Hej, kako sam srecan, konacno !!! Raskinuo staru vezu i nazvao je, da Nazvao!!! Rekao sve, ama bas sve, sve sto mi je na srcu! Bila je presrecna, vidli se u gradu, i bilo je prelepo, nevino, otpratio je kuci i sada slusam (ja sam znate malo staromodan)...
Eeeee da, glavni problem je bila nasa drugarica koja me je i upoznala sa njom ( a zaljubljena je u mene). Sta je drugarica, pustila je da sve tece prirodnim tokom...
To je to, ponovo sam mlad, zivot je prelep !!! Pozzzzzzzz i sve najlepse svima !
« Poslednja izmena: 26. Avg 2011, 02:59:48 od Mario Markovic »
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Опасно ме нервира кад чујеш да цура има дечка или момак цуру и опат наваљујеш
не подносим ту врсту непоштовања туђе везе и навалентности
Ne radi drugome ono shto ne bi voleo da neko uradi tebi... Ako si uspeo da je navedesh da ostavi dechka radi tebe, nece joj biti strano da sutra i ostavi tebe zbog nekog isto takvog...
Ja znam da je tvoje da pitash, a njeno da li ce da pristane ili ne, ali iskreno - moj fax su iskljuchivo slobodne cure, tu vishe znash na chemu si.
Ovako moze da se desi da zeli trenutnog dechka da pravi ljubomornim, da su se trenutno pokachili (a to je normalno za svaku vezu) pa joj se svaka veza osim njene chini mnogo bolja, a i pre svega - ovo gore prvo.