Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 01:29:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: On obećava da će se razvesti  (Pročitano 16291 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1281
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Au! evo ja procitala muke i probleme tudje.. i da vi pravo svima kazem, ja bih u jednom odsutnom momentu u celoj toj vantelesnoj situaciji skupila muda i otisla kod njegove zene da brate pitam nju u cemu je problem.. A ako ga vec toliko vooolim, i ona je zensko, videce to i cuce od mene licno pa da vidim i ja njene reakcije.. Pa sta god da se izmedju nas dve izdesava (verbalno naravno) on i da sazna, moze samo posle da kuka kako mu se svidja ili ne.. Ako je do para, volela bi ga svaka dok ne dobije sta hoce.. a ako vec nisam taj tip koji zna da izmuze magare dok je vreme vec pustim da ono na kraju mene strpa u svoj obor toliko sam i sama pametna da umem da kazem neka hvala - been there done that! Sve osim toga, sva ta silna ljubav je samo cist rezultat posesivnosti njegove i finansijske nemoci tvoje da obezbedis sebi i svojoj deci egzistenciju ili mozda.. pa da.. bravo ja! sad sam se setila, paj vako : obicno se tako ponasaju muskarci koji su bili spasioci od prethodnih losih muzeva/momaka pa je zena u njima nasla spas.. neretko se desava da je u tom slucaju muskarac-spasioc upoznat sa svim detaljima proslog zivota nesrecne zene, dok se o njegovom zivotu ne zna nista.. Samo je jedno sigurno da ako je on u stanju da tako herojski trci po svoj otrgnuti plen i da ga vraca nazad u svoj brlog i nepromenjenu situaciju to je cist efekat zastrasivanja u stilu: jel vidis sta sam sposoban da uradim, aje sad se lepo nesmesi a ja cu se pretvarati da se nista nije desilo... Sve u svemu, mislim da se deo resenja krije u nedrima ostavljene zene koja i dalje zivi u njegovoj kuci.. I jos jedno: najcesce su takvi ne kukavice vec vrlo hrabri ljudi koji su spremni isplesti oko sebe gomilu lazi i budu jako uverljivi... Za to je ipak potrebna hrabrost, jer ne razmisljas o posledicama i igras na blef.. koliko je on imucan i uticajan, ja bih stavila na test a ne bezala glavom bez obzira jer zena koja se oseca bezbedno i sigurno ne razmislja o begu i nema patoloske izjave, on me vrati kuci nemam gde ali ja ga volim?! WTF?! svi mi imamo neku mracnu pricu i nesto sto ne zelimo da iko sazna, ali ako je vec do samih nagovestaja, nek ovo bude moj savet- raspraviti detalje njegove proslosti i stvarne moci sa njegovom zenom, jedna od mojih nagadjanja.. Znam da bih sigurno tako postupila da je moja sreca u pitanju.. a ako i to ne pomogne pokusala bih da zauzdam tu njegovu nadmoc i skrenula suptilno u svoju korist.. ni jedna situacija nije bezizlazna..
IP sačuvana
social share
This body holding me, reminds me of my own mortality.
Embrace this moment.
Remember, we are eternal, all this pain is an illusion.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
otisla kod njegove zene da brate pitam nju u cemu je problem

Sta ima ona sa njegovom zenom ?
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1281
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Citat

zajednicki problem ocigledno.. ja se ne bih ustrucavala, nemonovno je da imamo NJEGA zajednickog.. a ako sam samoj sebi najbitnija onda je ona samo korak ka mojoj potpunoj spoznaji problema, tj da skupljam sopstvenu prednost kada budem okretala ledja i najzad shvatala da ponavljanjem sebi da ga volim sam samo upadala u jos vece probleme, i apsolutno me ne bi bilo briga sta ce ko da misli, ej pa jos i deca.. kao tajfun bih proletela kroz njih i njihovu misteriju zavijenu u cutanje i njeno a i njegovo odlaganje.. sebe bih u svakom slucaju stavila na prvo mesto a ako sam toliko naivna da iz vec propalog braka koji imam iza sebe nisam izvukla apsolutno nikakvu pouku i snagu onda je cela prica uzaludna kao sto, cini se i jeste.. I nema nemanje ili imanje cega sa njegovom zenom veze sa cistom racunicom sa kojom je on koji vara i krenuo u svoju avanturu...

IP sačuvana
social share
This body holding me, reminds me of my own mortality.
Embrace this moment.
Remember, we are eternal, all this pain is an illusion.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Ne znam ,nikad nisam razumela zene koje zele nesto da resavaju sa zenama od svojih svalera .Niti sam kapirala zene koje zovu ljubavnice svojih muzeva i prete im da im ostave muzeve.
A i jebes ti tog muskarca kad njegove zene moraju da se dogovaraju oko njega ,a on cuti i muti .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

ne znaš ti kako je normalan biti pa poludeti !!!!

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 10717
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
LG shine
Citat

stvarno nema ništa sa njegovom ženom  a ni njegova žena   eeee lepo sam ti rekla  odluči prvo sama šta želiš i sprovedi to u delo eto , kao da   (NI)je  teško
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Sinoc sam se uverila u nesto.Dobio je poruku na mob.koju sam procitala u kojoj mu njegova draga supruga kaze -u buduce ces morati da spavas kuci bar jednom u 10 dana inace ti ovo necu VISE  tolerisati-Sta reci posle ovoga--stvarno je jadan -mogu da zamislim koju njoj pricu prica i kakav je njen nacin razmisljanja.Ona je kao zadovoljna da spava kuci jednom u 10 dana.Ili je psihic ili je odredjeni igrac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Druidu mislim da si za dosta stvari u pravu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

ne znaš ti kako je normalan biti pa poludeti !!!!

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 10717
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
LG shine
Sinoc sam se uverila u nesto.Dobio je poruku na mob.koju sam procitala u kojoj mu njegova draga supruga kaze -u buduce ces morati da spavas kuci bar jednom u 10 dana inace ti ovo necu VISE  tolerisati-Sta reci posle ovoga--stvarno je jadan -mogu da zamislim koju njoj pricu prica i kakav je njen nacin razmisljanja.Ona je kao zadovoljna da spava kuci jednom u 10 dana.Ili je psihic ili je odredjeni igrac

srce on je malo fjuuuuuuu možda je za nju na službenim putovanjima , jedna kukavica od vas dve da pravi ... ne znam ni ja šta

ko ono reče udružite se vas dve protiv njega ,kolo sreće se okreće
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat

Savrseno pitanje.

Ta njegova supruga, sa kojom se zabavljao/ozenio/ima porodicu nema nikakve veze sa tim sto joj je muz krelac, pa je umesto da ostane u svojoj i gaji biljcice, utrcao u tudju avliju. Ta njegova supruga nije zasluzila da joj bilo ko postavlja pitanja/trazi razloge, a posebno ne zena koja je sebi dozvolila da izigrava ljubavnicu osam godina. Ne bi imala to pravo ni da se radi o par dana. Jeste, da... najbolje bi bilo da ljubavnica "resava sopstvena sranja" smarajuci suprugu... ma, idi begaj. On da je zeleo da napusti porodicu, za osam godina bi to mogao da uradi milion puta. Nije i nece. Imucno poznatom krelcu je imponovalo (glupav izraz) da ima porodicu i da ima prikolicu. Nema tu morala, ima samo para... za one kojima moral ne znaci nista, pare su dovoljan razlog. Nije on bas toliko mocan da ljubavnici ne dozvoli da ga napusti, ukoliko to ova hoce... taj razlog je bukvalno "prica za malu decu". Ostajanje u takvoj "vezi" nema nikakve veze sa ljubavlju.

vragolankaaa, a ti nisi psihic ili odredjeni igrac, vec njegova supruga? Bez ikakve uvrede, ali kakva si ti to osoba kada mu preturas po porukama? Ili kakva je on to osoba kada ti prepricava poruke svoje supruge? Ne znam koliko imas godina, pretpostavljam dosta (pretpostavka na bazi tvoje price: udata/deca/razvedena/8 godina u preljubi ... a za to ipak treba vremena, zar ne?), ali definitivno moras da se trgnes i shvatis da cinis losu stvar sebi/svojoj porodici i njegovoj porodici. Stisni petlju, pa stavi tacku kada se vec nisi "izborila" ovih 8 godina, odnosno kada on nije nasao za shodno da jednu od postojece dve price zavrsi.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
ne kapiras.on zivi samnom i nije za nju na sluzbenim putovanjima.Nije bio na spavanju kuci 8 god.Ovde jede,zivi spava,garderoba mu je ovde.Ali ocigledno je da odlazi kod nje povremeno u dnevnoj varijanti dok je kao u poslovnim obavezama.Jer ona sigurno nebi slala ovakvu poruku bzv.ILI je salje sa vezom....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 01:29:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.342 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.