Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 23:15:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ona kaze da nema hemije?  (Pročitano 7041 puta)
21. Jun 2014, 22:28:32
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Tri meseca sam bio sa devojkom sa kojom sam doziveo najlepse trenutke u zivotu.
Povezali smo se cim smo se upoznali, odlican smisao za humor, inteligentna, zgodna. . .
Sve je bilo van sablona, napisala mi je pesmu, vodio sam je na putovanja, maksimalno sam se osecao povezano sa njom. . .
Onda se nismo culi neko vreme jer sam imao obaveze na fakultetu. . .  ona se naljutila sto joj se nisam javljao. . .  i rekla mi da vise ne oseca hemiju sa mnom i da ne moze na silu.

Proslo je otprilike 10 dana izmedju naseg poslednjeg vidjanja. . . kad nije mogla da skine ruke sa mene. . .  i te izjave. . .  da je sve proslo i da je pocela da me posmatra ko prijatelja.

Je li ovo normalno za zene, sta da radim mnogo sam zaljubljen

voleo bih da procitam ozbiljne odgovore za promenu, posto vidim da se ovde clanovi uglavnom sprdaju sa onima sto postave pitanje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Pa jebi ga brate, trebao si da nadjes vremena za nju, to ti je prva greska. Drugo, ne znamo koliko imate godina oboje, ali mi se cini da se te oboje veoma ne zreli za celu situaciju. 

Ako ona kaze da nema hemije, onda nemoj da gubis vreme. Ako je volis toliko, onda ce ti trebati vremena da prebolis.
Mozes uvek da pokusas da ti se vrati ali ako si zajebao stvar toliko, ne postoji ta sila da vratis izgubljeno, nauci iz iskustva sta si sjebao ovoga puta da ti se ne ponovi ponovo. 

Toliko od mene.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
SonyEricsson k750i
pa odnesi joj domestos i ono sto se gura u wc solju to je sve puno hemije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Објаснио ти Рејвен. Она ти написала песму а ти јој се ниси јављао због факултета. То је увреда. Наравно да свако треба да разуме потребе које имаш због факса, имамо их сви, не виђамо ни родбину а не девојке, али могао си реално да је позовеш, пошаљеш поруку, поручиш да једва чекаш да прође рок да би коначно могао да јој се вратиш... А ти јој запалио и не јављаш јој се сто година.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Nije tako. . .
Ona mi je napisala pesmu.  Ja sam njoj odgovorio na svoj nacin.  I dopalo joj se, mnogo, istopila se. . .
Nekad mislim da je problem u tome sto sam joj za tih nekoliko meseci priredio 5-6 iznenadjenja. . .

Devojke kazu da vole to ali u principu je turn off kad se previse trudis.

I kad smo raskidali bukvalno se hvatala za sitnice. . .  do te mere da je sve licilo kao da samo trazi izgovor. . .  te smetalo joj je sto sam rekao ovo. . .  te sto joj se nisam javljao (a mogla je da se javi ona meni. . . ). . .

Bas sam izgubljen
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
У том случају - још боље. Не свиђаш јој се више, не жели ништа са тобом... ствар је чиста. Настави својим путем даље, обустави било какве видове даље комуникације са њом и за месец, два, три, годину, две, има да сретнеш неку другу и ћао.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Razumem ja sve to. Ali poceo sam da je volim, jbg. Ne mogu da prihvatim da je hemija prestala tek tako
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Постоје два начина.

1) Да је молиш, јуриш, преклињеш, плачеш, скачеш, вриштиш... и да и даље будеш без ње.
2) Да кренеш даље, упознаш неку нову и вратиш живот у нормалу... и да и даље будеш без ње, само да те за то боли туки.

Срећно. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
Nasla drugog?  Smile Smile

Salu na stranu, cini mi se da se samo naljutila na tebe sto se ne javljas ili pomislila da ces ti da je "nogiras" pa odlucila da prekine pre nego sto ti mozda to uradis. Uglavnom, ako kaze da nece nista sa tobom bilo zbog ljutnje, nekog izgovora od "hemije"(posto imati hemiju 3 meseca pa nemati posle par dana moze da bude samo izgovor) ako nece nista sa tobom onda je jednostavno zaboravi i trazi drugu...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Citat
Je li ovo normalno za zene, sta da radim mnogo sam zaljubljen

Nemoj nikada biti zaljubljen u zenu, jer kao mushkarac od toga nemash nikakve koristi. Budi sa njom i uzivaj u njoj ali nemoj da je sebi predstavljash kao osobu koja ce zauvek biti tu za tebe jer to jednostavno ni od koga ne mozesh da trazish. Zato se proizvedi u osobu kojom nije lako emotivno manipulisati, u suprotnom cesh pola zivota provesti po depresijama i neraspolozenjima ako tvoja partnerka ne odgovara zeljama koje si ti za nju smislio.
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 23:15:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.