Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 00:03:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: On obećava da će se razvesti  (Pročitano 16171 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Mislim da si ti vragolankaaa totalno pukla, pri tom ne mislim da te vredjam, ali ti si, za tih 8 godina, polako ali sigurno izgubila moc zdravog rasudjivanja. Ta veza je "izvitoperila" tvoj pogled, u prvom redu, na sebe, pa onda i na svet oko tebe. Kao papagaj koji zivi u kavezu, koji sanja o o slobodi, jednog dana ugleda otvorena vrata i nezna sta da radi, nema resenje situacije o kojoj je toliko mastao, nemoguce mu je da se snadje. Ti nemas resenje, i da se on sutra razvede, i ostane s tobom, ti mislis da ce to sve resiti, ali nece. 8 godina ti razmisljas o njegovom razvodu, 8 godina zelis da ti on pripada, a on? Ne ostavlja zenu, tebe "voli" i ne pada mu na pamet da bilo sta menja... Recimo da ga ostavis, sta ces onda, suocavas se sa problemom, da opet neznas sta da radis. Sve momke koji bi zeleli da budu s tobom, koji ti prilaze, posmatraces kroz prizmu proslosti, kroz stalno poredjenje s njihivim predhodnikom, s kojim se nisi ostvarila u zeljenom smislu, on ce uvek biti tvoj nedosanjani san, a ostali samo blede kopije njega. Za pocetak, razmisli kako bi tvoj zivot izgledao bez njega, sta bi radila, da li bi neki muskarac mogao zauzeti njegovo mesto, da li bi bila sposobna da se snadjes u "normalnoj" vezi (mislim, gde ste oboje slobodni). Neces ga nikada zaboraviti, ali vreme ce uciniti da manje boli. I shvati, nije on kriv za to sto ti se desava, ti si donela odluku da ucestvujes u svemu tome, deo odgovornosti je i na tebi.

Prihvati je, i pocni da zivis...

Kako god da odlucis, treba da znas, svako donosi odluke za sebe - on da se ne razvede, a ti (kako stvari sada stoje) da budes u toj vezi, da prolazis kroz agoniju. Odluka je na tebi, ucini onako kako tebi odgovara, ako je to da i dalje budes u toj vezi, neka bude tako, niko nema prava da ti govori sta da radis. Nemoj samo druge da krivis za ono sto se tebi desava.
Pozdrav
IP sačuvana
social share
O DA.. tako malo hrabrosti treba .. a neki ni toliko nemaju..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
vidis lolana ja bez njega nema sanse da mrdnem nigde..................
To će, nažalost, biti tačno sve do onog momenta kad shvatiš da to nije istina.
Mozda to i jeste istina...

Svi mi radimo ono za sta smatramo da je za nas najbolje... makar to znacilo da od dva zla biramo manje...
Ako neko bira laksi put, bira ga jer smatra da je to za njega/nju bolje...

Ne pricam samo o konkretnom slucaju, ali evo da kazem nesto o cemu dosta razmisljam u poslednje vreme...

Ne mozemo mi da promenimo niciji brak ili vezu, niti ima smisla da o tome pricamo...
Mozemo da kazemo neko svoje misljenje... a ono nije preterano bitno...

Stara narodna kaze "Lako je tudjim kurcem gloginje mlatiti..." ... i ona vredi uvek i svuda...
Mi mozemo nju da kritikujemo, mozemo da kazemo kako mi znamo bolje... ali na kraju, ona je ta koja ce snositi posledice odluke koju napravi, i ona je ta koja ce odluku doneti...

Ovako to deluje kao da igramo kviz sa elektro sokovima, gde svi mi pogadjamo, a sve elektrode su povezane na nju...
Prosto, nije interesantno kada ne postoji nikakva odgovornost iza neke odluke...
Tada svako moze da prica sta god hoce, jer moguce posledice ne postoje...

Kada se one ubace u jednacinu... svi su mnogo oprezniji i mnogo drugacije pricaju...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Osim ukoliko je on ne drži u nekakvom zatočeništvu, ona i te kako ima izbora.

Sve dok bude živela u uverenju da bez njega nikud ne može da mrdne, tako će i biti.
Onog momenta kad i ako shvati da je ona ta koja može da utiče na situaciju (i to tako što će istu napustiti), problem će biti rešiv.

Nemam, ponavljam, nemam nekog preteranog razumevanja prema ovakvim slučajevima - ona čeka da se on razvede. Ako ne poštuješ sebe, ne znam kako možeš očekivati da te drugi poštuju.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Osim ukoliko je on ne drži u nekakvom zatočeništvu, ona i te kako ima izbora.
Zatocen, covek moze biti, na mnogo nacina...

Citat
Sve dok bude živela u uverenju da bez njega nikud ne može da mrdne, tako će i biti.
Mozda je njeno ubedjenje neutemeljeno... a mozda ima utemeljenje u realnosti...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Najviše može biti zatočen u svojoj glavi, nesvestan da je rešenje upravo u njemu.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mnogi od vas su u pravu..............ali ja nisam ni pomislila na drugog muskarca.............znam da je jako zeznut njegov mentalni sklop-----------------volim ga i u totalnom sam haosu...............
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
i nemam pojma zasto me neki od vas osudjuju.......upoznala sam ga dok sam i sama bila u braku........brak mi nije funkcionisao i pre njega......zaljubila sam se i pocela da volim i bila voljena.........zajedno sa svojom decom pocela sam nov zivot ............od tog dana i on zivi sa nama tacnije 8 god..........i mislim da je sasvim normalno da ocekujem da se on razvede...........iako sam svesna da je kukavica i manipulator
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Želiš da budeš sa nekim ko je kukavica i manipulator?

Pošto vidim da ne vredi da ti objašnjavamo da si 8 godina živela u slatkoj iluziji (a takvu jednu surovu činjenicu svakako jeste teško prihvatiti), postavimo onda stvari na ovaj način.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
ocigledno ne kapiras koliko ga volim ili nemas pojma da iskreno volis...........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
vragolanka, da li si pokusala da se obratis Sigurnoj kuci ili nekoj slicnoj instituciji...
Znam, znam.. ljubav i sve to... ali ako te neko ucenjuje i manipulise tobom, to ne mora da znaci i da te voli... mozda si (a izgleda da i sama to znas\osecas), ti za njega pre svega trofej....
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 00:03:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.