Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:35:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: one night stand ?  (Pročitano 1973 puta)
08. Jun 2008, 18:58:30
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k530i
Pozzz, da ne znam da ste stvarno uspesni u resavanju problema, dilema nebi pisao, ali zeleo bi da podelim nesto sa vama i time cujem vase misljenje...

Pre nedelju dana, odem najzad na obliznju plazu...suncanje, kupanje, gde sasvim slucajno naletim na jednu devojku koja me merkala...Primetio sam to po njenim pokretima, pogledima i velikim iteresovanjem. Malo smo se glupirali u vodi, da bi ja pomalo dobacivao na racun njenog kupaceg...Uglavnom, trazio sam njen broj telefona, da bi uvece poslao par poruka koje su se svodile na to da se vidimo, nasta je ona pristala...Kafenisanje, zezanje kod nje, da bi kasnije ona pristala da dodje do mene gde sam, malo po malo uspeo da je odvedem u krevet...Pre toga mi je rekla da ima decka i pitala me je sta su moji planovi sa njom sem samog cina koji planiram sa njom, nasta sam ja rekao da bi voleo da se vidjam i da mi se svidja (dobro, malo sam ja tu lagao, klasicno muski). Ali, nisam ocekivao da ce sledeci dan biti ocaj...Ja sam mislio da cu biti ispunjen, zadovoljan, ali ne, osecao sam se uzasno, maltene kao kada neko raskine i sva ona teskoca i hiljadu misli...Ponovo sam joj poslao poruku, da se vidimo, ali ne, nema vise, ona je na vrlo pristojan nacin meni dala do znanja da vise nemam sta da trazim kod nje...OK, svatio sam i obrisao sam broj i necu je uznemiravati...Ali mene, sada kopka, eto, bas mi nije jasno, sta se tu zapravo desilo...Nije valjda da sam bio los pa sada vise ne zeli da se vidimo...Samo jos da napomenem, da sam stvarno ispucao svu energiju na nju, u smislu mazenja, pokazivanja zadovoljstva sto je ona pored mene i tako to...Samo sex je bio klasican, bez nekih preteranih iskazivanja zelje...zbunjujuc, posto nekako nisam ocekivao da ce se uopste i dogoditi...da ne smaram...sta vi mislite ?
IP sačuvana
social share
"Kada nađeš čoveka s kojim vredi govoriti i ne govoriš, izgubio si čoveka. Kada nađeš čoveka s kojim ne vredi govoriti i govoriš, izgubio si reči. Mudar čovek ne gubi ni čoveka ni reči"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
prosto devojka je dobila sta je htela i vratila se decku  Smile
nista ne uobicajno Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Prvo, ne znam kako sex uopste moze biti nesto da kazes 'vau' ako si upoznao djevojku tri sata prije toga i maltene joj znas samo ime  Smile
Da se ne lazemo, ipak je potrebno malo vise od toga .. Tako da, ako si ocekivao nesto kao u epizodi sex i grada, u kojem se pokupe i odrade u lavabou nekog kluba i pri tom sex bude super turbo extra wow, onda je dobro da si sad shvatio da toga nema bas u stvarnosti ..
Drugo, pretpostavljam da ti je to prvi 1nightstand pa si se sutradan osjecao cudno ( mozda nisi taj tip ili si usput shvatio da to ne zelis vise u buducnosti da radis ) a plus se, kako vidim, opterecujes kakav si bio i onda nije ni cudo sto se tripujes toliko ..
Ta djevojka je ispala skroz ok ( u okviru odnosa s tobom ), tako da je tu cist racun.
Nadam se da si koristio neku zastitu jer .. nesto imam osjecaj da doticnoj dami nije prvi put da kupi mlade junce po plazi.

Eto, nemoj da se opterecujes, poslije *ebanja nema kajanja, lijepo kazu  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k530i
...da prvi mi je one night stand, posto sam do sada imao samo veze ne krace od pola godine i put do kreveta je bio spontan posle vise nedelja...Uglavnom, koristio sam zastitu u ovom slucaju...
IP sačuvana
social share
"Kada nađeš čoveka s kojim vredi govoriti i ne govoriš, izgubio si čoveka. Kada nađeš čoveka s kojim ne vredi govoriti i govoriš, izgubio si reči. Mudar čovek ne gubi ni čoveka ni reči"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Moze ko pricati sta hoce, ali sex je jos uvijek jos jedan od nacina da se zblizis s nekom osobom. Posto si imao duze veze, onda ti je to ostalo kao neko nepisano pravilo samo, ovaj put ti je kontekst bio drugaciji; u prevodu, ne uklapa se s tim vjerovanjem nikako.

Sad bar znas da 1ns nije tvoja solucija ..
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
Eto, nemoj da se opterecujes, poslije *ebanja nema kajanja, lijepo kazu
Kratko i jasno zaboravi i kreni dalje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Cesarica je otprilike rekla ono sto bih ja rekao.

Zapazio si devojku koja je igrom slucaja u vezi, a u momentu je imala seksualne potrebe, odmeravanjem ti je slala pozitivne vibracije koje si prihvatio, i pokusao da je zadovoljis.
Smatras da si uspeo u tome, davajuci maksimum po pitanju neznosti i njenog zadovoljstva, ali to ocigledno nije bilo dovoljno, jer je sam cin, kako kazes, bio klasican.
Devojka sa kojom si bio zna "pravila" one night standa - bez ikakvih obaveza, i sasvim je korektno to sto nece da ti se javi. Vrlo je moguce i da nije zadivljena tvojim umecem u krevetu.

E sad, ti ocigledno nisi tip kome one night stands odgovaraju. Sam kazes da nikada nisi imao vezu kracu od sest meseci, sto govori u prilog tome da volis duge i veze koje ukljucuju emotivno zblizavanje, a ja sam uvek smatrao da u nekom periodu 15te do 20te osoba treba da prodje kroz one night stand iskustva, da bi shvatila sta joj odgovara.
Tebi ocigledno takve veze ne odgovaraju, jutro posle ti izvlaci osecaj ocaja i sablasnosti nad cinom od sinoc, pa u skladu sa tim se ubuduce i ponasaj  Smile

IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N97
Ja kapiram da mozhesh biti ultra mega giga zadovoljan ovakvim ishodom.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
cemu pravljenje problema od nicega Smile

pokupio si devojku na zurci odradio poso svi srecni samo nastavi dalje Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
pokupio si devojku na zurci

zapravo nije na zurci  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:35:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.