Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:18:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Online Radio "Burek"  (Pročitano 1984 puta)
03. Jan 2014, 23:28:10
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32
Zastava Cacak
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung S3 LTE

Cao drustvo, dosao sam na jednu ideju malopre kako da poboljsamo druzenje na "Burek"-u.
Zanima me da li ste zainteresovani da napravimo nasu online radio stanicu gde cemo raditi mi, clanovi foruma, a naravno sve uz saglasnost administracije za koriscenje imena i svih potrebnih stvarcica Smiley.
Za pocetak ima besplatnih Stream Hostinga po netu, tako da nas nista nece kostati.
Ako uspemo da se dogovorimo oko svega, ja cu pomoci ljudima koji zele da pustaju muziku koje program da koriste i da im podesim sve za rad.
Molim bez Spama Smiley
IP sačuvana
social share
We Are Legion
<?php
echo "1337";
?>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Pušikander

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42494
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Bring it on  Smile
IP sačuvana
social share
Ajde da se drogiramo nek se oči sjaje
Svršavam na silikone od Nikolić Maje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung GT-S7580
Заинтересован сам. Радите.  Smile

Smile

Па озбиљно, ја све могу слушати, али људи не могу слушати оно што ја могу да слушам. Него, је л' се администрација већ сложила?

Било би занимљиво да се тај радио укључи чим упаднем на бурек. Знам да неће ићи тако, али би било добро, има на неким сајтовима.

Citat
Molim bez Spama

Не претерујмо сад.  Smile Smile
« Poslednja izmena: 04. Jan 2014, 01:32:49 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32
Zastava Cacak
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung S3 LTE
Pa, nadam se da ce Administracija videti post (nadam se), ne bih zeleo da smaram sa PM.

Било би занимљиво да се тај радио укључи чим упаднем на бурек. Знам да неће ићи тако, али би било добро, има на неким сајтовима.

Ja iskreno i nisam za to, vec da ima Play opcija i da se po potrebi i zelji pusti, ovako je malo napadno da ti "grune" muzika  odmah.   Smile

A moram i naci ljude koji ce raditi, da se uvek muzika vrti Smiley

Pisite predloge ako neko ima neku ideju jos oko ovoga pa da se onda obratim Administraciji i da vidimo sta od toga moze biti ispunjeno, a sta ne.  Smile Ciaao Smile
« Poslednja izmena: 04. Jan 2014, 01:45:53 od marijan.stanojevic »
IP sačuvana
social share
We Are Legion
<?php
echo "1337";
?>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung GT-S7580

Ja iskreno i nisam za to, vec da ima Play opcija i da se po potrebi i zelji pusti, ovako je malo napadno da ti "grune" muzika  odmah.   Smile

Па, знаш како, нисам ни ја мислио да немаш опцију да угасиш музику, али да те музика салети, па да је тек онда искључиш. Прво да видиш с чиме имаш посла.  Smile

А што се тиче вртења мјузе, па може ваљда и нека листа да се направи.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32
Zastava Cacak
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung S3 LTE

Па, знаш како, нисам ни ја мислио да немаш опцију да угасиш музику, али да те музика салети, па да је тек онда искључиш. Прво да видиш с чиме имаш посла.  Smile

А што се тиче вртења мјузе, па може ваљда и нека листа да се направи.

Lista tesko druze, jer je to opcija zvana Auto DJ i naravno ona mora da se plati.

Ali razmisljam sada, moguce je ubaciti muziku na server neki i tu postaviti skriptu za Auto DJ (ako postoji gotova posto mi je posao veliki da pravim) i ono da reprodukuje muziku na nas Shoutcast Stream.

"Otom-Potom", ako krene ovo lepo da radi, uvek moze da se izvuce sponzor za neki Premium Stream koji sadrzi sve opcije, do tada cemo vrteti mi muziku.

Otvori se lepo tema gde ce se javljati kada, ko i koliko moze da pusta, i tako napravimo ceo raspored da sve to ide lepo. Smiley  Smile
IP sačuvana
social share
We Are Legion
<?php
echo "1337";
?>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung GT-S7580
Сад ћу да упитам администрацију. Има ваљда од нас скородвамилиона неко да пушта музику.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32
Zastava Cacak
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung S3 LTE
Сад ћу да упитам администрацију. Има ваљда од нас скородвамилиона неко да пушта музику.  Smile

Ima, ima Smiley ... Evo ja upravo testiram najbolji hosting.
Javi sta kazu poglavice Smile hahaha ...  Smile
IP sačuvana
social share
We Are Legion
<?php
echo "1337";
?>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Ok, idemo redom:

Iako je svaka ideja za pohvalu, ne znaci i da je svaka ideja realna, niti bas prakticna.

Inkorporacija radija u sam forum ne dolazi u obzir, to je prvo, i to iz vise razloga, a najbitniji je to sto veliki broj ljudi ne voli muziku u pozadini na sajtu, vec, i ako voli da slusa muziku dok surfuje, voli da pusti ono sto njemu/njoj odgovara.
Krecem od sebe...muzika u bilo kojoj formi, na bilo kojem sajtu...me odbija.
Iako je to moje misljenje, samim tim sto nekome naturas dodatnu opciju koju ne zeli i mora da gasi da bi mogao da nastavi sa onim sto je dosao da radi je vecini nepotrebna.

Drugo: za bilo koji ozbiljniji radio streaming trebaju pare i dodatna ulaganja, a to je nesto sto takodje nije opcija.
Free streaming varijante su nepouzdane, a i realno...male za veliku zajednicu kao sto je Burek.
Ne mislim da bi smo odmah imali hiljade i hiljade slusalaca, niti da bi to odmah bilo masovno prihvaceno, ali ako se vec radi o projektu koji to moze da iziskuje, onda se svakako o tome ne treba razmisljati u tom maniru, vec krenuti u realizaciju projekta planski, za odedjenu kolicinu korisnika, za odredjeni broj slusalaca, sa odredjenim kvalitetom signala, sa ozbiljnom bazom pesama...

Dodatno: Obavezati nekoga da bude tu, da pusta muziku...je dodatni problem. Ljudi ne vole obaveze koje su im natuknute. Radio kao radio je medij koji mora da radi stalno kako bi bio uspesan.
Za to je potrebno vise ljudi u vise smena, sa vise strana...

Projekat kao delo par onih koji to zele da probaju je sasvim ok, i nemam nikakve zamerke na to, ali da bi to bio zvanican Burek projekat, to onda ide u malo drugacijem smeru, i mislim da o tome nema price.

Nemam nista protiv da se tema ostavi u zivotu, da se vidi ko je zainteresovan, da se krene u neko dogovaranje...ne pada mi na pamet da stavljam ikakvu zabranu na ideju, posto je svaka ideja vredna paznje, i treba respektovati volju ljudi da se udruze i da rade nesto samo u cilju zabave...ali se bojim da od nekog ozbiljnijeg projekta koji bi bio powered by burek...zapravo nema nista.

Mozda gresim...neka tema ostane otkljucana, pa da vidimo i sta drugi kazu.
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32
Zastava Cacak
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung S3 LTE
Ok, idemo redom:

Iako je svaka ideja za pohvalu, ne znaci i da je svaka ideja realna, niti bas prakticna.

Inkorporacija radija u sam forum ne dolazi u obzir, to je prvo, i to iz vise razloga, a najbitniji je to sto veliki broj ljudi ne voli muziku u pozadini na sajtu, vec, i ako voli da slusa muziku dok surfuje, voli da pusti ono sto njemu/njoj odgovara.
Krecem od sebe...muzika u bilo kojoj formi, na bilo kojem sajtu...me odbija.
Iako je to moje misljenje, samim tim sto nekome naturas dodatnu opciju koju ne zeli i mora da gasi da bi mogao da nastavi sa onim sto je dosao da radi je vecini nepotrebna.

Drugo: za bilo koji ozbiljniji radio streaming trebaju pare i dodatna ulaganja, a to je nesto sto takodje nije opcija.
Free streaming varijante su nepouzdane, a i realno...male za veliku zajednicu kao sto je Burek.
Ne mislim da bi smo odmah imali hiljade i hiljade slusalaca, niti da bi to odmah bilo masovno prihvaceno, ali ako se vec radi o projektu koji to moze da iziskuje, onda se svakako o tome ne treba razmisljati u tom maniru, vec krenuti u realizaciju projekta planski, za odedjenu kolicinu korisnika, za odredjeni broj slusalaca, sa odredjenim kvalitetom signala, sa ozbiljnom bazom pesama...

Dodatno: Obavezati nekoga da bude tu, da pusta muziku...je dodatni problem. Ljudi ne vole obaveze koje su im natuknute. Radio kao radio je medij koji mora da radi stalno kako bi bio uspesan.
Za to je potrebno vise ljudi u vise smena, sa vise strana...

Projekat kao delo par onih koji to zele da probaju je sasvim ok, i nemam nikakve zamerke na to, ali da bi to bio zvanican Burek projekat, to onda ide u malo drugacijem smeru, i mislim da o tome nema price.

Nemam nista protiv da se tema ostavi u zivotu, da se vidi ko je zainteresovan, da se krene u neko dogovaranje...ne pada mi na pamet da stavljam ikakvu zabranu na ideju, posto je svaka ideja vredna paznje, i treba respektovati volju ljudi da se udruze i da rade nesto samo u cilju zabave...ali se bojim da od nekog ozbiljnijeg projekta koji bi bio powered by burek...zapravo nema nista.

Mozda gresim...neka tema ostane otkljucana, pa da vidimo i sta drugi kazu.
Svaka na mestu, sve korektno. Hvala na ovakvom obrazlozenju. Ali, kao sto rekoste "neka tema ostane otkljucana, pa da vidimo i sta drugi kazu." . Pozdrav Smiley
IP sačuvana
social share
We Are Legion
<?php
echo "1337";
?>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:18:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Radio quot

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.