Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 23:29:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Opel fan klub  (Pročitano 92385 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
Za motor svaka čast ako je to sve urađeno,,stvarno to nisam znao,ne obilazim ja forume da pratim ko šta radi sa autom,i kažeš da ga daje za 2500 evra,kao sredio ga je,turio u njega tolike pare i sad ga daje za 2500 evra,u čemu je fora,šta se njemu to onda isplati da gurne tolike pare u auto i da ga proda,ajde mi to objasni.Ima neka fora sa tim autom,a ja čisto sumljam da je sve to rađeno,iskreno. Smile

Drugo,ti dok nisi otišao u vojsku srao si po temama i davio sa tvojim automobilom naširoko i podugačko i stavljao si slike svaki dan,dosadio si i bogu i narodu. Smile

Dalje,ja nisam ni rekao da je moj auto savršen,ali za tog kadeta je avion,a i ja nisam nikada davio sa mojim automobilom,da se razumemo,jer nema sa čime da davim ljude,običan automobil,a ti si sa tvojim djubretom od automobila davio ljude kao da je od zlata napravljen.

Čak neki ljudi koji su imali mnogo opasnije mašine od celog togopelovog  skupa nisu davili koliko si ti davio sa tvojim i automobilima tvojih kolega. Smile

I još nešto,boli me qrac šta taj još vozi,ja sam smao prokomentarisao da je cena za taj leš mnogo velika,što i jeste

I ima više kubika u ta dva nego što si t imao u životu. Smile Smile Smile Smile  Smešan si kao bioskop,ceo prvi deo posta je klasičan kompleksaška priča. Smile
« Poslednja izmena: 13. Feb 2010, 16:42:11 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Za mene je moj auto kao od zlata i za mene nije obican nego ima dusu  Smile

Zatim,neznas jos mnogo toga oko tog automobila,tako da nemoj da opet tvrdis da je mnogo za taj les 2500e nego prvo proveri pa onda pricaj!!!

On je taj auto dao u zamenu za Vectru 2.5 v6 sa produvalim turbom jer se sjebala pumpa za ulje,a auto isao do NS-a punim gasom,auto je bio neupotrebljiv preko 4k obrtaja jer je slajfovao u svim brzinama(nove kleber gume!!!)I sam znas da je i keca maltene poklonio,dao ga za 3k eura a toliko je kosta obican kec to godiste...Njemu se isplatilo da ga menja za Vectru a novom vlasniku ocigledno odgovara ova cena...Pomenucu da je i limarija i farbanje odradjeno vrhunski i sa je samo to izaslo preko 2 soma eura,a da je skoro sve od mehanike zamenjeno i stavljeno novo!!!Znaci onaj ko zna sta i kako je radjeno na ovom autu,zna isto da je ovo do nekle realna cena!!

Tvrdim da je ovaj kadet koji je 1991 god bolji od polovine automobila 2001god!!!Jer je odradjen od nule,i ceo je zasticen sa 25kg poliesbitola(to je hidroizolacija za krovove,tako da mu nema zime minimum narednih 10god)

I to sto ti neverujes da je nesto radjeno na automobilu,imas lepo celu njegovu temu i ti prelistaj i vidi imaju i slike i dokazi...

p.s.Odavno sam ja prestao da "smaram" u vezi mog automobila,ljudima nije toliko sletalo koliko samo tebi,ali nema veze...Ti si taj koji je stariji i koji treba da spusta lopticu,a ne da tu prozivas kao neki nezreo klinac!!!

edit:pa kompleksasa samo kompleksaskim pricama mozes da dovedes u realnost!!!
« Poslednja izmena: 13. Feb 2010, 16:51:19 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
Ne prozivam ja kao nezreo klinac,nego sam se u prvom postu zajebaovao jer kad vidim takve cene mora čovek malo da se zajebava,a onda je usb krenio hejteru opela itd.i onda je krenulo u pogrešnom smeru,a da je usb rekao-Slušaj u taj auto je stavljeno,to to i to,ja bih drugačije skapirao raspravu.I da je bio golf takav,isto bi se zajebavao,moje filozofija je da u takve automobile je budalaština davati novac,kod takvih automobila se trudiš da ga dobro održavaš i da ti duže traje,a ne da utrpaš brdo para u nešto što ne vredi.

I to što si govorio da je neka zaštita stavljana,neće to ništa da mu pomogne,kamenčić pogodi,napravi se tačkica veličine 1 milimetra i gotovo,u roku od mesec dana rđa je krenula,i zaustavljanja nema,problem je u samom limu,i nikakva zaštita ne može to da spreči. Smile

I kakvo je njemu zadovoljstvo sad da ga proda za te pare,ako već ima lovu,šta mu je 2500 evra,ništa,ja da sam entuzijasta i da hoću da tako nešto radim,ne bih prodavao auto,nije to baš sve tako kao što izgleda,malo se kosi sa zdravom logikom,obično ljudi daju novac za tako nešto da bi uživali u tome,u čemu je kvaka da središ auto pa da ga prodaš i da pukneš lovu,niko nema baš toliko para da ih baca,da ima toliko vozio bi ferrarija a ne forda. Smile

I koliki je radni vek takvog motora,veoma kratak. Smile

Mrzi me više da objašnjavam,to je za mene i dalje krš,nikada to ne bih kupio,niti je auto atraktivan,niti će nekada da bude oldtimer,niti je redak primerak...Bačena para Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
"I to što si govorio da je neka zaštita stavljana,neće to ništa da mu pomogne,kamenčić pogodi,napravi se tačkica veličine 1 milimetra i gotovo,u roku od mesec dana rđa je krenula,i zaustavljanja nema,problem je u samom limu,i nikakva zaštita ne može to da spreči."

Hahahah,pa druze opet si sebe pokopao,ocito da se nerazumes i u ovu oblast!!!Kad bi znao sta je poliesbitol i u kom je obliku znao bi ito tako da je kao guma i da mu kamencici nemogu nista...Tako da opet si sebe nadmasio  Smile

Kao sto kazem,drugaru je izletela kombinacija za Vectru 2.5 v6 i sada ce nju da sredjuje,a ovaj sto prodaje kadeta to je druga prica...Naravno da ima tu jos neke sitnice da se rade oko enterijera kadeta ali sve ostalo je pod konac perfektno.
I opet to da li je za tebe krs ili nije,bitno je kakvo je realno stanje automobila,i dali je u globalu krs i u stvarnosti krs a ne tebi ili meni...

A sto se tice veka ovog motora,to pitanje opet dokazuje da nemas pojma sto se tice ovog motora.C20Xe ili ti prosto receno opelov DOHC 2.0 16v je do sada najbolji opelov motor i svi noviji motorisu radjeni na platformi istog.Blok motora ovog c20xe i blok c20let(turbo) je isti,i sam blok motora izdrzava i preko 500+ks sto se moze videti na raznim primerima u inostranstvu...Tako da vek ovako budzenog motora koji ima nekih 100ks vise od fabrickih je za nijansu kraci...

E da i to sto neznas sta je radjeno na ovom kadetu ti nedaje za pravo da zahtevas od nas da moramo da ti kazemo i serviramo sve na tacni da bi ti rekao e ok onda je to dobro.Pre nego sto nesto kazes,a u ovom slucaju je to da je auto krs,molim da se informises,jer da je najbolji nije ali da krs jeste opet isto nije!!!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung i8510 innov8
Citat
I kakvo je njemu zadovoljstvo sad da ga proda za te pare,ako već ima lovu,šta mu je 2500 evra,ništa,ja da sam entuzijasta i da hoću da tako nešto radim,ne bih prodavao auto,nije to baš sve tako kao što izgleda,malo se kosi sa zdravom logikom,obično ljudi daju novac za tako nešto da bi uživali u tome,u čemu je kvaka da središ auto pa da ga prodaš i da pukneš lovu,niko nema baš toliko para da ih baca,da ima toliko vozio bi ferrarija a ne forda

On nije prodao za 2500e, vec je menjao za Vectru B 2.5 V6, z novi vlasnik sada prodaje Kadetta za 2500e.
A rastao se sa Kadetom, jeste ga on pravio da uziva i upucao velike pare, ali ispizdeo je sa majstorima kada su mu nameshtali taj Turbo motor, malo malo pa su neshto zeznuli na motoru, i nije mogao vishe da se nervira i reshio je da ga se reshi i nastavi da budzi neshto drugo jer za ovaj nema zivaca vishe...To je otprilike pricha koliko znam...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Vracarac je merodavan,jer je pratio njegovu temu od pocetka,auto je video uzivo i pricao sa vlasnikom.On moze reci kakvo je realno stanje...A ne neko ko ga je video samo na slikama i nacuo da je nesto radjeno oko njega...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5719
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
ja se izvinjavam ako sam bilo koga uvredio u nekim recenicama u predhodnim postovima,i uopste nisam imao nameru da zapocne svadja... Smile

ovo je tema za Opel,ovde ce mo govoriti sve najbolje o opelu,hvaliti ga itd,a za ostala kola,imaju drugi klubovi(teme)gde ih mozete hvaliti itd...  Smile
« Poslednja izmena: 14. Feb 2010, 00:03:51 od USB Kabal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Pazi,ja ne zelim da hvalim auto koji je ocigledno krs,i ima milion mana...Ali postoje izuzetci koji odskacu od ostalih i u koje je ulozeno mnogo truda kao i para,jer "koliko para toliko muzike",i takve primerke treba pohvaliti,ne bitno koje je taj automobil marke...Konkretno,kao sto si i rekao ovo je tema za opele,pa je normalno da ovde hvalimo.Stvarno mi je zao sto svoj automobil (kadeta) ne mogu svrstati u neki koji mogu da pohvalim,ali jbg takva je trenutna(novcana) situacija,dok je Vectra isto fabricka i nema sta da se prica o njoj...

Ja licno nikada nebi ni hvalio a ni pljuvao neki automobil koji nisam uzivo video,niti bi ga komentarisao ako nisam upucen u isti.Drugo je kad se prokomentarise neki fabricki automobil,a drugo neki sredjivan.

Edit:Da se vratimo temi opel fan klub  Smile
Evo jednog mnogo dobrog primerka koji bar po slikama zasluzuje sve pohvale.Vlasnik je iz komsiluka sto se vidi i po tablicama...

obozavam GSI 16v sa 5v!!!  Smile
« Poslednja izmena: 14. Feb 2010, 11:55:31 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Xperia Neo L
Meni se ne svidja zbog spojlera.Fabrika zakon
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Xperia Neo L

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 23:29:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.