Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Online Fudbal Menadzer - GOALStar Srbija  (Pročitano 1037 puta)
16. Jun 2011, 19:42:50
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1

www.   onlinefudbal.   com
Live support:
SKYPE: radio_022
EMAIL: marketing@radio022.   com
Svi zainteresovani se mogu registrovati klikom na sliku ispod!

Prilikom registracije izabrati SRPSKU Ligu.    Ne nadajte se da ako izaberete Englesku da ćete voditi Mančester, Čelzi i slično :) Vi vodite tim koji vi napravite, jer su svi timovi apsolutno isti, jačina igrača je za sve početnike ista.    Od slabih igrača vi pravite vrhunske igrače.    I zato, izaberite SRPSKU LIGU!
GOALstar Srbija je browser fudbal menadžer koji je editovao i preveo na Srpski, moja malenkost Wink
•GOALstar Srbija je BESPLATNA ZA IGRANJE
•Ovo je samo deo koji Vas očekuje:
•Mečevi uživo sa strategijskim opcijama
•10 različitih tipova osoblja sa pojedinačnim sposobnostima
•Pregovori oko ugovora igrača
•Transfer lista sa raličitim opcijama
•Individualne trening opcije sa vrlo fleksibilnim sistemskim poenima
•Individualni sponzori (finansiraju klub)
•Lige sa mogućnošću napredovanja u viši rang i ispadanje u niži rang takmičenja
•GFA Svetski Kup i takmičenje u nacionalnom KUP-u
•Ligaški odbor za svaku ligu
•Rang liste igrača
•Organizacija turnira, prijateljskih utakmica i zabavnih utakmica (što vam donosi extra zaradu)

Vrhunac igranja ON LINE fudbalskog menadžera je meč UŽIVO!
Tu možete menjati strategiju tima tokom trajanja meča,izmeniti postavu tima, vršiti izmene igrača i još mnogo drugih akcija.   .   .    
Kao početni kapital, imate na raspolaganju 50.   000.   000 Credits-a (Credits - valuta u igrici).   
Ako pročitate Početnički tutorial, dobijate dodatnih 5.   000.   000 Creditsa.   

-Kako početi?
Prvo, registrujte se na www.   onlinefudbal.   com , prilikom registracije popuniti NICK, email, šifru, ime tima i OBAVEZNO odabrati SRPSKU Ligu.   
Zatim, krenite sa Početničkim Tutorialom ( NALOG- Početnički Tutorial), imate 8 koraka tutoriala.   KAd sve uspešno završite, dobijate dodatnih 5.   000.   000 Credits-a.   

-Šta je još važno?
Kada birate osoblje koje će raditi za vas ( KANCELARIJA - Osoblje), veoma je važno da vam napomenem da u početku igranja birate osoblje ekvivalentno vašem timu, što znači da ako imate (a imate) slab tim, treba vam slabije osoblje.    Za početak, dovoljno vam je osoblje sa sposobnošću do 35 i njihova dnevna plata je oko 50.   000 Creditsa,ali ako izaberete osoblje sa sposobnošću 100 čija je dnevna plata oko 200.   000 Creditsa, uzalud ćete bacati dragoceni novac, jer je vaš tim jako slab, i istu stvar će vam raditi i osoblje od sposobnosti 35 i od 100, a razlika u troškovima po sezoni je OGROMNA! Štedite pare!
Od osoblja, za početak su vam dovoljni SAMO:
Pomoćni Trener (sposobnost do 35)
Trener Golmana (sposobnost do 35)
Informator (sposobnost do 35)
Obezbeđenje (sposobnost do 30)
Motivacioni Trener (sposobnost do 35)
Ugovori se potpisuju na 1 sezonu (30 dana),.    U svakoj narednoj sezoni, upošljavajte bolje osoblje (sposobnost 40), i tako dalje za svaku sezonu.   .   .    Vodite računa da prilikom odabira osoblja ne gledate brojeve godina osoblja nego brojeve sposobnosti (tu mnogi greše).   

- Kako podesiti postavu?
Idete na TIM- Postava, sa leve strane imate 15 igrača od kojih su 2 golmana (broj 1 i 12), rasporedite ih pravilno po terenu (stavite kursor miša na igrača i prikazaće vam se njegova igračka pozicija).    Ako igrača nepravilno rasporedite, oko njega će biti kocka žute ili crvene boje! Kad podesite postavu, sačuvajte je, a zatim sa desne strane (piše ŠABLON), stavite broj 1, pored toga stavite SAČUVAJ i kliknite OK, i sačuvali ste postavu za Ligašku/KUP utakmicu.    Ostaju vam još 2 postave, za TURNIR i PRIJATELJSKE MEČEVE.    Da nebi ponovo raspoređivali igrače, jednostavno se setite ŠABLONA sa desne strane, stavite broj 1 i umesto SAČUVAJ stavite UČITAJ i kliknite OK (isti postupak za TURNIR IPRIJATELJSKE mečeve).   Postava je gotova.   

-Kako podesiti Trening?
Idite na TIM - Trening i videćete da imate poene za raspodelu, za golmane i igrače (ako trener ima više sposobnosti, vi imate više poena za raspodelu).    Poene raspodelite za početak podjednako a kasnije ćete tokom igranja uvideti koje poene gde treba premestiti (neke smanjiti neke povećati).   

-Kako podesiti Strategiju?
Idite na TIM - Strategija i podesite po želji.    Imate par opcija:
1.   Orijantacija (Defanzivno, Normalno, Ofanzivno)
2.   Pasovi (Kratki, Dugi)
3.   Koristi krila (Levo, Sredina, Desno)
Stil igre i ostalo, podesite sami.   
Takođe je važno da NE KUPUJETE/PRODAJETE igrače, već da trenirate one koje imate,jer je za vas kao početnika, svaki transfer pogrešan i bacanje para (opet ponavljam da štedite).   

-Kako da odaberem sponzore?
Sponzori su veoma bitan faktor, jer oni finansiraju vaš klub.    Imate 3 vrste sponzora:
Imate 1 Generalnog sponzora, imate 2 Sekundarna sponzora i imate 4 Reklame na terenu.    Sponzore možete videti u KANCELARIJA - Sponzori.    Klikom na sponzora, vidite uslove koje vam sponzor daje.    Za početak je bitno spomenuti da birate (ako je moguće) sponzore koji traže trajanje ugovora do 40 dana a da pri tome daju najveći novac.   
U svakom slučaju, kojeg god sponzora da odaberete, bolje išta nego ništa! Kako liga bude odmicala, tako će i ponude sponzora biti bolje.   

-Kako da podesim cene ulaznica?
Idite na KANCELARIJA - Stadion i podesite cene ulaznica za Liga/KUP na 8, 12 i 25.    Ulaznice za Turnir i Prijateljske mečeve podesite samostalno (a može isto kao i Ligaške).   

-Kako da proširim kapacitet stadiona?
Idite na KANCELARIJA - Stadion i videćete "BLOKOVE STADIONA", ima ih ukupno 9.    Izgradnja 4 mesta po jednom sektoru(bloku) traje 1h (10h x 4mesta = 40 mesta po jednom sektoru, pa onda 40 mesta x 9 sektora = 360 mesta za 10h).    Ovde je važno naglasiti da proširujete stadion kad ne igrate kod kuće (između mečeva kod kuće) jer ako recimo gradite sektor A i B a imate meč kod kuće, ti sektori će biti zatvoreni za publiku, a to znači da će manje ljudi prisustvovati vašem meču ( manje para ćete zaraditi).    Dakle, ako imate recimo 10 sati do početka meča kod kuće, sledite primer gore naveden.   

-Kako da organizujem Prijateljski meč?
Idite na MEČEVI I TABELE - Prijateljski mečevi i na prvoj strani ćete (možda) videti slobodne timove za prijateljski meč.    Učešće u tim mečevima košta 150.   000 Creditsa ali vi možete zaraditi i mnogo više od tog meča.   Zato je veoma važno da kad igrate te mečeve, igrajte ih sa klubovima koji imaju veći stadion od vašeg, jer će posećenost biti veća, a to znači i više para za vaš klub (sav prihod se deli na 2 jednaka dela).   Klikom na ime tima, otvara vam se njegova statistika, i tu možete videti koliki kapacitet ima taj tim, pa po tome birajte protivnika.    Prilikom igranja Prijateljskih mečeva, vaš tim NE NAPREDUJE, NE UMARA SE, NE POVREĐUJU SE IGRAČI, NE PLAĆATE IM DNEVNICE, NE PLAĆATE DNEVNICE OSOBLJU, NEMATE NIKAKVE TROŠKOVE , DOK JE KOD LIGAŠKIH MEČEVA / TURNIRA / IZAZOVA sve suprotno!

-Kako da uredim AMBIJENT stadiona?
Idite na KANCELARIJA - Ambijent.    Tu imate MENZU, PARKING MESTO, VIDEO BIM, AUTOBUSKU STANICU, ŽELEZNIČKU STANICU ITD.   .   .    Možete graditi samo 2 objekta od jednom i NIKAKO nemojte sve da izgradite do maksimuma (sačekajte 1-2-3 sezone) jer ćete u suprotnom ubrzo bankrotirati.    Čekajte da vam se povećaju prihodi, pa shodno sa njima, trošite na ambijent! Prilikom potpisivanja ugovora o izgradnji, pisaće vam i datum završetka radova, kao i ukupna cena tog projekta (opet ponavljam, štedite pare).    Za početak, izgradite 2 Menze, 1-2 FAN ŠOP-a, Autobusku ili Železničku Stanicu, 250 Parking mesta,a malo kasnije i Podzemno Grejanje, Video BIM itd.   .    Sve ovo privlači posetioce, a što je više posetioca, više para za vaš klub.   

-Kako da imam uvid u troškove?
Idite na KANCELARIJA - Bilans, klikom na DATUM vidite sve transakcije za taj dan (troškove i zaradu).    U početku ćete biti u minusu, dok ne počnete da igrate mečeve i da zarađujete.    KAko vaš tim bude napredovao, biće bolja posećenost, bolje ponude sponzora, a to opet znači više novca za vaš klub!

-Šta je to "Trening Kamp"?
Trening kamp je ustanova u kojoj vaši igrači imaju poseban tretman i lakše napreduju.    Trening kamp je otvoren od 28-mog u mesecu do 1-vog u mesecu (2-3 dana).    Za to vreme, vaši igrači (oni koje pošaljete u trening kamp) treniraju sa posebnim trenerima, ali i pored toga, oni mogu igrati mečeve za vaš klub, bez obzira što su odsutni.    Prilikom slanja igrača u trening kamp, dok on traje, niste u mogućnosti da dodajete još igrača u trening kamp, kao i da ih opozovete.    Zato pažljivo odaberite koga ćete poslati, jer nema menjanja posle,a i nije jeftino.    Izaberite prvi ili drugi nivo trening kampa, nema potrebe da kao početnik idete na neki veći (nemate tim za tako nešto-uzaludno bacanje para).    Kada birate nivo trening kampa, prikazana cena je za JEDNOG igrača , pa sami odlučite koliko ćete igrača moći da pošaljete u trening kamp (štedite novac).    Trening kamp se nalazi na TIM - Trening kamp.   

-Mogu li da promenim nešto oko mog naloga ili tima?
Da, naravno.    Klikom na NALOG - Promeni profil, možete menjati:
1.   Vaš NICK (Ime menadžera)
2.   Dodati (promeniti) logo vašeg tima
3.   Promeniti boje i izgled dresova vašeg tima

Klikom na TIM - Pregled tima dobijate prikaz svih vaših igrača.    Klikon na nekog od igrača, dobijate detaljnije informacije o njemu.    Tu čak možete promeniti i ime igrača i staviti nekog po svojoj želji.    Ne koristite slova Č,Đ,Ć,Š,Ž!

-Kako da pratim MEČ UŽIVO?
Gore na vrhu igrice vam piše kad imate meč i sa kime igrate.    U to vreme, budite ulogovani i kad počne meč, kliknite na veliki zeleni pravougaonik na kojem je nacrtan stadion (gde piše sa kime igrate i u koje vreme) i otvoriće vam se prozor u kojem možete pratiti meč, menjati taktiku, menjati postavu i pozicije igrača, itd).    Niste obavezni da pratite meč ako niste u mogućnosti, jer će vaš tim igrati onako kako ste mu vi zadalu (strategija), ali ćete sigurno postići bolje rezultate ako pratite meč uživo i na licu mesta menjate i poboljšavate taktiku!

Takođe, važno je napomenuti da tokom meča vi "ne pomerate" igrače, nego oni igraju sami po taktici koju ste im vi odredili, a to znači da nema potrebe da ceo dan sedite za računarom i da se igrate.    

Jedna igračka sezona traje do 30 dana.   
Bez obzira što se igrica zove GOALstar Srbija, ona je jednako namenjena i Srbima, Hrvatima, Bosancima, Crnogorcima kao i svim drugim ljubiteljima fudbala.    Svako nedolično ponašanje će biti sankcionisano.   

Važno je i napomenuti da treba da štedite novac u početku, da se ne rasipate, jer ćete bankrotirati.   
Kao početnik, ne treba da kupujete "bolje" igrače niti da prodajete dodeljene igrače, to je greška koju većina radi.    Nemojte upošljavati najskuplje osoblje, jer će i najskuplje osoblje raditi isti posao kao i oni najjeftiniji, jer vaš tim ne može da isprati toliko napredovanje, a razlika u ceni osoblja je ogromna.   

A sad ono najvažnije,  igrica se nalazi na Ovom Linku .    Potrebno je samo da se registrujete i da pročitate tutorial za početnike.    Pravljenje 2 naloga NIJE dozvoljeno.   
U svakom trenutku tu je i podrška na FACEBOOK-u ili putem foruma igrice na Ovom Linku.   
Želim vam puno sreće i uspeha u takmičenju.   
Sve u svemu, veoma zanimljiva igrica koja pruža mogućnost da samo sa dobrom taktikom možete ostvariti veliki uspeh.    Ovu igricu igraju podjednako i žene i muškarci.   





 Naravno, ko želi, može da dokupi Credits-e po povoljnoj cenu putem PayPal, Pay by Call itd.   .   .    Povoljno i sigurno! 


 Naravno, tu je i LIVE SUPPORT, ako negde zapne :)
SKYPE: radio_022
EMAIL: marketing@radio022.   com
Facebook:  Facebook Support


 Zadovoljstvo mi je da vas obavestim da je već PET liga popunjeno, ŠESTA liga je krenula sa popunom.   .   .   
Dragi igrači i ljubitelji fudbala, kako bi vam maksimalno pomogao da uspešno vodite klub i da dobro zarađujete, organizovaću turnire na kojima će moći da učestvuju SAMO Srpski timovi iz najnižih liga (Beton Liga) i tako vam pružiti mogućnost da ostvarite dodatni prihod neophodnih Credits-a (novčana valuta u igrici).   
Učešćem u turniru dobijate prihod od prodaje ulaznica, prihod od menze, fan šopa kao i dodatni bonus za osvojeno Prvo, Drugo , Treće/Četvrto mesto.   
Želim vam puno sreće i uspeha u vođenju klubova.    

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.