PS: A mislim da je glavna fora kod ove stidljive iz naslova, to sto se svidjam i ovoj mojoj poznanici (sada vec prijateljici) preko koje smo se i upoznali.One dve su bas dobre drugarice (ono svako vece kafa, setnja...).
Mozda je i to, ali uglavnom, zene kada se upoznaju sa nekim obicno znaju da li nesto moze biti ili ne. Stvore odredjenu sliku, koja se tesko menja kasnije. Zato i mislim da te zbog toga odbija za kafu. Mada probaj, ne kosta te nista a mozda joj se i dovoljno svidjas za nesto vise.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Него конто теме ... стидљивој девојци мораш дати времена и потрудити се око ње ... пошто ће те одбијати, одбијати нећкати се избегавати да се веже ... ал сине ако то прегураш, кад се веже за тебе ... као онај локтајт што те може залепити на плафон у реклами ...
У сваком случају, потруди се не одустај одмах, а ни касније пошто ће те потраје у најави ...