prenose samo najgadnije i najgledanije stvari. ima na utubu dosta klipova o tome kakav je vuki u stvari i kada se zeza...

sto se tvog suda o pevanju, to je tvoje pravo da ga ti takoo dozhivljavas, ali evo ja cu samo dati neka misljenja koja su izrekli  strucni ljudi o vukasinu i njegovom pevanju posto to treba da bude osnovno merilo pri glasanju:
- zajedno sa Danijelom najtalentovaniji u kuci (Mirko Vukomanovic),
- za sva vokalna izvodjenja dobio ciste petice od profesora Pajevica,
- na svim Galama do sada imao sveukupno najbolje nastupe (Ismeta - najvisa prosecna ocena),
- po misljenju profesorke Milice, Vukasin je ,,vrh'' i nijedan njegov nastup nije ostavio publiku ravnodusnom
- luis je rekao da se vidi da svaku pesmu oseca dok peva...

ima jos takvih stvari..

eto to je to od mene ...  i opet kazhem ako vam se dopada glasajte za vukija! na namecem nikome misljenje samo iznosim argumentovani odgovor! Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
bojkic, sta tebi dodje Vukasin?  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows NT 4.0
Browser
Google Chrome 1.0.154.36
mob
HTC TOUCH PRO
ja sam mu baba haker!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung Galaxy S III
Kazu za sitne, malene, patuljaste ljude da se bolje probijaju u zivotu i lakse ostvaruju svoje ambicije, metodom koprcanja  Smile ... ali zato kada jedan Sir. Petar Graso stane pored njih, postane vise nego uocljivo koliko su mizerni i smesni  Smile

Citat
bojkic, sta tebi dodje Vukasin?

Mozda mu je burazer. Liche.
« Poslednja izmena: 03. Jan 2009, 18:10:19 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Osmeh je kriva koja sve ispravlja.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1689
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG viewty
da li je moguce da vukasin ina 27%??

mozda ovo brajic funkcionise kako treba  Smile

Hm, ako aludirash na onog "chuvenog" pisca tralala pesmica --- chovek se preziva Brajovic.  Smile
IP sačuvana
social share
Nemojte nikad reci da ste sreli najglupljeg čovijeka; uvijek se može desiti da ga neko pretekne!

CARPE DIEM!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 300 301 303 304 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.383 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.