stvar je što je tvoj forum verovatno mali pa ti je trebalo malo vremena da pošalješ taj kolektivni email. Dok ovo čudo ima 600k s tim što ih ima dosta koji imaju po više naloga.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2008, 01:27:42 od Mosquito Slayer »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Burek je tad bio "star" 4 godine i par mjeseci i za to vrijeme je imao 200 000 ćlanova , da bi za duplo kraće vrijeme tj. za dvije godine taj broj porastao za 400 000.
Posotji matematički naziv za takvu vrstu progresije, ali se sad ne mogu sjetiti.
Prognoziram, da će za godinu dana imati oko 1 400 000 članova
Neću se naljutiti ako neko kaže da je ova moja teorija ludost, ali ja vjerujem da će tako biti.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2008, 23:26:16 od igorxxx »