Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 00:30:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: On obećava da će se razvesti  (Pročitano 16148 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Ja pricam o VragolanCi  Smile

A sto se tice njegove zene ,ne bi mu ni ja dala razvod .
Do kraja zivota . Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Zato iseces kocnice i .....  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Moja materijalna situacija i bez njega je veoma dobra.A konkretan odgovor koji dobijam od njega na pitanje sta ceka i zasto se ne razvede je sledeci-zavrsicu-otici cu do advokata-uskoro-i naravno jos nema nista od toga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1281
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
jedno je sigurno : sa njim ne vredi razgovarati vise na tu temu, ljudi ona je zestoko potpala pod njegov uticaj i sta god da joj kaze/slaze ona ce poverovati i koliko god mozda i sumnjala na njegovu iskrenost to nece biti u stanju da proveri.. slaba je, jako je slaba da se odupre.. znam to vrlo dobro  Smile  E sad ne znam cemu toliki strah od jednog civilizovanog razgovora izmedju dve povredjene zene, (da dve sa razlicitim pogledom na stvar ali ipak povredjene), gde ako se pametno i kulturno pridje, naravno ukoliko ta zena nije apsolutna stoka, a ne verujem, i ne krene da se ponasa kao u spanskim serijama.. ali ipak mi smo kulturan narod koji ume da razgovara kada je veliki problem u pitanju, jer tu se nema ni vremena ni zivaca za trivijalne stvari...
Da sam (sada) na njenom mestu, revoltirano bih zaobisla njega i njegove obmane i pusta obecanja, i skupljala dovoljno argumenata da sve to mogu da mu saspem u lice pa kako god da se zavrsi..
I ona i onako nema sta da se plasi za ikakav dalji ishod price vec je u problemu  do guse.... sad bi samo trebalo da joj bude bitno da, ako ne sebi, spasi obraz svojoj deci kako ih to ne bi pratilo kroz zivot a ne da se i dalje provlaci kao mis kroz njegov ili sopstveni zivot..
I dalje mi nije jasno sta se tripujete od njihovih zena, znam tacno da ja licno ne bih imala nista protiv ako bi mi se jedna zena sa problemima koje joj moj muz pravi pa u kakvoj god da su vezi.. ukoliko mi trazi pomoc a nije dosla da me za nesto ptuzuje?! ne znam kome bi to uopste palo na pamet.. i na kraju krajeva trebas biti spreman psihicki da ces i sam popiti citavu salvu optuzbi kako je neciji zivot upropasten zbog tebe.. molim lepo, ja ili neka druga, glavni krivac je uvek i samo on.. jer kod vragolankinog muza mislim da ovaj nema nikakvog razloga da ide sada posle svega... zato je bitan taj razvod, da bi sto manje ljudi patilo u nedogled..
IP sačuvana
social share
This body holding me, reminds me of my own mortality.
Embrace this moment.
Remember, we are eternal, all this pain is an illusion.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
svaka cast.Ti me kapiras i naravno da je bitan razlog ovako niko nije kompletno srecan,ni ona ni ja a ni on u svojim lazima.Ja ne bih se osecala jadno kada bi dosao i rekao-ja hocu da ostanem  sa njom u braku-ali vise prestani da lazes i nesto konkretno uradi.Ja sam mu i ovo rekla a on meni sta ti je sada cu zavrsiti to i naravno ne mrda dupetom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Nemam pojma kako ga vise nije sramota i kako mu nije muka da mi to govori.Evo pre pet minuta me zove da jos malo stize kuci,i ja ga pitam da li je isao kod advokata a on hladno meni kaze ovih dana  resicu to.Ja mu vise i ne verujem nista non-stop sam sumnjicava
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja da sam na tvom mestu bih trazio drugog coveka. Ziveti u losem braku je zivetu u paklu.  Naravno u ovom regionu nemam iskustva, ali sta ne valja ne valja.  Pas koji laje ne ujeda. Dakle on nek prica da ce razvesti, ti potegni advokata prva i gotovo, ako si u situaciji. Ako nisi onda zovi brata rodjaka ili nekog baju da ga ispegla, zbog takvih ljudi mi ostali imamo problema
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1281
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
eto vidis  Smile u svakom slucaju njegove reci su izgubile na znacenju i moj ti je savet da ga saslusas sa onim Da.. da.. vazi . ma sve je ok, verujem, a ovamo za sebe kujes svoj plan koji ce ti pomoci da se izvuces iz svega.. te herojske price tipa ma slobodna si samo to ne kapiras pale ali samo u teorili.. zato draga, pocni ozbiljno i strateski da prilazis problemu uz detaljno preracunavanje i uvek ali uvek racunaj na plan b.. i drzi to u tajnosti..  Smile

i dobro rece raven, resi to pre no sto bude jos zrtava..
IP sačuvana
social share
This body holding me, reminds me of my own mortality.
Embrace this moment.
Remember, we are eternal, all this pain is an illusion.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Hvala Druidu  Smile

@Vragolankaa
Shvati da si ti koja ima kontrolu, mozda ti se ne cini, ali imas kontrolu, mozda cak i vise nego on.  Dakle hladne glave resi situaciju, ovako ce samo postajati gore. Takvi ljudi postaju nasilni svremenom, i ja ne zelim da ti budes povredjena. (Nazovi to slabost sa moje strane  Smile )
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
druidu jako si mi gotivna.stigao mi je dragi pricacemo drugi put
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 00:30:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.