Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 23:19:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Only Fools And Horses ~ Mucke  (Pročitano 61251 puta)
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

xmas_1988_02.jpg
(117.33 KB, 1024x768)
xmas_1989_02.jpg
(130.48 KB, 1024x768)
xmas_1990_01.jpg
(112.7 KB, 1024x768)
xmas_1990_02.jpg
(135.68 KB, 1024x768)
« Poslednja izmena: 24. Feb 2006, 12:52:01 od StevieG »
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

xmas_1996_3_02.jpg
(123.36 KB, 1024x768)
xmas_1993_02.jpg
(147.7 KB, 1024x768)
xmas_1992_01.jpg
(118.6 KB, 1024x768)
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple Iphone 5s
Zakon su Mucke,covjek ih milion puta moze iznova gledati a da mu ne dosade! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 284
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evergreen....
IP sačuvana
social share
"Za mene je Srpstvo nesto najvise sto sam mogao da dobijem rodenjem. Srpstvo se nosi u sebi i ne bih ga dao ni za sta"

Dr. Radovan Kradzic, 3. februara 1997 na Palama
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
Serije koji izlaze u Hrvatskoj se mogu poruciti na sledecoj adresi:www.tisak.hr.Inace juce sam gledao kada su isli u Holandiju da svercuju dijamante,otkinuo sam se od smijeha,gleda sam je 2 puta za redom,nevjerovatni su.Ipak ove serije sto daju u HR su po njihovom odabiru,mene zanima gdje se moze naci citav serijal?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sta svi smaraju strava su,najjaci su a niko kao nema da ih prodaje
nek mi neko posalje mail ako ih ima i da ne odvaljuje po usima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Mućke

Mućke (en: Only Fools and Horses) su popularna britanska serija, koju je napisao i kreirao Džon Saliven i koja je emitovana na BBS-ju. Sedam sezona je snimljeno od 1981. do 1991, a sporadični Božićni specijalali su emitovani do 2003. Serija je izabrana za Najbolji britanski sitkom u glasanju koje je obavio BBS 2004.

Naslov serije je zasnovan na staroj engleskoj poslovici: "Only fools and horses work (for a living)" (Samo budale i konji rade za život), koji je referenca na izbegavanje posla i poreza od strane glavnih likova. Naslovnu pesmu je napisao i otpevao Džona Saliven. U prvoj sezoni je korišćena druga pesma, ali je ona zamenjena da bi se pomoglo gledaocima da shvate naslov serije.

Priča

Derek Del-boj Troter (glumio ga je Dejvid Džejson) i njegov mlađi brat Rodni (Nikolas Lindharst) dele stan sa vremešnim Dekom (Lenard Pirs) u zgradi Nelsona Mendela u londonskom predgrađu Pekam (iako se ta zgrada zapravo nalazi u Ektonu, zapadni London). Del-boj ima svoju ”firmu” Troterovi nezavisni trgovci. On je zapravo obični preprodavac, uvek u potrazi za lakom zaradom, bez postavljanja pitanja.

Na početku prve sezone, Rodni se pridružuje Delu u poslu. Njihova majka je umrla kada je Rodni bio mali, a otac je nestao pre mnogo godina. Del je bio Rodnijev usvojeni otac veći deo njegovog života.

Del će uraditi bilo koji posao samo da bi došao do novca. Njegov moto je: ”Sledeće godine u ovo vreme ćemo biti milioneri”. Ipak, većina njegovih planova je riskantna i protivzakonita. Njegov stan je često pun robe koje ne može da proda, od akten-tašni sa šifrom za otključavanje zaklljučanim u njoj do krema za sunčanje usred zime.

Društvo braće Troter uključuje trgovca polovnih automobila i novopočenog bogataša Bojsija i njegovu ženu Marlen, ne baš pametnog čistača ulice Trigera koji uvek Rodnija oslovljava se Dejv, vozača kamiona Denzila, konobara u lokalnom pabu Ragina glava Majka i Rodnijevog druga Mikija Pirsa koji pomalo liči na Dela.

Glavna tema serije je veza između braće. Tokom godine vidimo njihove uspone i neuspehe, njihove ljubavi i gubitke. Deda umire, a njima se pridružuje ujka Albert; Del i Rodni nalaze ljubavi svojih života; Del i Rakel imaju dete, Demijana; Rodni i njegova žena se razvode i ponovo se vraćaju jedno drugom; ujka Albert umire; Kasandra ima pobačaj, ali na kraju i ona i Rodni dobijaju dete. Troteri postaju bogati, ali opet sve izgube.

U poslednjem Božićnom specijalu je otkriveno da je pravi Rodnijev otac Fredi Robdal ili Fredi Žabac, čovek koji je imao vezu sa Delovom majkom. Ovo je nagovešteno u jednoj epizodi nekoliko godina ranije, kada je Rodni čuo o visokom čoveku koji je bio umetnik (slične osobine kao i sam Rodni) i koji je imao sina sa ženom iz zgrade koji je iz nekog nepoznatog razloga ostavio Delu i Rodniju sve što je imao. Rodni je odmah počeo da sumnja da je taj čovek njegov biološki otac, ali nije ništa rekao Delu. Na kraju epizode, kada su Rodni i ujka Albert sami, Rodni pita: ”da li ja ličim na njega? ”, a Albert kaže ”malo”. To je konačno potvrđeno u poslednjem Božićnom specijalu kada Rodni pronađe fotografiju Fredija Robdala. Njih dvojica mnogo liče i od tog trenutka su gledaoci znali ko je Rodnijev biološki otac. Ispostavilo se da je Del znao za to od početka, iako ni Del ni Rodni nisu znali da onaj drugi zna i zakleli su se da neće reći jedan drugome iz straha da jedan drugom ne slome srce.

O seriji

Mućke su bile relativno nepopularne u početku, ali je BBS istrajao i gledanost je neprekidno rasla i epizode kao što su A Touch of Glass su imale scene koje su postale klasika.

U četvrtoj sezoni 1985. se vidi Dekina smrt. Ova epizoda je na brzinu napisana nakon smrti glumca Lenarda Pirsa. Ona je prikazala Dekinu sahranu, nešto što se ne viđa u sitkomima. Na brzinu je predstavljen novi lik, Delov i Rodnijev ujka Albert.

Iako je serija emitovana od 1981. do 2003, postoji samo sedam sezona. Poslednja sezona iz 1991 se završava rađanjem Delovog i Rakelinog sina Demijana. 10 specijalnih epizoda je prikazano između 1991. i 2003. za vreme božićnih praznika. U tri specijala prikazana za Božić 1996. je ostvarena želja Dela i Rodnija i njihovih porodica da postanu milioneri; ona trenutno drži rekord kao najgledanija epizoda sitkoma na britanskoj televiziji, sa 24,3 miliona gledalaca.

Božićna trilogija iz 1996. je bila planirana kao kraj serije, ali tri epizode prikazane za Božiće 2001, 2002 i 2003. su nastavile priču. Glumac Baster Merifild je umro 1999. i zato je i ujka Albert umro. Kenet Mekdonald, koji je glumio Majka, vlasnika Ragine glave, je takođe umro 2001, pa je Salivan smestio njegov lik u zatvor zbog prevare. Troteri su izgubili svoje milione zbog pada akcija na berzu, ali su Rodni i Kasandra konačno dobili bebu. Ove tri epizode nisu bile uspešne kao prethodne i zato se ne očekuju nove epizode. Spinof serija The Green Green Grass se fokusira na likove Bojsija i Marlen i njihovim planovima da se odsele iz Pekama na selo, je počela da se snima u junu 2005. Salivan je izjavio da razvija i drugi spinof Once Upon A Time In Peckham, koji će pratiti živote mladih Dela i Rodnija tokom šezdesetih.

Izvor: Wikipedia
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
ukoliko neko ne zna text pocetne numere,evo

Stick a pony in me pocket
I'll fetch the suitcase from the van
'cause if you want the best 'uns
but you don't ask questions
then,broather,I'm your man
'cause where it all comes from is a mystery
it's like the changing of the of the seasons and the tides of the sea
but here's the one that's driving me berserk
why do only fools and horses work?
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
po meni jedan od najboljih delova(kao i jedna od najboljih epizoda) je kad oni izgube kes pa Del posle ide u kviz da pokusa da osvoji kes i na kraju novac da u dobrotvorne svrhe misleci da ga Miki Pirs zeza...
najjaci deo u toj epizodi:
Triger ulazi kod njih u stan i Rodni seda u fotelju i pusta muziku...
T:Pustio si muziku,Dejve?
R:Da,Mocartovu 38. simfoniju u d-duru.Pomaze mi da se opustim.Ublazava menadzerski stres
T:Kako to da nema teksta,Dejve?
R:Nema teksta,Trig.To ti je instrumentalni komad.
Nakon toga ulazi Del u sobu i pita:
D:Rakel,imas 2 minuta i onda idem sam.Sta je ovo? (pokazuje na mini liniju)
T:To je Mocartova 38.simfonija u d-duru
(Del otvorenih usta gleda u Trigera,ne kontajuci otkud ovaj to zna)
T:to je karaoke verzija

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC One X
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 23:19:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.