Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 251 252 254 255 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 183837 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
nem pojma iskreno .. nisam ja to skontao tako ... al dobro
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 312
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Ljudi tesko je biti 24h pod kamerama. Sonja je totalno iskrena osoba i ja joj skidam kapu jer je ispala najvece musko u kuci..Ovi kao , beze iz sobe, spavaju odvojeno , trpe ga i to(mada ih sve donekle mogu razumeti zbog kamera)... Niko nista da mu konkretno kaze..Ok Igor mu malo spusta i Adnan je rekao pravo ali samo
Sonja je extra odreagovala na njegovo vredjanje, a da ga je udarila, verovatno bi bio kraj OT, kad samo za koskanje nisu isli na zurku.
IP sačuvana
social share
Hell is from here to eternity

Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung Galaxy S III
Gledala sam ovaj pregled danas i ne mogu da shvatim tu dvolicnost, sta li je vec.

Pljuvali su se na mrtvo ime, sonja ga htjela premlatiti i onda se kao vole i ona jos pati jer eto danijel ne ide na zurku.

Mislim daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj  Smile

Svi su mi odvratni.

Bravo! To i ja primecujem, ne samo u njihovom slucaju, nego inace ko god da se zakaci, a pogotovo kada je eto Dacha u pitanju. Ovamo da iskopaju oci jedno drugom, a posle se grle, maze, ljube, prave doruckove... i ne znam kako vole.

Mada su meni inace neshvatljva ta njihova Velika prijateljstva.... jbt zavoleshe se svi izmedju sebe.. kao da se znaju celi zivot, kao da su rod rodjeni... Ovamo svi glasaju da ispadne jedan, a onda kada taj treba da napusti kuci, svi u plach  Smile

Sve neke izdeformisane emocije.... 

da ne govorim o odusevljenju kada im se vrati neko od izbacenih, na kratko.. Jbt kao da su rodjenog brata videli...  Smile

Secam se onog momenta kada je Kristijan usao u kucu, a zatim i u njihovu sobu... kako su skocile sve cure od radosti i odusevljenja... a posle toga nijedna od njih ni rec nije progovorila sa njim....

Je li moguce da je sve to licimerstvo? Lazne emocije? Foliranje? ... ili i u ovom slucaju imamo uvida o jednoj emotivno poremecenoj generaciji... koja je ocekivano takva nakon svih sranja kakva su se desavala na ovim prostorima.

E da, ima jos jedna emotivna nelogicnost.... primetna u pocetku... kada su ginuli za taj telefonski poziv sa roditeljima... da bi ih roditelji umesto pohvalama, lepim recima, zeljama, ljubavlju.. bombardovali ostrim kritikama i hladnim recima.  Smile

Bilo bi dobro cuti misljenje psihijatara, kada bi bar oni bili normalni.... ovako je i bolje sto se cuti nad ovim neobjasnjivim fenomenom... 
« Poslednja izmena: 19. Dec 2008, 00:18:36 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

.....

Zodijak
Pol
Poruke 194
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Paraolimpijskim - buahahahaha ... Adnan je ekstra opustencija, a nije covjek glup ni sekunde- al se ponasa blentavo opusteno.

Meni je Danijel isti Bob Rock (ako je neko citao strip Alan Ford).

Nemoj da vredjas Bob Rocka covece
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Ja mislim da su oni svi kolektivno malo otisli s mozdanim celijama ili da ustvari pokazuju sebe onakvi kakvi jesu kako vrijeme protice.
Ali ovo danas s danijelom i sonjom .. prevazilazi sve granice shvacanja  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Gledala sam ovaj pregled danas i ne mogu da shvatim tu dvolicnost, sta li je vec.

Pljuvali su se na mrtvo ime, sonja ga htjela premlatiti i onda se kao vole i ona jos pati jer eto danijel ne ide na zurku.

Mislim daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj  Smile

Svi su mi odvratni.

Bravo! To i ja primecujem, ne samo u njihovom slucaju, nego inace ko god da se zakaci, a pogotovo kada je eto Dacha u pitanju. Ovamo da iskopaju oci jedno drugom, a posle se grle, maze, ljube, prave doruckove... i ne znam kako vole.

Mada su meni inace neshvatljva ta njihova Velika prijateljstva.... jbt zavoleshe se svi izmedju sebe.. kao da se znaju celi zivot, kao da su rod rodjeni... Ovamo svi glasaju da ispadne jedan, a onda kada taj treba da napusti kuci, svi u plach  Smile

Sve neke izdeformisane emocije.... 

da ne govorim o odusevljenju kada im se vrati neko od izbacenih, na kratko.. Jbt kao da su rodjenog brata videli...  Smile

Secam se onog momenta kada je Kristijan usao u kucu, a zatim i u njihovu sobu... kako su skocile sve cure od radosti i odusevljenja... a posle toga nijedna od njih ni rec nije progovorila sa njim....

Je li moguce da je sve to licimerstvo? Lazne emocije? Foliranje? ... ili i u ovom slucaju imamo uvida o jednoj emotivno poremecenoj generaciji... koja je ocekivano takva nakon svih sranja kakva su se desavala na ovim prostorima.

E da, ima jos jedna emotivna nelogicnost.... primetna u pocetku... kada su ginuli za taj telefonski poziv sa roditeljima... da bi ih roditelji umesto pohvalama, lepim recima, zeljama, ljubavlju.. bombardovali ostrim kritikama i hladnim recima.  Smile

Bilo bi dobro cuti misljenje psihijatara, kada bi bar oni bili normalni.... ovako je i bolje sto se cuti nad ovim neobjasnjivim fenomenom... 

Ма муљатори и сератори сви од реда.
Једино ми је био нормалан Ђоле а и ова Бебићка је неискварено створење.
Соња је опасно дволична.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
Neprestani rad

21:30 | Po odlasku profesora i ujedno završetku časova u plesnoj sali, studenti nastavljaju sa radom.

U gluvoj sobi su Ana, Sonja i Vukašin, gde preslušavaju snimke svojih proba sa bendom, kako bi uvideli greške i narednih dana poradili na njima. Adnan ostaje u plesnoj sali i svira za klavijaturama, dok mu društvo pravi Danijel.

Za to vreme, Nina još uvek leži u ženskoj sobi, pa joj Aleksandar dolazi u posetu. On se raspituje da li joj je bolje i preporučuje da, ukoliko joj još uvek nije dobro, traži da se pozove lekar.

Nina tvrdi da nema potrebe za lekarom, ali da ipak mora da leži. Kako bi je odmenio, jer je bolesna, Aleksandar odlazi u kuhinju i pere sudove, a potom joj kuva čaj.

Bez balada, molim!

20:06 | U plesnoj sali još uvek traju časovi kod profesora Mirka i Snežane.

Sonja sa bendom proba numeru "Svet tuge". Vukašin, koji sa njom izvodi ovu pesmu, joj svesrdno pomaže, jer ona ima problema da neke tonove sama "izvuče". Mirko moli Sonju da bude malo ozbiljnija i da da sve od sebe.

Nakon njih nastupaju Adnan i Danijel sa svojim pesmama, dok Igor sam vežba u učionici. Istovremeno, Ana i Aleksandar su se upravo vratili sa časa, pa u trpezariji zajedno večeraju. Aleksandar tvrdi da mu smeta to što je za dosadašnje Gale uglavnom dobijao balade, jer navodi da sebe ne vidi samo u tom svetlu.

Male zamerke

19:03 | U toku je čas kod profesorskog para Vukomanović. Trenutno Nina, Sonja i Ana izvode numeru "Tainted Love" grupe "Soft Cell".

Mirko savetuje Nini da tokom nastupa bude malo dinamičnija i aktivnija. Dodaje da je veoma bitno da se sve tri dovoljno skoncentrišu.

Nakon "Čarlijevih anđela", na redu je Aleksandar sa pesmama "Džuli" i "Karma Chameleon". On njih priprema sa Ninom. Profesori im, na kraju izvođenja, kažu da nisu loši, jedino imaju male zamerke na izgovor nekih reči u numeri Boy George-a.

Izvor : Operacija Triumf

da li je moguce da oni toliko ne znaju engleski ?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 7
jednom kad sam prebacio, video sam Aleksandra kako igra sa nekom ibeštijom, a pored njih danijel koji takođe treba da igra sa nekom. "Koraci su u pitanjuuuu!"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
ibestija ? mislis dobra ili losa riba Smile ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Poznata licnost

Nef Imperatoriqus Extraordinare

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 4943
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
vidi, viiiiiidi... pa da sam znala da se postaje mod pomocu vesti sa OT, do sad bi admin bila  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 251 252 254 255 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.