Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 08:20:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ona vara  (Pročitano 8138 puta)
03. Apr 2007, 03:01:28
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne znam dal sam na pravom mjesto postavio temu ali prebacite ...

OVako u vezi sam sa djevojkom pola godine ..sve je super islo... Varao sam je u par navrata ... nije znala ... ono islo je sve opusteo (osjecam se sebicnim kad ovako razmisljam) prije neki dan saznah da  me je dok sam bio odsutan i ona je varala u par navrata. NEkako ne mogu sebi da oprostim ... Sto da uradim? Padale su mi glupe ideje ...da je zovnem glavu prospem.... da je prvo iskoristim poslednji put pa ostavim nedje 10 km od grada .. da je prevarim na njene oci itd..il jednostavno opet prebijem dobro . NEgo da se ne spustam na taj nivo  itd...  Izgleda da sam se poprimio  za nju cim se osjecam povrijedjenim a i 5 mjeseci nije malo vrijeme ... ajmo psiholozi sa bureka pomagajte..

Neki zdrav razum treba da me posavjetuje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

ne vjeruj ženi koja laže

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 17123
Zastava na obali mora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia e72 + 6630
obrati paznju na ovo sto si sam rekao
Citat
Varao sam je u par navrata ... nije znala

onda ovo dole citirano izbaci iz ponude i zaboravi

Citat
Sto da uradim? Padale su mi glupe ideje ...da je zovnem glavu prospem.... da je prvo iskoristim poslednji put pa ostavim nedje 10 km od grada .. da je prevarim na njene oci itd..il jednostavno opet prebijem dobro .

a nakon svega toga sjeti se da mozes da sjednes sa njom i razgovaras otvoreno, varali ste se medjusobno, razgovarajte, vidite kakva su vasa osjecanja, ako mozete oprostiti jedno drugome predjite preko toga i idite dalje, ako ne rastanite se kao ljudi, i sacuvajte lijepu uspomenu na tih 5 mjeseci a ne da uspomena bude neki oziljak ili ruzno sjecanje...
IP sačuvana
social share
jos neko vrijeme i ima da se sredim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
@tamoneko....

Bas citam sta si napisao, a na TV-u spot:

"Justin Timberlake - What goes around, comes around"

Ima neke logike Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Saljivdzija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
"il jednostavno opet prebijem dobro" ??? Smile Opet??? Smile Odakle ti samo to pravo  Smile

Razmisli malo... nije te zabolelo kada si ti nju varao, a jeste kada si saznao da je ona tebe  Smile i sada se nesto (da prostite na izrazu) kurobecas. Muska posla. Tu ljubavi nema. Bolje se razilazite dok nije nastao sukob sirokih razmera  Smile
« Poslednja izmena: 03. Apr 2007, 09:14:57 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dovoljna kazna svakoj devojci koja imalo ima ljudskosti je to što zna da je povredila nekoga koga voli i ko to nije zaslužio, i koga i ona možda voli
e to peče do kraja života
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Smile
OVako u vezi sam sa djevojkom pola godine ..sve je super islo... Varao sam je u par navrata ... nije znala ... ono islo je sve opusteo
Smile
(osjecam se sebicnim kad ovako razmisljam)
Smile
prije neki dan saznah da  me je dok sam bio odsutan i ona je varala u par navrata. NEkako ne mogu sebi da oprostim ... Sto da uradim?
Smile Smile   
da je prvo iskoristim poslednji put pa ostavim nedje 10 km od grada .. da je prevarim na njene oci itd..il
Smile Smile

sta radis onda ovde? Smile Smile
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pacijenti, i jedan i drugi
gosn tamoneko, nadam se da joj je sa tim drugim tipom bilo sto puta bolje nego sa tobom, stvarno si to zaslužio Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
Ti si nju varao i to je OK...
Ona tebe vara i to nije OK...
E, neki muskarci su stvarno glupi ko tocak...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

OVako u vezi sam sa djevojkom pola godine ..sve je super islo... Varao sam je u par navrata ... nije znala ... ono islo je sve opusteo (osjecam se sebicnim kad ovako razmisljam) prije neki dan saznah da  me je dok sam bio odsutan i ona je varala u par navrata. NEkako ne mogu sebi da oprostim ... Sto da uradim? Padale su mi glupe ideje ...da je zovnem glavu prospem.... da je prvo iskoristim poslednji put pa ostavim nedje 10 km od grada .. da je prevarim na njene oci itd..il jednostavno opet prebijem dobro . NEgo da se ne spustam na taj nivo  itd...  Izgleda da sam se poprimio  za nju cim se osjecam povrijedjenim a i 5 mjeseci nije malo vrijeme ... ajmo psiholozi sa bureka pomagajte..

Brate, da je ona pametna, ne bi bila s tobom ni tren, ako tako razmislas. Ili se sad foliras ili je ona do jaja glupa, pa je sa tobom. ne znam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 08:20:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: vara

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.