Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WD 250/16 SATA prolupao posle 3 nedelje! Molim pomoc.  (Pročitano 986 puta)
25. Jun 2007, 16:35:39
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kupio sam nov racunar 24.05.2007. HD je WD2500KS 250GB/16MB S-ata, 3 godine je garancija. Pre nekoliko dana pocelo je da se desava to da posle pola sata-sat HD pocne da stekce (skljoca) dosta glasno i onda se pojavi blue screen nakon cega sledi restart. S.M.A.R.T tada nije prijavljivao gresku.

Kada se to desilo i treci put u tri dana nisam vise hteo da ga ukljucujem dok ne nabavim prazan HD da prebacim podatke dok se jos spasiti mogu. I bas kad sam nabavio novi (identican) HD i ukljucio komp po Marfijevom zakonu poceo je da stekce momentalno (nisam imao kao ranije pola sata vremena do blue screena) i nije hteo da prepozna HD a samim tim ni podigne OS. Prijavi ga BIOS-u na samom pocetku ali S.M.A.R.T test sada prijavljuje gresku i XP ga ne prepoznaje.

Novi HD za sad radi normalno a stari se ne vidi ni na drugom kompjuteru. WD tools kaze: Too many bad sectors!
Da li neko ima ideju o cemu se radi jer je HD potpuno nov! I da li ima sanse da se spasu podaci koje sam taman prebacio na novi HD s namerom da uskoro uradim i back-up Smiley Ili da ne gubim vreme Smile

Hvala unapred.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Zavisi koliko su ti vazni podaci. Da bi povratio podatke sa HDD-a koji je ostecen ili pokvaren, hdd mora da se rasklopi, samim tim ode garancija.
Ako ti nije preterano bitno sta je na HDD-u, ti lepo idi u prodavnicu gde su ti ga prodalii reklamiraj ga.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Citat
Da bi povratio podatke sa HDD-a koji je ostecen ili pokvaren, hdd mora da se rasklopi, samim tim ode garancija

Da ako to radis sam,a ako odes u (da ne reklamiram sad firmu/e koja/e se bavi/e spasavanjem podataka) uz njihov pecat i potpis sta je radjeno i sve ostalo garancija je vazeca i dalje  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
A moze i tako! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Tattoo
Zavisi koliko su ti vazni podaci. Da bi povratio podatke sa HDD-a koji je ostecen ili pokvaren, hdd mora da se rasklopi, samim tim ode garancija.
Ako ti nije preterano bitno sta je na HDD-u, ti lepo idi u prodavnicu gde su ti ga prodalii reklamiraj ga.
Jedno pitanje.Kako sa rasklopim HDD,mislim,znam kako da ga rasklopim,i šta da radim sa njim,da ga prepakujem u neki kojem radi mehanika,ili nešto drugo???
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
pa... trazi od Belgrade-a da ti kaze ime firme koja se bavi time. Nemoj nista sam da diras ako nisi 100% siguran sta radis!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
nemoj ti nista sam da radis,neces se snaci 100% u tome...dzabe da ti neko govori da skidas elektroniku,pa da vrsis regulaciju napona preko extrenog nekog uredjaja i jos mali milion stvari ( da budem iskren,ne znam sta se sve koristi,ali onaj ko se bavi tom delatnoscu zna),takoda svakako nije za preporuku home made varijanta toga...  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.157 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.