Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jun 2025, 13:56:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: On je neodredjen.. Kakva da budem ja?  (Pročitano 7851 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
E, ali mi se stvarno razumemo, i super nam je dok smo zajedno, sta god da radimo, u dosta stvari se slazemo, a ako se za nesto i ne slazemo mozemo lepo da razgovaramo o tome... Za vreme tog putovanja svoj smo odnos vec doveli na neki visi nivo, pa kazemo neke stvari u isto vreme, ili ne kazemo nista, a vidimo da smo isto pomislili i neke nase razgovore niko ne kapira osim nas dvoje, a nekad su dovoljni samo pogledi... Sto se toga tice, nema sumnje da se mi super slazemo, ali ja se pitam da li ja njega u stvari privlacim ili me samo ceni kao osobu ili obrnuto ili je nesto deseto.... i kako da iz njega izvucem bilo sta a da to ne bude tako upakovano da opet nista ne bude razjasnjeno... jer on ocigledno voli neizvesnost, meni ona malo smeta... najgore je sto smo sad u nekoj svadji....... ne znam sta da uradim da mi oprosti.... ili da se ne trudim...?
i nije mozda problem da to on meni oprosti, pre ili kasnije hoce.. ali vredi li sve to cekati i truditi se, nije li uzalud??
IP sačuvana
social share
Smrt sede sa njim za sto...
- Poznata si mi odnekle, jesmo li se vec sreli? - upita on.
- Ne verujem, sigurno bi se mene secao...

Nihil homine est miserius aut superbius...
Fide, sed cui, vide...
Corrige praeterium, praesens rege, cerne futurum...
Amor vincit omnia...
Mutare quod non possis ut natum est, feras...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Odmah da ti kazem zajebi sve to. To ne vodi nicemu. Cisto smaranje. Voli neizvesnost....ma vazi, nije ni on
siguran da li uopste nesto hoce od tebe i ceka da naidje (po njemu) bolja prilika. Nadji decka koji nece
za svaku glupost da glumi "ljutka" a cinjenica je da i ako se smuvas sa njim on ce biti dominantan u vezi.....
Retkost je naci vezu kod kojih je medjusobni odnos jednak ali to vec zavisi od licnosti i postovanja.....

I dok se druzite pokazi ti malo zube, pravi se ti da si nezainteresovana a ne samo njemu uz dlaku
znas to moze da ostavi posledice na njegov ego......e preterujem sa ovim otkucavanjem sopstvenog roda  Smile
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 16:55:38 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
mozda si i u pravu, da znas da cu te poslusati... bas veceras izlazimo svi, pa necu sigurno da ''mu idem uz dlaku''.................. Smile jao ima da padne u nesvest kad mu pokazem zube...  Smile
valjda necu pogresiti ako uradim tako?  Smile sta ako pogorsam situaciju Smile    i na kraju se ispostavi da je njemu u stvari samo trebalo malo vremena... nije samo zbog njega, ovi iz drustva ce mozda imati posle ruznu sliku o meni... sta cu onda... ispasce da sam ja na kraju ta koja je sve upropastila  Smile
naravno, pod uslovom da sad pogresim.... ali iz ovog ugla, ipak sam ja zrtva, zar ne?
IP sačuvana
social share

Fide, sed cui, vide...
Amor vincit omnia...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Ti bas nisi psihicki stabilna Smile Ne zube, u fazonu "bezi od mene stoko nezainteresovana" vec lagano,
suptilno, kad se primaknete jedno uz drugo ponasaj se hladno, ne podrzavaj ga uvek u prici, skreci pogled......
A ako pogorsas znaj da je njemu to samo izgovor jer nikada nije ni imao u planu da se smuvate....
Ali ako primetis da mu nije jasno, da se cudi, da vise pokusava da ima kontakt ociju sa tobom, onda se i
on malo upecao......a se igrajte deco Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
e pa hvala za to ''ti bas nisi psihicki stabilna''  Smile
ja sam samo malo zbunjena svim ovim, nisam ocekivla da ce sve biti ovako komplikovano i da ce biti umesano toliko osoba.... pa u svakom slucaju, ja cu malo biti ne zainteresovana, hladna, pa kad vidim reakciju onda cu....................... onda cu se 100% jos vise zbuniti i ja.. a i on... nije navikao da sam takva... mozda me zato tako i drzi u neizvesnosti i ne postuje moja osecanja.......... zasto mi se cini da je ovo tek zaplet ove komedije???  Smile
IP sačuvana
social share

Fide, sed cui, vide...
Amor vincit omnia...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Ma batali ti sve to!
Da je njemu toliko stalo do tebe i da oseca prema tebi makar pola od onoga sto ti osecas prema njemu, ne bi se tako ponasao (OK moze malo da tvrdi pazar i da se femka, ali to ocigledno nije u pitanju). Tako da su velike sanse da zavrsis kao D sa pocetka price. Zapravo ti je to odlican primer, ono sto si ti osecala prema D on to oseca prema tebi! Znaci svidjas mu se, ali je svestan da to nije to i da si samo prelazno resenje! Tako da je po tebe bolje da to batalis i nadjes nekog drugog, pre nego sto se poptuno zaljubis, pa da sve to dozivis kao zescu katastrofu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Potpuno si u pravi to je tek zaplet! Ja bi tebi savetovao najbolju opciju (koja je upalila onoj devojci iz primera):
Vi se lepo ubijte od alkohola! Ili bar ti njega napij do jaja i smuvaj ga! Veruj mi tad nece biti nezainteresovan!
Meni se par puta desilo da se pijan smuvam sa nekom ribom, a posle bezim glavom bez obzira Smile
jebi ga muska svinja......a posto se vi znate nece moci tek tako da ti pobegne. Kazem ti, ono dvoje su tako
poceli a sad imaju porodicu i vremenom su izgradili vezu.....brzo u prodavnicu po Tequilu  Smile i kolo limuna naravno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
naravno, meni je bas stalo do njega, ali toliko ocajna nisam... sigurno da mogu naci drugog... ali zar nikad niste imali osecaj za nekog da vam jednostaavno odgovara? znate, srodne duse i ta sr....a? Takav osecaj imam ja, skoro godinu dana............... nejsmesnije je sto izgleda da se nase druzenje nece zavrsiti samo sa tim zajednickim drustvom, vec uskoro treba da zapocnemo neki zajednicki posao...... mislim, da ne ulazim u neke detalje, ali nasa povezanost je u svim poljima zivota, jednostavno ne mogu pobeci od njega......  Smile
IP sačuvana
social share

Fide, sed cui, vide...
Amor vincit omnia...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Mislim da ce tvoj problem da se resi na Brankovom mostu  Smile Smile Smile
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jun 2025, 13:56:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.