Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: OT vs ZG
Operacija Trijumf
79.6%  (74)
Zvezde Granda
20.4%  (19)
Ukupno glasova: 93
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Operacija Trijumf ili Zvezde Granda  (Pročitano 11181 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC Wildfire S
Zvezde Granda su jedna odvise kretenska emisija za nepismene i kulturno ogranicene...

Iver ne pada daleko od klade.
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Polako, nisam reko da je Operacija trijumf mnogo bolja, samo stavljam do znanja da su Zvezde Granda totalno sranje.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC Wildfire S
Ma hajde OrpheuS isti su...  Smile ... kao sto znas osoba sa slike se zove Marina Tucakovic... zena koja je zajedno sa Brajom stvorila Grand. (Pusti Sashu i Brenu, oni su producenti i tu su da finansiraju  Smile )
Takodje sedi u ziriju Operacije Trijumf  Smile
U Grand Zvezdama se osim narodnjaka pevaju i zabavne pesme (ne znash zato sto ne gledash). U Operaciji Triumf je gostovala Jelena Karleusa, eeej! Pa nju ni u Grandu vise ne shvataju ozbiljno ovde su je doveli da ocenjuje ukucane kako pevaju!  Smile
Pola ukucana je priznalo da su pevali pre ovoga na svadbama. Verovatno ce gubitnici i da nastave...  Smile Mada se nece ni pobednik nesto posebno osladiti. ( Ni Cveta nije videla sveta  Smile )
Nedavno su zvali Acu Shmrk Lukasa da im gostuje pa ih je slatko odjebao i zamenili ga sa Black Pantersima (splavovi ludilo)
U pauzama pevaju narodnjake isto kao GZvezde zabavnjake...

Operacija Trijumf = Zvezde Granda

Smile

Sto se tiche tvoje izjave, ja sebe ne smatram ni nepismenim (bar se trudim) ni nekulturnim. Ne smatraju me ni drugi.  Smile
I nemoj mi pominjati kako su svi seljaci, oni sa MTV-a i slicnih zapadnih muzichkih kuca su josh veci shabani... samo imaju bolje stiliste.  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Samsung XYZ1004
Citat
I nemoj mi pominjati kako su svi seljaci, oni sa MTV-a i slicnih zapadnih muzichkih kuca su josh veci shabani... samo imaju bolje stiliste.

Smile  Smile

Ja zaista nikad nisam razumeo u cemu je razlika izmedju 50cent-a i Dare Bubamare (Tine, Stoje i ostalih Karleusa  Smile )
Ovaj ciganin repuje kako je opasan baja, puca, ubija, vozi dobra kola, kara najbolje ribe, ima para ko salate...a ove u svakoj pesmi placu i kukaju za jednim bas takvim sabanom!

Saban i seljanke....u cemu je razlika?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Jedina razlika izmedju Brene i "fiftija" je u tome sto fifti ima mnogo veci auditorijum, sto se tice kvaliteta, verujem da su ovi nasi shupci cak i za nijansu bolji od Fiftija, kome je glavna i najgenijalnija rima house bounce ... Every house has MTV...

Anyways, sve je to show za siroke narodne mase, koji je neinteresantan i nekvalitetan. Marina Tucakovic nije kompetentna da sudi o necijem muzickom daru kad ni sama ne zna sta je to. Ko o muzici sudi na osnovu lepote glasa ili stasa, taj je kompletno muzicki nepismen, a u oba izbora se izbor svodi na biranje najlepse/g i glasovno najnadarenijeg/ju. Ne smatram umetnikom coveka koji prodaje tudju muziku i tudje reci kao svoje, pa makar i imao glas kao Tina Turner i stas ko Nicole iz Pussydog Bitches... Kandidati su slicni... Kenjaju o nekoj urbanosti i stajlingu, a ovamo se ne trezne po splavovima uz Cecu, Jecu i Ultra Brenu.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC Wildfire S
Ja zaista nikad nisam razumeo u cemu je razlika izmedju 50cent-a i Dare Bubamare (Tine, Stoje i ostalih Karleusa  Smile )

Odma da ti kazem ja slusham i Daru i Tinu i Stoju i... i zaustavicu se ovde!  Smile
Nemam razloga da budem pristrasan jer pored ovoga ja slusham stvarno mnogo druge muzike, zaista ne zelim da se ogranichavam jednim muzichkim pravcem...  Smile

U cemu je razlika?
Razlika je u tome sto engleski (posebno ovima sto ga ne znaju  Smile ) zvuchi glamuroznije. Svetski jezik sto bi se reklo...  Smile
Internacionalne zvezde, sve je veliko, sve je megalomansko. Veliki broj obozavalaca je u igri, ogromna suma novca, masivna propaganda...
To je jedna ogromna mashinerija koja te uchi kako je sve to sjajno bajno cool i slatkasto a pritom ti ne pokazuje sta se desava iza zavese. Kad bacish pogled iza zavese ukapiras da su ove nase mini folk zvezde jagnjad.  Smile
Primera je stvarno mnogo a ja moram da idem da se vidim sa drugaricom za 30 min.  Smile Nasla je prevoz.  Smile

Evo jednog... nedavno je Pop Dance Tra_la_la grupa Rebelde gostovala u Beogradu.
Nikad nisam odslushao nijednu njihovu pesmu niti odgledao epizodu njihove serije. Kako znam za njih? Dzabe bi ti objasnjavao kad nisi ukapirao ono sto ti je Bambina pricala.  Smile Prelistavao sam kanale i ukapirao o cemu se radi. Malo kasnije saznao nesto vise o njima na netu...

To ti je meksichka grupa nastala po istoimenoj seriji Rebelde odnosno Buntovnici evo ti citat:
"Radnja serije se odigrava u elitnoj gimnaziji Elite Way School u Mexicu. U školi, mladi se obrazuju, stiču iskustva i sklapaju poznanstva koja će im obezbediti bolju budućnost, ali i stiču prva iskustva u ljubavi... Većina učenika su pripadnici mexičke"aristokratije", ali ima i stipendista. Međutim, elitna ekipa učenika, La Lohija, daje za sebi zadatak da školu "očisti" od stipendista, koji, po njihovom mišljenju, nisu zaslužili da se uče u Elite Way School. Glavni junaci su Roberta, Miguel, Mia , Diego, Lupita i Giovani koje, pored ljubavi prema muzici, spajaju i međusobna ljubav i prijateljstvo. Oni obrazuju grupu RBD."

itd itd...

Grupa je prodala 20 miliona albuma sirom sveta Nastupili su u Beogradskoj Areni 7.septembra. Pazi ovo! Ulaznice po ceni od 1.600, 2.200, 2.500, 2.700, 3.500 (VIP) i 6.000 dinara (loža). U Areni je prisustvovalo 20.000 ljudi, sve karte prodane.  Smile
Da ti ne vadim informacije evo ti burek tema za njih pa vidi i sam http://forum.burek.com/index.php/topic,336900.0.html

Priznajem odgledao sam kao klinac dosta spanskih serija al i dan danas ne znam spanski. Mislish da oni razumeju rechi?  Smile Ma daj... slushaju pevachice kako pevaju na playbeck (zvuci li ti poznato) i pevushe melodije.  Smile
Mozda je to i bolje, iskreno verujem kad bi se preveli tekstovi njihovih pesama da bi ispala potpuna budalashtina.  Smile
I najveci apsurd od svih (po meni) baci oko na njihovu wikipedija stranicu na Srpskom (pritom pogledaj na kol'ko je samo jezika prevedeno) http://sr.wikipedia.org/wiki/Rebelde
Eeej bre prijatelju, pa znash na kolko sam ja naucnika i knjizevnika naisao da nisu napisali nista o njima ili su nesto polovicno smandrljali. A pogledaj ovo! Pogledaj kol'ko je to temeljno opisano...  Smile Tuga...

I sad ce mene neko ubediti da je Grand mnogo pogubniji za ovu naciju od ovakvih "muzichkih grupa".
Slus'te vi mene, dok god je osoba koje slusaju grand, pogotov ovih 15-20 godina, dok god se omladina pali na grand, ova zemlja nece moci da napreduje, propascemo, vec propadamo, naebasmo ga, sha da radimo? Smile Smile
(mozda se dechko i zezao ali nije tajna da vecina razmislja priblizno ovome)
Deca su nam satro kriminalci a devocice ce sve da budu kurve.
Ovu filozofiju sto oni (Rebelde) prosipaju nije ni Mica Trofrtaljka prosipala. Prave debile od dece.

I ko sto rekoh ovo je samo jedan primer, u svakom muzchkom zanru mogu da ti navedem slicne argumente.

Edit
E da rekao sam da necu biti pristrasan, i nije mi namera...  svaka muzika koja dolazi sa naseg podneblja bilo da su to Grand narodnjaci, zabavnjaci, starogradske, sevdalinke, trubachi, rock, trte mrte... odgovorno potpisujem da su iole inteligentniji od onih sto nam sad pristizu iz inostranstva u mnogo lepoj ambalazi.  Smile
« Poslednja izmena: 15. Okt 2008, 04:07:05 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy Nexus
sve je to lepo, ali drzhite se teme...
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
katastrofa su i jedni i drugi, ne dam svoj glas nikome
a ti bolje pevas od njih,ili si bolji ?  Smile

di ja da pevam, ne znam ni da zavijam kako treba, al kakve to uopste ima veze?

dal sam bolji, ne znam, al kad ih gledam ( i jedne i druge ) definitivno se osetim  za stepenik vislji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Ovako... Sasa Popovic je napravio ogromne, ali ogromne promene od prvih Zvezda Granda do danas... pre svega u produkcijskom smislu..
Ove godine je isao toliko daleko da je prekopirao pozornicu OT... razlika je smao u tome sto je tamo zvezda, a ovde kruzna pozornica...
Medjutim... razlike postoje...
Mozda se Sasa Popovic brine o svojim sticenicima tako sto ima obezbedjuje stan, pesme i nastupe... pa cak i vestacke zube, ali... sa tim ljudima niko ne radi...
Odgledala sam prve dve emisije... i ... jeste.. odlicno pevaju, ali totalno bledo... bez emocije, bez uvezbanog nastupa, preko matice...
Oni su savrseni, ali savrseni za posao kome ce se baviti i mesta na kojima ce nastupati - kafane i folkoteke...
I naravno... opet je tu bila jedna bedna kopija Toseta Proeskog...

Sve u svemu... dve slicne emisije koje se razlikuju ne samo po nastupu... vec i pristupu takmicarima...

« Poslednja izmena: 15. Okt 2008, 11:49:34 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 
Sve je to isto ----- ,samo drugo pakovanje.
IP sačuvana
social share
Lađa života, bez opterećenja stvorenog radom, postaće igračka svakoga vetra.
My way of joking is to tell the truth. That's the funniest joke in the world.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.