Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 02:05:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ona je udata druze...  (Pročitano 63778 puta)
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 14.0.835.187
Divne rijeci mislim da je to ljubav...ali...ti si udata.Kako rekosmo udate ne mogu voljeti.
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.187
mob
Nokia 
sesirce ucutkala si poetskog lapsusa svojom prozom  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia N97
A pouzdano znam da nije pročitala Karenjinu. Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
tako je, Lapsus...

to je ljubav!

i ocerupane curke lete.

Sandra,

majku mu...pa sto je mnogo- mnogo je,ne? Smile

Fahrenheit,

idi...cuti... Smile

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.187
mob
Nokia 
 Smile

Cula sam da je licno ocerupala svaki list jebene knjige  Smile

Lapsus je izgleda,kazem : izgleda,beznadezno zaljubljen u ljubav  Smile

Nisam do sada upoznala nijedan zivi primerak istog, ako si stvarno takav ..... ..... ...  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 14.0.835.187
Davno sam zelio prestati...

Ne krivimo one koji sami sebe ne krive...ako imamo idealno,ne sudimo onim koji to nemaju.

Sandra Smile ovo vec bi direktno Smile tek samo jedan hronicar svakodnevnice.
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
ja ne osjecam da se svadjamo...pa bi morali da prestanemo...

valjda razgovaramo...

uostalom, na samom startu si nasiroko branio svoj stav i glediste, pa se pojavili ljudi koji ne razmisljaju kao ti...i sad odjednom...ja sam htio da prestanem odavno.

mislim, pa prestani.

mozes da trazis i da se zakljuca, ako ti bas smeta i ako ne zelis da se vise pise na temi...cuo si sta ti treba i slicno.

ali, dok ne trazis da se zakljuca...ljudi ce pisati, ako zele.

i nemoj , molim te...sad si ti mene gadjao u srce koje imam Smile Smile

lijepo ti to...ispadosmo neki ( ajde ja) neko ko sudi drugima i bilo sta slicno...inkvizicija, sta li...

fucka se meni za bijeli svijet, ali forum mi je odlicno mjesto da se ukljucim u polemiku oko teme koja je meni zanimljiva i da dam sebi oduska u smislu direktnosti koju i praktikujem u stvarnosti sa ljudima koji su mi bitni.

uostalom...ovdje se pita za misljenje...i dobijes ga- dajes ga.
nepoznatima.

neko ti se misljenje dopadne, od nekog te hvata jeza... Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 14.0.835.187
Ma ko je rekao da se svadjamo...naravno da ovo posmatram kao razmjenu misljenja po pitanju odredjene teme.I veoma me raduje sto toliko ljudi ima sta reci po ovom pitanju.Naravno da nikada necu traziti da se zakljuca bilo koja od mojih tema,osim ako to ljudi ne ocijene da treba biti lock.
Drugo ako si nasla sebe u ovim rijecima kao odustajem evo poklanjam Smile Smile Smile ne jedan Smile

Napisao sam to iz razloga sto svi posmatraju brak idealnim (necu navoditi sta je to idealno),ali sta sa onim sto rekoh gdje nije idealno.Recimo primjeri:pijani muz dolazi srolja se u postelju,muz lupa zenu kao stoku,muz koji nikada nije rekao zeni volim te,muz koji zaboravi na sve zenine rodjendane,muz koji je nikada ne pomiluje ili utjesi,muz kojem se ne dize vise na sopstvenu zenu...zar nisu ovo sve razlozi da zena pozeli prevariti i to ucini Smile Kako mozemo znati i zasto je ova udata to ucinila...mnogi se rukovode tim trazila samo veci k....,a ja rekoh osim toga mozda je trazila i malo ljubavi koju vise ne osjeca u tom braku.Mozda bas taj svaler joj krisom na telefon cestita rodjendan dok pijani muz hrce,taj se i ne sjeca kada je rodjena...
Razlozi prevare su toliko siroki a mi se sveli na samo jedan...kurva jer vara...i slazem se ako sve ima u zivotu i braku idealno a ona vara naravno da je kurva,ali sta ako nema i budi se sa sljivom ispod oka dok u strahu nesmije podnijeti niti papir za razvod braka...
« Poslednja izmena: 06. Okt 2011, 00:24:03 od lapsus00 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
brate... tebi treba da se nacrta i oboji ...

nije problem sto se jebe sa drugim, vec sto to radi 4 godine i ostaje i dalje u braku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia 
ne izlazi mi iz glave stih-kad sam doš'o tebe da odvedeeem,ti si bila već žena udata.. Smile

zbilja,smao je poblem što i dalje održava tu farsu od braka.
pada kiša,a ne voliš je? skloni se gdje je suvo
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 02:05:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.