Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jun 2025, 19:24:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: On-line neverstvo  (Pročitano 17127 puta)
16. Maj 2006, 01:19:59
Clan u razvoju

Enjoy your everyday life

Zodijak
Pol Žena
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kako definisete On-line neverstvo? Da li je za vas i to vrsta neverstva i koliko utice na vezu? Diskutujmo....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
To je samo dobar flert od koga mozes uspesno da se odbranis jer si daleko.a utice sve utice
« Poslednja izmena: 16. Maj 2006, 01:44:56 od Janaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia the best
naravno da jeste,i naravno da utice...zato ja ne volem ta privatna caskanja,i nemam nista instalirano za chat...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
cek ovo ima vise pitanja, jel se mozes smuvati sa nekim on-line ili ga mozda znas od pre ili ... ma nista nisi objasnio... kako ko kada gde zasto  i pre svega ko...

@glviki

mislim i dalje vazi ono sto sam na pisao za pokretaca teme, ali po toj logici ti ne bi trebala da izazis na ulicu ili bilo gde ...... objasni mi....
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia the best
@ mosko
drugacije je ovo,ljudi se brze poveravaju  jedni drugima...coveka kojeg sretnem na ulici necu upoznati,ili cu upoznati al se to nikako ne bi se zavrsilo kao neko duboko prijateljstvo.na chatu se sve zavrsi na onome ''pricaj mi sve o sebi'', ''kad cemo se upoznati'', ''kako si,da ti pomognem'' i td..a pri tom niko od chatera ne govori svojim partnerima o tome,dakle imamo precutkivanje istine.
moj decko se bio dopisivao s jednom iz Nisa,ja slucajno naletela na poruku ''a tu ti je devojka,javi se kad ode'',to me toliko iziritiralo! Ne zelim da se iko oseti kao ja,niti da se ja ponasam (ne dao Bog) kao ta devojka.To bi bilo za mene ponizavajuce.A to da postoji daljina,pa to nije nikakva smetnja za ljude koji zele da se licno upoznaju.Zato u sirokom luku izbegavam chat,a zezanje i davanje misljenja na ovom forumu je nesto sasvim drugo,i prija mi.  Smile

Jesi li zadovoljan odgovorom?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
ne  Smile

mislim ne znam nista o tvojoj prici (dal si ljubomorna ili nisi.. mada kako stize do njegove poruke???... ali ljubomorani ljudi su cido... ne kazem da si to ti..ali jel je si ?? ...)  mada je cet vise od.. foruma.. ko kaze, da se ljudi brze poveravaj na cetu ja bi reko vise lazu i slobodniji su da glume jer su "safe"....

na ulici moze svasta da ti se desi... zavisi ko kako i da li to neko snima kamerom..

a da (opet kazem ne znam u kom je fazonu tvoj decko, ali kako je ljubomoran) da li bi mu prijalo da pregleda sve tvoje poruke na ovom forumu, a to mu nije tesko ako malo "proceprka" po tvom kompu ...
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia the best
kako sam stigla do poruke? covek se tusirao,stigla poruka,s njim sam 13 god u vezi i uzimam fon da vidim ko je.i jesam ljubomorna. Smile
ne lazem tako da bi tokom chatovanja govorila istinu i samo istinu  Smile
a ovaj forum...pa ja ovde nista lose nisam napisala...nit' mi neko salje postove tipa ''kad ti je decko tu kazi mi da znam''.e tad bi tek umrla od smeha...ne znam da l bi tebi prijalo da imas devojku do koje ti je stalo,a ona tebi iza ledja...chatuje  Smile to je isto kao da se s nekim vidja a cuti,i tad najvise sumljas...

al eto takav je moj stav u vezi ove teme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
evo ja cu da ti postujem (kad ti je decko tu kazi mi da znam) ako je to tako bitno, sve moje bivse su "cetovale".. a ja gledam na to kao i da ti "cetujes"... i i sta ce ti slomljeno srce na avataru... kako te ja gledam: posto nemas dete, bolje da si njega imala u naruclu...

a sta ce ti njegov mobilni... ja bi samo rekao jel to tvoj mobilni.... (mada i on je malo.. ako vec mutis radi to sa "stilom" ...)

IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia the best
ne razumem bas...dete? sto dete?mislis da ja imam dete' a pa to mi nije trenutno u planu.a i to je vec druga tema.  ti neke stvari bas ne razumes... i on meni cita sms kad sam ja zauzeta da procitam... ako ne mozes da razumes onda nista,a i spava mi se tako da te verovatno i ja ne razumem ponajbolje.
a za to slomljeno srce to je moja licna stvar i mozda nema veze sa ljubavlju i prevarama i ostavljanjem,srce moze biti slomljeno i iz nekih drugih razloga.
p.s
nisam stilista
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
ok, ja i ti "personalni avatar" onda shvatamo drugacije... (ja mislim da je to ono sto si ti) mada kako ti kazes ja stvarno gresim tj. zaboravi na pricu o detetu u narucju , tvom decku tebi u narucju, i slomljenom srcu tebu u rukama...

a sto se tice "stila" pricao sam o njegovom, ako se vec kucka sa drugima (a gledate jedni drugima sms poruke)  sto se mene tice, lupo ti je ceznju, i jos ako je izovcario neku ribu da pusti takvu poruku, onda stvarno nema "stila" 

laku noc, lepo spavaj, kuckamo se...  Smile
« Poslednja izmena: 16. Maj 2006, 04:32:07 od mosko »
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jun 2025, 19:24:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.