Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 23:13:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 119 120 122 123 ... 239
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Opera Fan Club ~ Vesti - Novosti - Saveti  (Pročitano 601855 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Стварно критично.....  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6120
Google App Engine

Lider na polju Web pretrage, kompanija Google, najavila je da će Google App Engine ponuditi dodatne računarske resurse za proizvođače u toku ove godine a pored toga objavljene su i cene za uslugu. Kreatori koji koriste Google App Engine, koji omogućava izradu Web aplikacija na istoj infrastrukturi koja pokreće Google aplikacije, imaće kvotu od 500MB za skladištenje i dovoljno snage i propusnog opsega za oko 5 miliona pregledanih stranica mesečno. Međutim, za svako dalje korišćenje Google će naplaćivati uslugu u zavisnosti od toga koliki skladišni kapacitet i širinu opsega zahtevaju iznad besplatne kvote a cene će početi da se primenjuju krajem ove godine.

Izvor: IT-svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6120
Nova Opera 9.5

Sudeći prema dostupnim informacijama čini se da se čekanje finalne verzije Opera 9.5 nastavlja tako što je Desktop Team nedavno objavio nove informacije o nastupajućem pretraživaču. Ono što je poznato jeste da će update doneti veliki broj izmena među kojima su ikona Opera u add/remove programima u Windows Vista-i, pokretanje je od sada mnogo brže uz veliki broj bookmark-ova kao i bolje upravljanja sa lokalnim kolačićima. Popravljen je i veliki broj poznatih problema kao što je problem sa stranama koje se nikada ne otvaraju, problem sa jQuery/Backbase regresiji, sređen problem sa japanskim nazivima fajlova kada je reč o Mail-u kao i veliki broj drugih poboljšanja.

Izvor: IT-svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 284
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Postavio sam pitanje na topicu o mozilli, ali će kanda biti da se radi o operi Smile

Radi se o widget-u koji selectovani text prebacuje sa latinicu u ćirilicu, a može i obrnuto.
Čak mi se čini da je i grčko pismo mogao da prebaci u fonetski srpski.

Koristi li neko taj widget, ali bar da zna koji je?

Stvarno mi je hitno jer imam kombinovano ćirilično-latinično sklepan ogroman dokument, a u word-u
nemam bele veze kako da ga prebacim u jedno pismo. Smile

zašto to radiš u browzeru  Smile Smile Smile aman zaman kad imaš preslojavanje u officu elem ako ti je text u word u  koristi dodatak  MS Office ili   makro ili u openoffice   OOoTranslit     Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 03. Jun 2008, 22:23:33 od error.exe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Never walk alone

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia N 70
Uvek kada skidam veci fajl preko rapida Opera ga prekine i ne znam sta da radim. Od errora mi je muka. Ne znam da li je do nove verzije ili do Telekomovog adsl-a!

Edit: Ipak je izgleda do Telekoma i rapida! :roll:
Do rapida nije sigurno. I sam koristim Operu i kada se nesto desi i prekine transfer, jednostavno resume napravis i pichi dalje.
To je do tvog provajdera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Per Aspera Ad Astra

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 711
Zastava Negde oko Andromede
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
SonyEricsson K810i

Radi se o widget-u koji selectovani text prebacuje sa latinicu u ćirilicu, a može i obrnuto.

Koristi li neko taj widget, ali bar da zna koji je?

Zove se Preslovljivač, i zaista je dobar  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Trenutno koristim Operu 9.27.Iako sam zadovoljan probao bih i 9.50b.Da li je moguce da skroz izbrisem 9.27,instaliram 9.50 ali da mi sacuva sve internet adrese koje sada koristim.Da ne moram da ih kucam sve ponovo.Ili da jednostavno idem na upgrade sto mi se ne svidja.
I jos nesto.Ova tema ima 121 stranicu.Da li postoji nacin da krenem da je citam od 50. strane ili moram da krenem od prve pa next,next...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 74
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6288
sta podesavate kad instalirate operu, neke najosnovnije stvari koje su?
pitam samo zbog ucitavanja nekih stranica gde ima podosta slika pa mi se nekako cini da je mozzila dosta brza sto se toga tice? pa rek'o dal'
ima mozda nek osnovno podesavanje ?!?
« Poslednja izmena: 06. Jun 2008, 14:48:39 od koleq3 »
IP sačuvana
social share
life is a game
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6120
Ja nista ne podesavam. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 284
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
sta podesavate kad instalirate operu, neke najosnovnije stvari koje su?
pitam samo zbog ucitavanja nekih stranica gde ima podosta slika pa mi se nekako cini da je mozzila dosta brza sto se toga tice? pa rek'o dal'
 ima mozda nek osnovno podesavanje ?!?

zavisi šta koristiš u browseru elem uvezi bookmarkse sredi chat skini neki widgets zavisi koji ti najviše odgovara ja imam par njih napravi search ove nalepi koje najviše koristiš za rapid za slike muziku npr rečnike  i zavisno šta pretražuješ neki skin e sad ako koristiš i operin mail client sredi i njega i to je uglavnom to za početak  e kad hoćeš da reinstaliraš win ili operu sačuvaj C:\Documents and Settings\"tvoj user"\Application Data\Opera\...
profile ili ceo folder opera ako koristiš i mail

i dobro došao u klub

Trenutno koristim Operu 9.27.Iako sam zadovoljan probao bih i 9.50b.Da li je moguce da skroz izbrisem 9.27,instaliram 9.50 ali da mi sacuva sve internet adrese koje sada koristim.Da ne moram da ih kucam sve ponovo.Ili da jednostavno idem na upgrade sto mi se ne svidja.
I jos nesto.Ova tema ima 121 stranicu.Da li postoji nacin da krenem da je citam od 50. strane ili moram da krenem od prve pa next,next...

pa odi File -->> import and export -->> export opera bookmarks i sačuvaj negde
a posle samo to samo iimport opera bookmarks 
ili ako imaš još neka podešavanja onda sačuvaj C:\Documents and Settings\"tvoj user"\Application Data\Opera\...
profile ili ceo folder opera i imaš sve ponovo isto i u svakoj verziji

klikneš na tri tačkice 

pa izabereš stranu recimo 50 ili koju hoćeš

« Poslednja izmena: 07. Jun 2008, 10:28:32 od error.exe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 119 120 122 123 ... 239
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 23:13:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.