Upoznao sam preko poznanice jednu mnooogo slatku curu pre par nedelja. Zajedno smo letovali . Tada mi je rekla kroz pricu da ima decka, onako stidljivo kao da ga ustvari i nema.
Mala je luče, skoro diplomirala, pametna, lepa, prica o svemu ali nezna da flertuje! Bitno je reci da ima 25 god, ja sam 2 stariji od nje. Izasli smo do sada par puta skupa (sa drustvom). Zvao sam je da izadjemo na kafu samo ja i ona i dva puta me lepo odbila, fora obaveze,drugi put. . . Vidim da joj se svidjam (da nebudem skroman, kao i vecini cura. . . ) Stidljiva je i skromna samo tako, i ako ta ima decka ja sam onda muska kurva! :[115]:
Imam devojku na koju uopste ne mislim od kada sam upoznao ovo luče, a i onako nam ne ide, jednostavno nije to to. Zaboravio sam na sve kombinacije koje imam povremeno !!! Uvek su oko mene bile slobodne cure, koje znaju sta zele i sa njima je lako razumeti se, ali ovo je ljudi meni nepoznanica.
PS: pitanje je dali joj pustiti poruku tipa: svidjas mi se i ako je to obostrano hajde da se konacno vidimo sami, ako ne izvini ali morao sam biti iskren prema tebi ?! tako nesto
Sorry za dugi post ali jbg.
Ne bih bio na ovaj nacin iskren prema nekoj iskusnoj curi, ali prema ovoj stidljivoj mislim da je jedini nacin ?!
« Poslednja izmena: 25. Avg 2011, 14:53:17 od Mario Markovic »
Ako ti je rekla da ima decka i odbila te za kafu dva puta, tesko tu moze da bude nesto. Verovatno bi htela nesto al verovatno pretpostavlja kakav si pa nece.
Al probaj, samo budi iskren prema toj tvojoj curi posto ti vec nista ne znaci.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Ako ti je rekla da ima decka i odbila te za kafu dva puta, tesko tu moze da bude nesto. Verovatno bi htela nesto al verovatno pretpostavlja kakav si pa nece.
Al probaj, samo budi iskren prema toj tvojoj curi posto ti vec nista ne znaci.
Prema sadasnjoj curi naravno, jos veceras ! Ne zelim da gubi vreme samnom i i ja sa njom.Mada njoj je sve jasno vec duze vreme. Jednostavno kad je kraj kraj je.
PS: A mislim da je glavna fora kod ove stidljive iz naslova, to sto se svidjam i ovoj mojoj poznanici (sada vec prijateljici) preko koje smo se i upoznali.One dve su bas dobre drugarice (ono svako vece kafa, setnja...).
@slavko_pg pogubice se brate, uvek zovem ali ova je nesto drugo. Ovako bar moze da lagano razmisli (znam stara fora, nedaj zeni da razmislja!)
« Poslednja izmena: 25. Avg 2011, 16:30:46 od Mario Markovic »
realno,kad prodje neko vrijeme,vidjećeš da ti je ona bila neka vrasta eksperimenta-mogu li i sa takvima? zanimljiva ti je jer nisi bio sa sličnom . takav si sa svojom curom i ona to vidi,vjerovatno i ljudi oko vas. i opet održavate iluziju. varaš je sa drugima,ne misliš na njena osjećanja....cura iz naslova,logično,nema osnova da misli da bi sa njom bio drugačiji. jer vi ste dosta različiti . i ti se takav zbog nje takve nećeš promijeniti . samo će te,sjutra,ako budete zajedno i povrijediš je,više peći savjest nego sa ostalim curama sa kojima si bio.
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
realno,kad prodje neko vrijeme,vidjećeš da ti je ona bila neka vrasta eksperimenta-mogu li i sa takvima? zanimljiva ti je jer nisi bio sa sličnom . takav si sa svojom curom i ona to vidi,vjerovatno i ljudi oko vas. i opet održavate iluziju. varaš je sa drugima,ne misliš na njena osjećanja....cura iz naslova,logično,nema osnova da misli da bi sa njom bio drugačiji. jer vi ste dosta različiti . i ti se takav zbog nje takve nećeš promijeniti . samo će te,sjutra,ako budete zajedno i povrijediš je,više peći savjest nego sa ostalim curama sa kojima si bio.
Ma nisam uopste promiskuitetan. Kada volim jednu zenu, samo sam sa njom ! Ovo je nesto drugo u pitanju, ova sadasnja veza mi je raspad totalni...
Uostalom, devojke mi uvek i kazu da sam dobar decko (ne previse dobar ).
Verovatno i vi cure naidjete jednom,dvaputa u svom zivotu na momka za koga pomislite: ovo moze biti otac moje dece, E pa ja tako mislim za ovu malu!
Mario,znam šta te cure izazivaju u ljudima poput tebe. ne kažem da si neki skot,ali ne djeluješ kao neko kom se na tom polju može vjerobati. ako je ti sad povrijediš nekim gestom ili iz ponašanja sa drugima vidi da mutiš nešto...postaće još nepovjerljivija prema drugima. ona je fina,ti želiš da probaš vezu sa takvom curom. ali teško da se možeš promijeniti preko noći ona stidljiva jeste,ali mi ne djeluje da ti daje zeleno svijetlo,makar kakvo
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti