Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 211 212 214 215 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 196691 puta)
Clan u razvoju

Lepa , a sama...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7390
Rambo Amadeus je bas car!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Impossible Is Nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2917
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Rambo Amadeus je bas car!
aha  Smile
IP sačuvana
social share
Na svetu nista lepse,ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubav prema Crno-beloj boji !!!
Ponos Srbije
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

.....

Zodijak
Pol
Poruke 194
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Daj da skupimo 100.000 da mu damo da ode tamo i da ih sve napusi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
aj skupimo i damo meni Smile ja cju ih napushiti i za 30000 Smile Smile

*** edit :

Iznenadna poseta!

10:13 | Pesma „Sve smo mogli mi“ ovog jutra budi studente u Akademiji.
Posle razbuđivanja i spremanja, studenti odlaze u plesnu salu na čas fitnesa. Profesor Saša Plećević ih pozdravlja i pušta muziku za početak vežbanja.

Studenti trče i rade vežbe, dok Nina i Danijel voze bicikl. Zvonilo je za kraj časa i studenti pozdravljaju profesora uzvikujući rečenicu „Pozitivna energija".

Pauzu koriste da bi doručkovali i povratili energiju za predstojeće časove. Posle doručka odlaze u dvorište na prvu jutarnju kafu.

U goste im i ovog jutra dolazi profesor Mića Pajević, koji proverava da li su studenti sredili Akademiju. Kao što je obećao juče, profesor je doneo pasulj za studente.

Pomirenje i zadatak!

13:55 | Na red su došli časovi plesa i pevanja. Studenti, podeljeni u dve grupe, odlaze u plesnu salu i učionicu.
Juče je Danijel imao konflikt sa profesorkom Milicom Cerović i čim je došao na čas prišao joj je da bi se izvinio. Milica govori kako je preterao i da je njenom strpljenju došao kraj.

Časovi se nastavljaju i prva grupa radi koreografiju, dok se druga grupa raspevava. Oglašava se zvono i studenti se vraćaju u Akademiju.

Ubrzo im se pridružuje profesor Mića Pajević, koji ima novi zadatak za njih. Uz pomoć čaša i vode, studenti treba da odsviraju skalu.

Izvor : Operacija Triumf
« Poslednja izmena: 05. Dec 2008, 14:16:45 od Paralelni_Svet »
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 6300
Ko bi hteo da vidi Seve u ziriju?? Ja sam za, bila bi super Smile Samo da ne dovedu Lepu Brenu ili nekog slicnog! Inace sledecu galu vredi gledati zbog Rozge:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung Galaxy S III
Ko bi hteo da vidi Seve u ziriju?? Ja sam za, bila bi super Smile Samo da ne dovedu Lepu Brenu ili nekog slicnog! Inace sledecu galu vredi gledati zbog Rozge:)
Slazem se, Rozga nikada bolje nije izgledala! Moze i Severina u ziriju!
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla SeaMonkey 1.1.13
xaxaxa... Kako je Milica pukla  Smile Smile Smile Smile

Elem, jel moze neko da mi objasni foru na kraju koju je Vukasin pricao pa ove devojke prsle..nisam bas pratio fabulu radnje  Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

.....

Zodijak
Pol
Poruke 194
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ma Isidora Bjelicaaaaa Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
OT: Muški bend i ženski trio
Petak, 5. decembar 2008. 18:32

Dobar deo studenata Akademije Operacije trijumf ne bi trebalo da brine za muzičku karijeru po završetku rijaliti-šoua, sudeći prema izjavama čelnika producentske kuće "Emotion".

U planu je da se formira jedan muški bend, što su nagovestili i članovi žirija, ali i ženski trio, u sastavu: Crnogorka Nina, Ana Bebić i Milica Majstorović iz Kragujevca, koja je nedavno ispala . Ideja je jednostavna - tri lepa glasa, tri lepe devojke iz tri različite zemlje. Kako ne kupiti njihov album?

Plan je da u muškom pop-rok bendu budu Vukašin, Đorđe Gogov i Nikola Sarić-Sajko, a da im se na klavijaturama pridruži Ivana Nikodijević, prva studenktinja koja je voljom gledalaca napustila Akademiju. Inače, Đorđe i Sajko su sredu na Akademiji snimili duet za kompilaciju koju je studentima obećao direktor Saša Dragić.

Ako se ovim planovima dodaju i solo album za Splićanina Igora Cukrova, obećanje tekstopisca Marine Tucaković Kragujevčaninu Danijelu da će mu napisati sve tekstove za njegov album (doduše, ovo obećanje Marina verovatno neće moći da ispuni zbog porodične tragedije), kao i najava Tončija Huljića da piše pesmu za jednog sudenta koji će učestvovati na Dori - hrvatskom izboru za Pesmu Evrovizije, onda je Operacija trijumf zaista bila više nego berićetna za sve one koji su u njoj učestvovali.

Da ne pominjemo činjenicu da ih je svaki dan gledalo "pola Jugoslavije" na malim ekranima.

Izvor : MTS mondo

Emotion: Ostavite ih na miru
Petak, 5. decembar 2008. 15:10    

Povodom otkazivanja desete jubilarne Gala večeri i tragedije koja je zadesila jednu od članica žirija, kao i serije tekstova objavljenih u pojedinim novinama, u Košutnjaku je održana vanredna konferencija za novinare produkcijske kuće Emotion.

Pored najavljivanja regularnog nastavka emitovanja programa, tema konferencije na kojoj su govorili čelni čovek kuće Emotion Goran Stamenković, portparol Marinela Kvapil i direktor televizije B92 Veran Matić bila je i način novinarskog izveštavanja o najvećem realiti šou programu u regionu Operacije trijumf.

Pojedini beogradski listovi nedavno su Kuću u Košutnjaku proglasili "prokletom", zbog spleta nesrećnih okolnosti koje su zadesile učesnike ili ljude bliske učesnicima takmičenja Veliki Brat i Operacija trijumf.

"Naš posao je da proizvedemo kvalitetni program, ali i da zaštitimo ljude sa kojima radimo ", rekao je Goran Stamenković. " Mi smo profesionalci i nigde u svetu se ne bi desilo da se program prekida zbog stvari koje nisu direktno vezane za šou, kao što smo mi učinili na poslednjoj Gala večeri. Postoje mnogo važnije stvari od gledanosti i novca. Upravo iz tog razloga mislim da su i pojedine novine mogle da shvate da pisanjem o 'prokletstvu' i to na način koji podseća na 'Treće oko' neće toliko podići tiraž ".

Upravo povodom ovakvih novinskih natpisa i tekstova, oglasila se i majka tragično nastradalog Stevana Zečevića, tražeći javno izvinjenje.

Kako ističu u Emotionu, bitno je napraviti kvalitetan program, ali i biti društvano odgovoran u svakom segmentu. Poznate su humanitarne akcije koje su Emotion i B92 pokrenule nakon prvog emitovanja VIP Velikog brata - izgradnja sigurnih kuća i pomaganje humanitarnih organizacija po izboru tadašnjih učesnika, kao i velika akcija bezbednosti u saobraćaju.

"Pisanje o 'izazivanju sudbine' u domenu je parapsihologije i praznoverja, obmane javnosti. Naš cilj je da zaštitimo učesnike i njihove porodice. Mi svakog od njih poznajemo i ne mislimo o nama samima, programu, zaradi već o njima. Priče o anatemi koja je bačena spadaju u domen gluposti. Ovde smo da jasno kažemo kako se u porodične tragedije ne sme dirati. Novinari ne smeju da zloupotrebe tragediju Marine Tucaković, nastradale učesnike Velikog brata i smrt članova porodice studenata Akademije OT. Moramo nekako da ih zaštitimo od ovakvog pisanja ", završio je Stanković.

Vedrije teme tiču se dogovora koji je postignut sa novim članom žirija kojeg ćemo biti u prilici da vidimo na predstojećoj Gala večeri, kao i najavljivanje potpisivanje ugovora sa kućom Universal.

Izvor : MTS mondo
« Poslednja izmena: 06. Dec 2008, 08:55:22 od Paralelni_Svet »
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

.....

Zodijak
Pol
Poruke 194
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Jebiga, mogao bih onda i ja da snimim duet sa Nikolinom Pisek Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 211 212 214 215 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.