Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 19:58:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: On je muci...  (Pročitano 5344 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Jbg, kad si mlad i glup naprimer verovatno je njoj to prvi sex mora da se strasno vezala , jer sve devojke i svi muskarci nesto posebno osecaju prema toj prvoj osobi.Samo ako vec ima toliko godina mora da to prevazidje, sex je nesto sada drugo mislim bar bi trebalo da bude za nju.. kazu da covek voli samo jednom u zivotu a to je prvi put i jos jednom ali to je kasnije (to je bracni partner, sa kojim kad ga odaberemo moramo biit ceo zivot, bar bi trebali)..zvuci ultra glupo ali ima smisla.

Brate, mozda batine nisu resenje, znam da postoje ljudi za koje bi sve trpeli, ali moras preseci.Mozda je nekad najbolje odraditi to na "suptilan" nacin, sam nisi na svetu imas bar 5 drugova. Skupite se upadnite na lika nije bitno gde fax, kafic, ispred zgrade.I odvali ga sam, ako ima drustvo da i ti nisi sam.Mozes da upadnes u sranje, ali bolje je to nego da patis ceo zivot.Kad ga srusis na zemlju kulturno se unesi u facu i reci decko pozdravljam te, ti razmisli sta si radio i koje devojke treba da se klonis.

I ako je startuje opet a ona pristane, jednostavno ti je dala do znanja da je glupa i da nema pomoci. zavrsi sa njom.

Brate jel ti nju volis ?

Jer ako je volis lika nabodi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
LG 4X HD
@ maliomladinac

Da se pobijes sa tim tipom zbog nje je najgluplja stvar koju mozes da uradis,ispasces grbav samo,tebi ce da zameri a njega ce voleti jos vise.
Ako je on njen izbor nema sta ti tu da se mesas,ako ti se ne svidja to ili ne mozes da iskuliras...just walk away.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

If i was awake,i would think it was a dream!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1608
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N95-2 & 5800
Neeeee! Nevolim ja nu,neosecam nista prema njoj ili bilo sta tome slicno Smile Ona mi je extra drugarica i nezelim da je gledam kako pati Smile Jebi ga ja neznam gde da nadjem tog majmuna...  Smile Ako njega ispresavijam i zapretim mu,onda ce on nju poceti da izbegava i tako bi vreme ucinilo svoje na nju,jer tako? Smile Ona bi posle par meseci MOZDA shvatila da je kraj... Smile  Sta vi mislite? Da li da ga peglam ili ne?  Smile  @mrly netreba mi 5 ortaka,mogao bih sam da prebijem i njega i jos 10 njegovih ortaka,to su sve picke. Da im lupim po samar i da idu kuci kod mame... Smile
IP sačuvana
social share
If i was awake, i would think it was a dream!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1787
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Znas kako, ja sam svojevremeno bio u slicnoj situaciji, samo duplo mladji nego sto sam sad, i tad mi je to delovalo isto kao dobro resenje, istackati tip i sve bude kul. Ali zamalo, jedino se na kraju moja drugarica naljutila na mene, napusila me, a njemu menjala zavoje i obloge  Smile

Posle toga, NIKAD, NIKAD i ponovo NIKAD se ne mesam u tudje veze, mogu da budem super rame za plakanje i da saslusam sve, ali ja da se direktno mesam, ne, jer uvek ces na kraju ispasti grbav i los
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile pa ima jedan lekic, neznam koliko je delotvoran u ovom slucaju: klin se klinom izbija...
jer je cela prica u tome da ga ona izbije sebi iz glave, a ne da ti izbijes njega Smile
a kako ce ona to uciniti.. eeee... kad sretne nekog zanimljivog momka  Smile
a kad ce se to desiti... pa nece ako sedi u kuci  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1787
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
@machakz

Bravo, super ideja sto se tice nje, samo ne znam koji ce decko da trpi nju dok se ona sa ljubavi skida?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile pa zato i kazem, mora ona da ga izbije iz glave... i u tome da istrajava
... a ne da mu se nada
pa svako od nas je bio nesrecno zaljubljen... ali glavom kroz zid se ne moze, dzaba pokusavati  Smile
sve se svodi na to da je problem u njenoj glavi... ona mu dopusta da je muci, i tu je njena ljubav samo opravdanje... neznam sta lepo ona ocekuje, i uopste sta moze da ocekuje od njega
da ce se on zaljubiti u nju i da ce biti srecna?  Smile

a za nemesanje si totalno u pravu... ni slucajno se ne petljati, saslusati ok, ali tu vise ne vredi ni mnogo price, jer se njom ta situacija ozivljava iznova i iznova... i uvek je sveza i aktuelna, umesto da pada u zaborav i proslost
« Poslednja izmena: 02. Jun 2006, 22:43:31 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

If i was awake,i would think it was a dream!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1608
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N95-2 & 5800
E ja sam digao ruke za svagda!!! Smile Rekao sam joj da je mazohista,budala... Smile A znate sta mi je ona odgovorila? "Ma videces bice sve ok,zavolece mene moj lepi"!  Smiley 1 I sta ja njoj da kazem na tako nesto? Smile I da rekao sam joj jos da mi vishe nedolazi u suzama i da mi prica o njemu ili o tome kako vishe nece da ga vidi i da prestane da me laze Smile...Bash sam ispizdeo! Smile Ma uostalom rekao sam joj da je to njen zivot,da moze   mladost provesti lepo i ludo ili u patnji i tugovanju...Nek se dogovori sama sa sobom.E a na ovo mi je rekla da ce da rizikuje? Pa da li je to normalno?  Smile
IP sačuvana
social share
If i was awake, i would think it was a dream!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
LG 4X HD
 Smile  omladinac,pa kad imash posla sa zenema,poslednja stvar koju treba da se pitas je "jeli to normalno?".Pametno si postupio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1787
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
@maliomladinac

Lepo ti ja rek'o odavno, grba ti ne gine cim odlucis da se mesas  Smile

Potpuno je normalno, samo sad ti ispadni covek pa je iskuliraj, i nemoj se vise vracati na tu temu, a ako ona pocne nesto, znas i sam:
"Izvini, ali to me stvarno ne interesuje, ja sam ti odavno rekao svoje misljenje, a ti radi kako mislis da je za tebe najbolje, i ajde molim te da vise ne pricamo o tome"

To ti je moj prijateljski savet, ako ne zelis da sebi kidas zivce uzalud
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 19:58:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.