ttt1 koliko razumem tvoju logiku, gayovi su oni koji napadaju gayeve, a nisu oni koji bi s njima krevet delili??? je l ti to nesto iz licnog iskustva??? kakav je osecaj kad si s gayom u drustvu??? da li ti je dupe uvek uza zid???
Kao sto rekoh imam par drugara koji su otvoreno priznali svoje sklonosti. Mnogo je tesko priznati sebi i drugima ko si i sta si. Naravno da je bilo pokusaja sa njihove strane da mi se nabacuju, ali otvoreno sam stavio do znanja gde je granica. Dakle, mozemo se druziti, biti ortaci, ali do odredjene granice. Ja licno se u njihovom drustvu osecam ok. Nemam problem sa tim, verovatno zato sto ih poznajem od detinjstva. Dosta su iskreniji i opusteniji od onih koji nisu gay.
Sto se tice tih "napada" pojedinaca na gay ljude....oni mi pricaju iz licnog iskustva kako sve to izgleda. Kad malo bolje razmislis i te kako ima logike. Napad je najbolja odbrana. Mislim da tim napadima daju sebi laznu sliku stvarnosti svoje stvarne sexualnosti, beze od stvarnosti. Naravno da nikako ne mora da znaci da je to 100%-tan signal, ali postoje sanse. Vec sam rekao da velikog uticaja ima i podneblje gde zivite.