Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: On je ozenjen  (Pročitano 12450 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25
Vidim nas u vezi, koja moze da potraje dugo, dugo, a ne mora biti brak.
IP sačuvana
social share
Mala izgubljena dusa...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 133
Ne zelis svoju porodicu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
Draga moja, on sad vjerojatno doma sjedi sa svojom suprugom i djecom, blažen i miran pred sobom, a ti o njemu mozgaš s nama ovdje a mi ti svi govorimo kako od toga nema sreće. Ako voliš bit s nekim tko ima dva ili više života  a ti mu dio samo jednoga onda OK. A što je s vršnjacima? Ili starijima ili jednosatvno, neoženjenima. Taj tvoj je, vidi, doživio već sve sam s nekim drugim o čemu ti vjerojatno maštatš cjeli svoj život-udati se, imati djecu. A to da je uvijek s tobom, sumnjam. Naročito kad je Božić i Nova godina u pitanju, jel da?
IP sačuvana
social share
"... i kad stignem tamo gdje se čekam, zaspat ću mrtva od smjeha..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2180
znam kako je to,cale mi se nalazi u istoj situaciji i normalno je da mi se ne svidja,al hebiga,to je njegova odluka.A sto se tice tebe almira samo bi zeleo da ti kazem  da razmislis o tome koliko zivota se moze sjebati takvom vezom.
IP sačuvana
social share

Nisam vegeterijanac zato sto volim zivotinje vec zato sto mrzim biljke
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Vidim nas u vezi, koja moze da potraje dugo, dugo, a ne mora biti brak

El mogu ja jednom onako iskreno da ti kazem nesto.
Imam drugaricu koja ima dete iz takve veze, ta veza traje 8 godina, dete ima 6 ... mislis li da je ikad bio tu kad joj je trebao? U pola noci kad je mali imao temperaturu, ja mene je zvala jer on spava sa svojom zenom kako ce njega. Mislis li da je to ono pravo... e izvini, al serem se ja u takav zivot, nije to to. To nije ni videlo ono pravo... ni u izlogu... hm... opet sam krenuo da se izrazavam... lele....
Daklem.
To nije veza.
To nije ljubav.
To nije sreca.
To samo lici na te 3 stvari, ali kod te tri stvati nema nista na vrh kasicice... tu se ide do kraja, a ni on to nikad nece moci, a ni ti.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Nisam postovao dva dana, i vidi sta napraviste Smiley

Slazem se sa vecinom govornika i mozemo to da rezimiramo cinjenice ovako:
(izvinjavam se na taksativnom navodjenju, ali to mi je porfesionalna deformacija)

1. On te MOZDA ne laze, ali mi muskarci mozemo da lazemo jako dobro i jako dugo
2. On ima porodicu. Ako te toliko voli, a vec godinu dana je on i dalje sa tom "losom" zenom, sta dalje da pricamo? Ima sa njom decu? Nisi nam to rekla. Da li si razmilsila o tome zasto je i dalje sa njom.
Znaci on ima DVE zene, a ti samo njega. Uvek sam se pitao kako neko moze da trpi to, a voli tu osobu.
3. Zasto nam ovo uopste pricas? Ako si ti vec godinu dana sa njim, govoris kako je on super prema tebi da je tebi super s njim, zasto uopste razmisljas o tome? Imas 25 godina, sto bi te mi ista savetovali?
IP sačuvana
social share
Official Ghost of Burek Forum! :[64]:
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija,
teror institucija, represija ubija!
Mafija - murija, drzava - hajducija,
kadija - sudija, a mi smo revolucija!
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
3. Zasto nam ovo uopste pricas? Ako si ti vec godinu dana sa njim, govoris kako je on super prema tebi da je tebi super s njim, zasto uopste razmisljas o tome? Imas 25 godina, sto bi te mi ista savetovali?

Da je to tako, i da je sve iskreno.. ne bi on bio ozenjen. tj ne bi bio ozenjen svojom sadasnjom suprugom svakako.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 133
Ja mislim da je gospodjica svjesna svojih postupaka, ali je na ovom forumu mozda ocekivala malo podrske u tome sto radi, jer mislim da se u podsvjesti, ma koliko ona to ne bi u ovom momentu priznala, ipak  osjeca kao neko ko je uvijek drugi, a mozda i treci.A to boli....
Ja sam te pitala, sta ocekujes od veze i zar ne zelis svoju porodicu i to ne bez veze, vec zbog toga sto ako je to tako. TI SI CARICA, voljeti nekog bez sutra, ne mareci ni za sta oko sebe ili oko njega ne upustajuci se ni u kakve dubioze svog zivota i same sebe.
LJUDI PA TO TREBA ZNATI, SMJETI I HTJETI.Iako se ja jezim od osoba kao sto si ti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Mogu da podrzim nesto sto ima buducnost... ali ovako nesto... a-a
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25
Lijepo je udati se i imati djecu, ali ne postoji sablon srece.
IP sačuvana
social share
Mala izgubljena dusa...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.04 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.