Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 13:45:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Opel fan klub  (Pročitano 92349 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1012
Zastava Vienna
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300, 5800
i vredi svaku paru

Aj sad lepo priznaj da si se samo šalio??
IP sačuvana
social share
Mercedes S65 AMG
5.980cm³ 36-valve V12 BiTurbo
Max.Power 604KS@1.500-4.800rpm
Max.Torque 1.000Nm (Limited)
Top Speed 250km/h (Limited)
196.308€
. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5719
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
naravno da se nisam salio,da imam 2.5k ,bez razmisljanja bi izkesirao.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
Džaba 2500e za kofu. Smile Smile Smile
hejtuj ti opela koliko god hoces,ali ovo ti je best buy kadet na nasim prostorima  Smile i vredi svaku paru
Pa među kadetima možda,a i jača mu je konkurencija 100.000 zardjalih leševa. Smile

To je bre budženo po našim garažama,pravog majstora nije video,a delovi su skidani sa nekih drugih leševa. Smile

Hrabrost je to voziti 200. Smile

to sto je budzeno kod nas ne mora da znaci da nije videlo pravog majstora.  Smile ne postoje pravi majstori samo po inostranstvu.mada bole me paja misli kako oces,nije moj auto,i iskreno ne znam kod koga je radjen i odakle je sta uzimano.Steva ce ti bolje reci sta je sve radjeno na kadetu,bolje poznaje bivseg vlasnika

A dobro,posto ti sa tvojim te de ijem stizes jamahe,honde i kawasakije,ovaj gsi bi ti bio maciji kasalj. Smile
Tebi u glavi zvone konji,on ti kaže da ima 200 konja a tebi voda na usta,a što je realno leš,to nikome ništa,kofetina stara 20 i kusur godina,rizična za brzu vožnju,to niko normalan ne bi kupio,a pogotovo za tu cenu. Smile

Smejurija je veličati kofu koja je realno za odpad,njega ne bi sa tim autom pustili da uđe u EU,mada sam ubeđen da taj ne bi ni stigao do granice,negde usput bi se pokvario. Smile

I više vredi trabant u dobrom stanju nego to,i pre bi ga prodao heheheh
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple Iphone 3G 8GB
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5719
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
seri seri,moj golube beli...
tad,kada je taj kadett pravljen,svi automobili su pravljeni da traju,pa i on,a ne ko danas.ono ranije sto se previlo,to je kvalitet!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
seri seri,moj golube beli...
tad,kada je taj kadett pravljen,svi automobili su pravljeni da traju,pa i on,a ne ko danas.ono ranije sto se previlo,to je kvalitet!
Sad si odvalio neverovatnu glupost,tad su automobili pravljeni da traju a sada su đubre,samo a ti kažem,današnji automobili imaju mnogo kvalitetniju limariju nego automoibili iz 80-ih godina,bezbedniji su,robusniji,motori su takođe dugotrajniji,samo što današnji automobili imaju više elektronike pa je ona uzrok dobrog dela kvarova. Smile

A i da su pravljeni kvalitetniji automobili kadet nije jedan od njih.

I kažeš da bi dao 2500 bez razmišljanja,pa samo bez razmišljanja i možeš da daš,da razmišljaš nikada ne bi dao. Smile

Auto je obično zafarbano đubre,koje realno više od 1000 ne vredi.

Taj auto ne može da sabere 10.000 bez kvarova,to kad bi uzeo da vozim po 100 km na dan,vrlo brzo bi se raspao.

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5719
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
ti mislis tako,ja mislim drugacije i kraj.

conversation over.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
USB nemoj se uzbudjujes i prepires sa diletantom,sam nik mu govori vise od reci....

Pazi ovako ja da pricam o nekom automobilu koji u zivotu nisam uzivo video,ili o bilo cemu sta nisam uzivo video,to bi bilo smesno.
Diletant je sad ispao smesan da smesni ne moze biti jer prica o necemu njemu nepoznatom sto je samo na slikama video...
Ne zelim da bilo koga ubedjujem dali ovaj kadet vredi 250e ili 2500e ili 25000e,sam znam kakav je to auto i koliko je para ulozeno u njega...I znam da je ovo najbolji kadett e na nasim prostorima i sire!!!!Edit:Kadet je zadnja serija 1991god limitirana...
Mogu sad da govorim o automobilima sa interneta koko su losi ili dobri,ali samo vlasnik zna u kakvom su stanju...
Znam tacno gde je kadet radjen i limarija i farbanje,i znam da se tu farbaju i automobili koji kostaju za 20X vise od prosecnih automobila koji se voze kod nas.Naravno to koliko je dugo radjen i koliko je para ulozeno svi ce reci da je ludost,ali jbg tako je bilo i to je to!Setite se njegovog proslog automobila(zastava 101) svi su govorili da je ludost sto je ubacio onaj motor.

P.S.Ne zelim raspravu,i da sirim dalje price oko ovog automobila.
« Poslednja izmena: 13. Feb 2010, 15:41:53 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
Voste,ti nemoj da se javljaš,ti sa budženjem svog automobila nisi dospeo dalje od lepljenja nalepnica i pražnjenja piksle,a dve godine daviš sa kadetom,uspeo si jednom kod nekoga šabana da ga ofarbaš i to si promešio boju,ti nemoj da se javljaš uopšte,ti bi da budžiš auto ali da ne daš ni dinara,e,pa nema i jare i pare,i ti se sa takvim autom usudiš da s epjavljuješ po nekim tjunerskim skupovima hehehehheheehee

A ovaj drugi što je položio pre mesec dana i već sebe smatra za vozača,ima ti još da učiš o automobilima,nisi stigao ni do prve zamene ulja. Smile

I za kadeta se zna da je djubre još pre 15 godina,i sad će vas dvojica da prodate priču da je to automobilčina. Smile

Zadnja serija 1991 limitirana. Smile Smile Smile E,ovo je čovek da se pošteno nasmeje,jel zna pisac teksta koja je danas godina. Smile Smile Smile Ali limitirana je posebna priča,to je tek za prozivanje. Smile

I sve što sam napisao je istina,i da ga ne bi pustili u EU i da trabant vredi više,i da je rizik to voziti 200 i da ne može da spoji 10.000 bez kvara. Smile

I ne vredi 2500 evra ni približno,a neka ga baci na oglase pa da vidi kako će da mu ide prodaja,jedino da nađe pacijenta  pa da njemu može i 5000 evra. Smile

I što nešto konkretno ne kažete šta je tu stavljeno pa da vredi,da li je ubačen jedan novi deo,da li mu je stavio neki sportski auspuh(da ne košta 1500-2000 evra samo auspuh),da li je radio neki tjuning motora,da nije slučajno iz inostranstva naručio neki tjuning kit,da nije stavio ventilirajuće diskove,ili da slučajno nije kupio neke sportske kočnice..... Smile

Nemoj da se brukate sa glupim pričama,i vi i ja znamo da je to mnooogo velika cena za takav auto,a i kao što je voste napisao,rađena limarija,farban,znači da je bio truo,biće ponovo za 2 proleća,zna se kako to ide kod kadeta,posle zime kad dođe proleće pa kad krene da izbija na sve strane,nemoj meni da prosipate priče. Smile

I nemoj posle da s ečudite ka dneki pacijent traži 3000 evra za golf II,mora čovek,primoran je,nije valjda lud da ga da jeftinije od kadeta.
« Poslednja izmena: 13. Feb 2010, 16:23:13 od diletant »
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Hahahaha pa ti coveca samo znas da vredjes,da nisi slucajno ljubomoran sto decko ima para za bacanje i sto je ulozio dva tvoja auta u jedan ovakav kako kazes krs?Decko pored ovog ima i dzipa ford explorer 4 soma kubika benzinac,a svi mi znamo koliko je "skupo" odrzavanje forda na nasim prostorima.Sad vozi Vectru 2.5 v6 i tog dzipa i ima vide kubika u taa dva nego sto si ti imao u zivotu.

To za moj slucaj,jbg trenutno nemam para i tako je kako je.

A sad si sam sebe pokopao ovom recenicom:

"I što nešto konkretno ne kažete šta je tu stavljeno pa da vredi,da li je ubačen jedan novi deo,da li mu je stavio neki sportski auspuh(da ne košta 1500-2000 evra samo auspuh),da li je radio neki tjuning motora,da nije slučajno iz inostranstva naručio neki tjuning kit,da nije stavio ventilirajuće diskove,ili da slučajno nije kupio neke sportske kočnice....."

da si pratio njegovu temu na cannonu video bi da je mnogo toga radjeno i narucivano u inostranstvu i da je pola mehanike stavljeno novo!!!Da ti sad nabrajam nemam vremena,ali cu izvdojiti par sitnica:dok je bio 2.0 16v narucen chip iz nemacke,kao i ceo originalni izduvni sistem,a dok je bio turbo naruicen ceo kit chip tuninga EVO5 koji sam kosta 1200funti,da nepricam o tome da je samo kovane klipove (nove) platio vise nego sto mozes i da zamislis,a goriva i kilometara je presao vise nego svi mi zajedno!!!!

Inace zamolio bih moderatore da upozore diletanta da nevredja vise,prica ovde kao da on vozi savrsen auto,a nije ni svestan da je i taj njegov auto za nekog burzuja krsina...

Edit: I opet ti ponavljam nepricaj o necemu sta neznas i nelupetaj napamet!!!!!!!!!
« Poslednja izmena: 13. Feb 2010, 16:28:26 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 13:45:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.