Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 02:24:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: One vole lose momke  (Pročitano 80276 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
svi muškarci treba kolektivno da prestanu da prilaze ženama ali svi, onako u globalu Smile

pa da vidimo onda njihove priče, ovako one nama govore da smo smotani, baš bi želio da vidim žene na djelu Smile

Da vidis zene na kakvom delu?  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Verovatno misli na prilazenje odnosno startovanje muskaraca.... ja sam bar tako razumeo...  Smile
« Poslednja izmena: 03. Dec 2007, 18:02:21 od Iceman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cudi me da nije makar video one kojima su u "trendu lovatori", kako je naveo mrvica  Smile

Mozda je blaCkie87 ipak mislio na nesto drugo  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

sve VidIm SVe CuJEm sve Znam

Zodijak
Pol Žena
Poruke 348
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6680
LOOL
pa da moguce...
IP sačuvana
social share
Smile  ...KoSoVo Je SrBiJa...  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kako tako lako moze da te ima svako...  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Zašto se lepe za loše momke

Lepi, mirni i vaspitani momci to znaju, a sada i rezultati dva istraživanja to potvrđuju: loši momci bez po muke obrlate lepe devojke!

Otkriće će, možda, pomoći da se objasni zašto niz loših, antisocijalnih karkternih osobina, poznatih kao "tamno trojstvo", "trijada zla", postoji u ljudskoj prirodi, uprkos teškim posledicama po društvo.

Osobine se ogledaju u narcisoidnoj opsednutosti samim sobom, impulsivnosti, traganju za uzbuđenjima i psihopatološkom bezosećajnom ponašanju. Ali i u lukavoj i iskorišćavajućoj, makijavelističkoj prirodi. Ekstremno, ove osobine mogu biti izuzetno štetne po život u tradicionalnom društvu. Jer, ovakvi ljudi osobinama rizikuju da ih okolina izbegava, a prijatelji prekidaju druženje i time ih ostavljaju bez partnera, gladne prijateljstva i ranjive.

Međutim, biti "malo zao" može za muškarca imati i dobru stranu: uspešan, dinamičan seksualni život, tvrdi Piter Džonason, psihijatar sa Državnog univerziteta Novog Meksika u Las Krusesu, dodajući:

- Raspolažemo dokazima da "tamno trojstvo" predstavlja neku vrstu uspešne evolucione strategije.

Džonason je s grupom saradnika podvrgao 200 studenata "testu ličnosti", kako bi ih rangirao prema sklonosti nekoj od osobina "trijade". Takođe su ih pitali o odnosu prema seksualnom opredeljenju i seksualnom životu, uključujući i to koliko su seksualnh partnera imali i da li su skloni "kratkim, neobavezujućim seksualnim vezama".

- Muškarci koji poseduju značajne karakteristike sistematizovane u "trojstvu zla" gotovo da su bolesno skloni da drugom muškarcu preotmu partnerku i imaju kratkotrajni seks, gotovo lišen emocija - zaključio je Džonason. Istraživanje je takođe otkrilo da su muškarci koji poseduju veliki procenat osobina iz "paklenog trojstva" skloni da često menjaju seksualne partnerke i ulaze u kratkotrajne veze.

Svoja otkrića Džonason je prezentirao na Međunarodnoj konferenciji o ljudskom ponašanju i evoluciji, nedavno održanoj u Kjotu, u Japanu.

- Filmska ličnost Džejmsa Bonda pravi je "vlasnik" svih osobina iz "trijade zla". On je neprijatan i odbojan, izuzetno ekstrovertan i uživa da ubija ljude, ali i stalno traga za novim ženama. A isto kao što Bond zavodi ženu za ženom, tako su i muškarci sa osobinama iz "trijade" najčešće uspešniji u osvajanju novih partnerki, ali bez namere da se čvršće vežu za bilo koju od njih, još manje da sklope brak - tvrdi Džonason.

- Pokazalo se da lepe, pa i uspešne žene iz za sada nepoznatih razloga, čija je tajna skrivena duboko u njihovoj prirodi, bez mnogo razmišljanja prihvataju avanturu s "vlasnikom trijade" iako su svesne da je reč o kratkotrajnoj seksualnoj vezi, koja ne samo da ne donosi unutrašnje zadovoljstvo, već je izlaže riziku gubljenja ugleda i mesta u društvu - upozorio je on.

Istraživači smatraju da bi se istovetni rezultati dobili i da je anketiranje obavljeno u bilo kom delu razvijenog društva, jer posedovanje osobina iz "trijade" nije uslovljeno nacionalnom pripadnošću, rangom u društvu ili religijom.

Psiholog Dejvid Šmit s Univerziteta Bredli u Peoriji, u državi Ilinois, predstavio je preliminarne rezultate istraživanja na 35.000 ljudi u 57 država. Ustanovio je da postoji slična veza između "tamne trijade" i reproduktivne uspešnosti muškaraca.

- Pokazuje se da je univerzalno u svim kulturama da muškarci s visokim procentom osobina iz trijade po svaku cenu tragaju za kratkotrajnim seksualnim vezama i spremni su, ne birajući sredstva i veštinu, da drugom muškarcu otmu partnerku radi kratkotrajne veze. Ali se, u isto vreme, panično plaše mogućnosti da partnerka zatrudni i počne da ih proganja zbog očinstva - kaže se u studiji.

Njegova koleginica Barbara Okli s Univerziteta Okland u Ročesteru, u državi Mičigen, ukazuje da "studija potvrđuje spoznaje o neobičnoj naklonosti lepotica prema lošim momcima", a seksolog Kristofer Ruden s Univerziteta Kalifornija u Santa Barbari takođe smatra da "treba nastaviti s istraživanjima koja će, možda, otkriti tajnu veze 'lepotice i zveri'".

Dotle, ostaje nam da se pitamo: "Šta li je našla na tom mangupu" - zaključuje se u tekstu objavljenom u časopisu "Nju sajentist".

(FoNet)
Ročester, jul 2008.

Izvor: Na dlanu
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Lepi, mirni i vaspitani momci to znaju, a sada i rezultati dva istraživanja to potvrđuju: loši momci bez po muke obrlate lepe devojke!
pa jbg ne moze bas bez po muke ali nije nam ni tesko  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mala ispravka za prethodni tekst...

"neke zene vole lose momke..."

kao sto neko voli kuvani kupus.... Smile(eto,ja se i tome cudim).

to je zabluda.
to je predrasuda kojoj robuje,nazalost,vecina muskaraca.

kazu...losi momci obrlate bez neke muke lijepe djevojke.

molim vas,ovo je jos jedno jednostrano posmatranje stvari.
zasto nekome ne padne na pamet da i zene znaju da budu sa muskarcem samo seksa i zabave radi...dakle,prica o tome ko koga koristi...suvisna je Smile

zene vole dobre momke,a jako je pogresno,inace u zivotu,izmedju pridjeva dobar i pridjeva budala stavljati znak jednakosti.
to su vec kompleksi i osjecaj inferiornosti.

prave zene vole samo dobre momke...
sa losima mogu da imaju...eventualno snosaj...i to u stanju suzenja svijesti....koje jedna prava zena...sebi rijetko,ali rijetko smije dozvoliti Smile

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Tајна привлачности лоших момака

Лепи, мирни и васпитани момци то знају, а сада и резултати два истраживања то потврђују: лоши момци без по муке обрлате лепе девојке!

Одбојни лакше освајају

Откриће ће, можда, помоћи да се објасни зашто низ лоших, антисоцијалних карактерних особина, познатих као „тријада зла”, постоји у људској природи упркос последицама које имају по друштво.

Особине се огледају у нарцисоидној опседнутости самим собом, импулсивности, трагању за узбуђењима и психопатолошком понашању. Екстремно, ове особине могу бити изузетно штетне по живот у традиционалном друштву,јер људи који се одликују њима ризикују да их околина избегава, а пријатељи раскидају дружење и тиме их остављају гладне пријатељства и рањиве.

Међутим, бити „мало зао” може за мушкарца имати и добру страну: успешан, богат сексуални живот, тврди Питер Џонасон, психијатар са Државног универзитета Новог Мексика у Лас Крусесу и додаје: „Располажемо доказима да тријада зла представља неку врсту успешне еволуционе стратегије”.

Џонасон је с групом сарадника подвргао 200 студената тесту личности како би их рангирао према склоности некој од особина „тријаде”. Такође, анкетирани су и о томе какавог су сексуалног опредељења и какав им је сексуални живот, колико су партнера имали и да ли су склони „кратким, необавезујућим сексуалним везама”.

„Мушкарци који поседују карактеристике систематизоване у ’тројству зла’ готово да су болесно склони да другом мушкарцу преотму партнерку ради краткотрајног секса готово лишен емоција”, закључио је Џонасон. Истраживање је такође открило да су мушкарци који поседују велики проценат особина из „пакленог тројства” склони да често мењају сексуалне партнерке и улазе у краткотрајне везе.

Своја открића Џонасон је изнео на Међународној конференцији о људском понашању и еволуцији која је недавно одржана у Кјоту, у Јапану.

„Филмски лик Џејмса Бонда прави је ’власник’ свих особина из ’тријаде зла’. Он је непријатан и одбојан, изузетно екстровертан и ужива да убија људе, али и стално у потрази за новим партнеркама. А исто као што Бонд заводи жену за женом, тако су и мушкарци са особинама ’тријаде’ најчешће успешнији у освајању нових партнерки али без намере да се чвршће вежу за било коју од њих, а још мање да склопе брак”, тврди Џонасон.

„Показало се да лепе па и успешне жене из за сада непознатих разлога, чија је тајна скривена дубоко у њиховој природи, без много размишљања прихватају авантуру с ’власником тријаде’ иако су свесне да је реч о краткотрајној сексуалној вези која не само да не доноси унутрашње задовољство већ је излаже ризику губљења угледа и места у друштву”, упозорио је он.

Истраживачи сматрају да би се истоветни резултати добили и да је анкетирање обављено у било ком делу развијеног друштва, јер „поседовање” особина из „тријаде” није условљено националном припадношћу, рангом у друштву или религијом.

Психолог Дејвид Шмит са Универзитета „Бредли” у Пеорији, у држави Илиној, представио је прелиминарне резултате истраживања на 35.000 људи у 57 држава. Установио је да постоји слична веза између „тамне тријаде” и репродуктивне успешности мушкараца. „Показује се да је универзално у свим културама да мушкарци са високим процентом особина тријаде по сваку цену трагају за краткотрајним сексуалним везама и спремни су, не бирајући средства и вештину, да другом мушкарцу отму партнерку ради краткотрајне везе. Али се, у исто време, панично плаше могућности да партнерка затрудни и почне да их гања за очинство”, каже се у студији,

Његова колегиница Барбара Окли, са Универзитета „Окланд” у Рочестеру, у држави Мичиген, указује да „студија потврђује спознаје о необичној наклоности лепотица према лошим момцима”, а сексолог Кристофер Руден са Универзитета „Калифорнијa” у Санта Барбари такође сматра да „треба наставити са истраживањима која ће, можда, открити тајну везе ’лепотице и звери’”.

Фонет

Izvor: Politika
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
 Priđete joj i kažete: "Ako me častiš pićem, dopustiću ti da me poljubiš." Naravno, to ne pali u svim prilikama, niti kod svih devojaka.

u ovom slucaju bih insistirala da platim pice,prva poljubim i nestanem u vidu leptira  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 02:24:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.