Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 18:18:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: On(a) ne voli vašeg mezimca  (Pročitano 2265 puta)
25. Apr 2007, 07:19:16
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
On(a) ne voli vašeg mezimca

Neki ljudi vole životinje, neki vole neke životinje, dok im se druge ne dopadaju, a neki ih ne vole uopšte. U vezi može da napravi priličan problem ukoliko jedno voli životinje i već ima mezimca, dok drugo ne može da ih smisli.

Recimo, imate psa ili mačku koji su s vama već nekoliko godina, možda i celu deceniju. Naravno, volite svoje mezimče, inače ne bi bilo s vama toliko dugo. A onda upoznate muškarca ili ženu koji vam se dopadnu, počnete da izlazite s njima, oni od starta nisu previše entuzijastični spram vašeg mezimca (možda ne vole tu vrstu životinja, ili ne vole životinje uopšte), ali, računate, navići će se s vremenom, pod pretpostavkom da veza potraje. Međutim, veza traje, postaje sve ozbiljnija, razgovara se već i o zajedničkom životu ili i o braku - i tada vam voljena osoba saopšti da ne želi vašeg mezimca u kući i da ćete morati da birate ko izlazi iz vašeg života. Da zadržite i voljenu osobu i mezimca ne postoji kao mogućnost. Šta tu uraditi?

U ovakvoj situaciji trebalo bi dobro razmisliti o voljenoj osobi. Tu nije problem samo u tome što ona ne voli životinje, a vi ih volite; mnogo je veći problem što je beskompromisna. Šta će biti sledeći put kad se oko nečega ne složite? Koliko često ćete morati da birate između nečega što vi želite i do čega je vama stalo i odlaska voljene osobe iz vašeg života ako se njoj to ne dopada? Da li uopšte želite da živite s takvom osobom?

Naravno, potpuno je drugačija situacija ako je voljena osoba alergična na vašeg mezimca. Neki ljudi su zaista alergični na mačju dlaku, na pse, na perje... Tada bi za voljenu osobu zaista predstavljalo mučenje da deli životni prostor s vašim mezimcem i zdravlje bi joj moglo biti ozbiljno ugroženo. U takvoj situaciji, ako zaista jako volite tu osobu, možda biste mogli da razmislite o tome da mezimca nekome poklonite (i kasnije ga redovno obilazite) - izbor vam, u svakom slučaju, neće biti nimalo lak i boleće vas za šta god da se opredelite.

Međutim, ako voljena osoba nema zdravstvene smetnje kad se radi o vašem mezimcu, definitivno treba razmisliti želite li život sa u toj meri beskompromisnom osobom. Ovo ne znači da smesta morate raskinuti, ali bi trebalo još razgovarati s voljenom osobom, objasniti joj kako se osećate zbog mezimca koji je toliko dugo s vama i da ne želite da živo biće s kojim ste imali mnogo lepih zajedničkih trenutaka samo "šutnete" iz svog života kao da je igračka koja vam je dosadila. Ako partner/partnerka i dalje ostaje pri svome, ma koliko to nekima moglo neobično da zvuči, u takvoj situaciji moglo bi da bude bolje po vas da zadržite mezimca, a izbacite osobu koja ne pristaje na kompromis čak ni kada bi ono što on/ona želi jako povredilo i vas i vašeg ljubimca.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
To je kljucna stvar- odmah raskid! Da me ne shvatite pogresno- odnos prema ljubimcima, vrsti i nacim ophodjenja, mnogo opisuje samu licnost. Dzek Nikolson je rekao "ljudi koji vole pse treba da se druze sas ljudima koji vole pse". Na takve stvari se ne obraca paznja a u stvari su veoma vazne.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
meni je veliki problem bio što sam imala dečka koji nije voleo mačke (ne mačke kao mačke nego moje mačke-koje su divne i umiljate i ne smetaju nikom), i onda sam ja morala da držim moje ljubimce dalje od njega. Hvala Bogu pa više nisam s njim jer ipak ako nije mogao da trpi njih kako bi onda nešto drugo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
GTFO Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
i mojoj jacoj polovini i meni je macka omiljeni ljubimac...  Smile
trenutno nemamo nijednu, ali posto su nase majke rasadnici macaka (eto, i one vole macke Smile), dobijamo cetvoronoznog drugara (najverovatnije drugaricu) cim budemo u mogucnosti da je primimo  Smile 
« Poslednja izmena: 25. Apr 2007, 13:19:41 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
То уопште не долази у обзир.
Моју мацу да неко не воли?
Тај би за мене одмах престао да постоји.
« Poslednja izmena: 25. Apr 2007, 14:04:49 od Livingston »
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Vidi bre- sve neki mackari i mackarke Wink Eto- zatro se mi ovde tako dobro slazemo i lepo pricamo o svemu  Smile

Ajd mjau mjau
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung S8
Ja nemam kucnog ljubimca ali moja devojka ima sijamsku macku...Ja volim macke,tako da je ok...mjau,mjau.... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iNat
I ja volim mačke - na jelovniku. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
ja imam kuce i ko njega ne voli, moze odma preko vrata  Smiley
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 18:18:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.