Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 22:44:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Online upoznavanje  (Pročitano 17184 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Nokia 3220
@Anchi5

Moj rodjeni brat je svoju bivsu devojku upoznao tako sto je chatovao sa njom preko krstarice, pa su nakon nekog vremena razmenili brojeve telefona itd....  Smile
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
@Anchi5

Moj rodjeni brat je svoju bivsu devojku upoznao tako sto je chatovao sa njom preko krstarice, pa su nakon nekog vremena razmenili brojeve telefona itd....  Smile

zato mu i jeste bivsa  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jun 2012, 15:41:40 od miximup »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Nokia 3220
Bivsa mu je zato sto su posle 2 godine zabavljanja skontali da su previse razliciti i da veza ne funkcionise onako kako bi oni zeleli.

The End.
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
haha okej.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
Licno ne volim te tipove upoznavanja. Kapiram da je doslo novo vreme i da je ovo sto je Anea rekla o "nedodirljivosti" dosta tacno u novom vremenu gde sve vise ljudi pre izaberu da gedze na Fejsbuku i dopisuju se nego da izadju i upoznaju nekoga novog a i kada izadju budu "odbojni" i niti prilaze niti dozvoljavaju da im se pridje ali licni kontakt je nekako licni kontakt. Lepse je, prirodnije i mnogo brze nego da se natezes sa nekim preko neta da bi posle ko zna koliko dopisivanja konacno izasao sa tim nekim i otkrio da je taj neko mali iskompleksirani covek koga je strah da te uhvati za ruku a kamoli nesto vise(iskustvo jedne moje drugarice preko nekog chat boxa Smile ). Neke stvari se pre primete uzivo. Mis i tastatura su jedno od opcija ali da bi stvarno video kakav je neko moras malo i provesti vreme sa tim nekim a tu je licno upoznavanje "majka mara". Mada ima i svetlih primera, znam par koji  se upoznao preko neta i vencali su se kasnije. Sve ti je to kako ti se "zalomi" pa ako bas hoces probaj i to, ionako je to samo sredstvo za upoznavanje i nista vise od toga. Ako probas, preporucujem i veliku dozu opreznosti posto(kao sto rekoh) ima svega i svacega...

Btw imas veliki broj opcija i ovako. Izadji u grad i nasmej se pokojem momku pa vidi reakciju, sto rece jasikasi upisi kurs iz necega, odi na trcanje ili nesto sto volis(bioskop, predstavu, izlozbu) pa ces mozda upoznati nekoga slicnih interesevanja. Milion opcija a svaka moze da ispadne sasvim fino. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Zato sto vise niko ne izlazi napolje, a i ako izadje, svaki pol stoji u svom cosku i izigrava nedodirljivost..
istina  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0
Kreiranje profila cisto da bi te vise osoba upoznalo .. da ...

A neko upustanje u neki " dating "  Smile ... nema nista bez uzivo dodira i osecaja Wink
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Citat: Anchi5 link=topic=579367. msg10473221#msg10473221 date=1338809122
Ni jedan decko koga sam upoznala u poslednjih godinu nije mi probudio mastu.  .  .   nije bilo leptirica.           
U prevodu: Nijedan nije imao prepun novčanik, nije bio iz inostranstva. . .  :frown:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
lol
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Nokia 
Citat: Anchi5 link=topic=579367. msg10473221#msg10473221 date=1338809122
Ni jedan decko koga sam upoznala u poslednjih godinu nije mi probudio mastu.  .  .   nije bilo leptirica.           
U prevodu: Nijedan nije imao prepun novčanik, nije bio iz inostranstva. . .  :frown:

a ovo jeeee...ni'dje veze  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 22:44:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.