Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 16:05:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: On gleda druge žene  (Pročitano 15884 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Tema kao napisana samo za mene heh,Ja imam decka s kojim sam dugo zajedno..Moram reci da sam izuzetno ljubomorna ali on je za to kriv..u pocetku nase veze nije bilo problema niti sam bila ljubomorna imalo,cak smo se cesto zezali i gledali druge djevojke i komentarisali...i nije mi smetalo,medjutim nakon odredjenog perioda on mi je poceo govoriti tek tako da neke druge djevojke izgledaju bolje od mene..U smislu kao ona ima bolje tijelo od tvoga ali ti si ljepsa,ona ima bolje grudi od tvojih ali tvoje su najbolje,ona ima dobre noge i tvoje su ali tvoje su malo deblje...itd itd...Odjednom sam poprimila dosta kompleksa i otada se osjecam nesigurno...osjecam se ruzno i nisam zadovoljna samom sobom...Ba sve sto je rekao ja sam shvatila ozbiljno i borim se vec dugo sa tim..Ja imam male grdui i uzasno mrzim svoje tijelo zbog toga...Mislim da mi nema ljeka...A kad on gleda za drugima ja bi da poludim,,umrla bi...  Smile
Koji mentol od coveka  Smile

Znas kad bih ja bila s nekim pored koga se osecam lose, izuzetno lose ? Nikad.

Umesto da ga sutnes ti bi da umires za njim ?

Smile

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Hajde da i ja dam neki ozbiljan odgovor:

Tema kao napisana samo za mene heh,Ja imam decka s kojim sam dugo zajedno..Moram reci da sam izuzetno ljubomorna ali on je za to kriv..u pocetku nase veze nije bilo problema niti sam bila ljubomorna imalo,cak smo se cesto zezali i gledali druge djevojke i komentarisali...i nije mi smetalo,medjutim nakon odredjenog perioda on mi je poceo govoriti tek tako da neke druge djevojke izgledaju bolje od mene..U smislu kao ona ima bolje tijelo od tvoga ali ti si ljepsa,ona ima bolje grudi od tvojih ali tvoje su najbolje,ona ima dobre noge i tvoje su ali tvoje su malo deblje...itd itd...Odjednom sam poprimila dosta kompleksa i otada se osjecam nesigurno...osjecam se ruzno i nisam zadovoljna samom sobom...Ba sve sto je rekao ja sam shvatila ozbiljno i borim se vec dugo sa tim..Ja imam male grdui i uzasno mrzim svoje tijelo zbog toga...Mislim da mi nema ljeka...A kad on gleda za drugima ja bi da poludim,,umrla bi... Smile
Ljubomora je nešto što dolazi iznutra. On - tvoj dečko - može biti okidač, ali uzrok nije. Razmisli malo o tome...

Ovo potvrđuje ono što sam gore napisala.

A ja te pitam: zašto si to uopšte dozvolila? Da si mu makar jednom ozbiljno odbrusila: "Ako ti se moje noge/grudi/itd. ne sviđaju, i misliš da ima i boljih od mene, zašto lepo ne potražiš neku koja će biti po tvojim kriterijumima?" Nije mi jasno kako si mogla da mu prećutiš takve stvari; a to što ti je govorio, ma koliko isprva bezazleno zvučalo, izraz je krajnjeg nepoštovanja prema tebi.

Za ovo si sama kriva: zašto si mu dozvolila da ti sruši samopouzdanje? Ko njemu daje za pravo da utiče na to da se ti zbog sebe osećaš loše? Da li si se ikada zapitala zašto on to radi?

Boriš se već dugo sa tim.... I možeš reći da ti je u toj vezi super? Mislim da ne... Nema smisla to što radiš sebi... I mrziš svoje telo jer imaš male grudi? Izvini, ali to je totalna glupost. Kako očekuješ da te neko drugi voli (i tvoje telo) ako ga sama ne voliš?

Elem... sedi malo sama sa sobom, pa se preispitaj... Zašto si u vezi u kojoj te neko omalovažava i čini da se osećaš loše?
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N97
ajde zakuni se da si ordadila hajlajts u raznim bojama ...  Smile Smile Smile

sjajno ...  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
ajde zakuni se da si ordadila hajlajts u raznim bojama ...  Smile Smile Smile

sjajno ...  Smile
Mrzi me jedan post cepkam na milion malih... Ovako je lakše...  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 
ja mislim da ona ima predivne grudi, samo na ovaj nacin ocekuje da dobije zesce sex... Smile
mislim ja bi pristao na ovkav nacin provokaciju, iskreno  Smile
znate to-jao, jao da imam male grudi male grudi a posle sutnemo luster... Smile
nije to lose, nije Smile
« Poslednja izmena: 17. Mar 2008, 09:09:01 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 61
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Isprve se nisam obazirala kada mi je to govorio,odnosno kad mi je rekao prvi put da jedna djevojka ima bolje tijelo od moga a da sam ja ljepsa...medjutim naravno da mi je i to zasmetalo..nakon nekog perioda kada je poceo tako govoriti ja sam se i ljutila ali onda on kaze pa salio sam se nisam mislio ozbiljno...a de ti sad znaj sta je istina kad je promijeni 10 puta??!! Osim toga on  je jako fin prema meni ali to sto je radio  mi smeta...I ja sam se sve vise i vise pocela opirati tome i ljutiti se i vjerujte sada on ispasta zbog toga,,grdno se kaje ali ne moze sada promijeniti nista jer se sada ja lose osjecam sada sam izgubila samopouzdanje,,.. DAjte recite mi kako da se ja osjecam ugodno i puna samopouzdanja ako imam male grudi  a znam da on voli velike??? iako on sada porice da voli velike,iako govori da mu se svidjaju moje.cim se pojavi neka djevojka sa vecim sisama pocne blejit u nju i bali za njom ( TV cure),i nikada nisam primjetila da gleda ili ima slike od ijedne cure koja ima male grudi nego su sve sa velikim porcijama na prsima ... Taj kompleks sam stvorila mozda i sama ali je i on zasluzan...JA ga volim i znam da i on mene voli,ali ja sam totalno lose volje zbog svog nesamopouzdanja,iako on pokusava poprait,on ne moze da ne gleda. Pusa Vama svima i hvala Vam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N97
Sise su davno prevazidjene, tachnije od pojave J. Lo., kada na scenu stupa guza ... igraj na tu kartu. Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
DAjte recite mi kako da se ja osjecam ugodno i puna samopouzdanja ako imam male grudi  a znam da on voli velike???
Pa vidi ovako... Svaki muškarac (čast izuzecima, mada nisam baš sigurna da ima takvih) voli velike grudi... Onako, znaš, lepe, podignute, čvrste... E sad, tom tvojom logikom, svaka žena koja nema grudi kao Heidi Klum, trebala bi zbog toga biti duboko nesrećna...
Don't get me wrong, ali ta logika je malo primitivna...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 
al po evolucijski psihologiju sise su indikatori fitnesa, odnosno za to, da koliko smo bili spretni izmedju evolucijski okruzenju. ako tada neko je imala velike nije mogla od grabljivce  spasiti se. sto znaci te zene koji su ipak mogli njihove gene razmnozavati sa velikim sikama oni su jace , lepse odnosno jebozovne. Al ipak sa manjem grudima lakse se moze sve uraditi ,to je prednost.Kao sto skaciti, voziti motor.Ne znam da li ste primetili da te zene koji imaju manje grudi imaju vise mleko za bebe.Al ipak taj lepota sto zovemo sika za estetiku je. Odnosno za monolozima, za zaljubjene muskarce.A onda velicina ne znaci nista osim publikum za nasu monolozima a to je ona sam sebe koga jako volimo , sa tom lepotom nazvanom grudi sta ona ima. Tako volimo nju kakva je ona.jer volimo. i tako
« Poslednja izmena: 18. Mar 2008, 18:04:31 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 61
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
DAjte recite mi kako da se ja osjecam ugodno i puna samopouzdanja ako imam male grudi  a znam da on voli velike???
Pa vidi ovako... Svaki muškarac (čast izuzecima, mada nisam baš sigurna da ima takvih) voli velike grudi... Onako, znaš, lepe, podignute, čvrste... E sad, tom tvojom logikom, svaka žena koja nema grudi kao Heidi Klum, trebala bi zbog toga biti duboko nesrećna...
Don't get me wrong, ali ta logika je malo primitivna...

Pa dobro ne kazem da svaka djevojka treba da se osjeca loshe ali znamo da cesto i jeste tako,ima puno vise cura koje ne vole svoje male grudi nego  onih koje zrace samopouzdanjem...A mene to ne zanima sta se sve moze raditi sa malim sisama ,jer ipak ne radim sada nista posebno sto ne bi mogla raditi sa velikim sisama...Imam male grudi i nedo Bog da ne obucem grudnjak jer imam dvije narandžice koje se jedva istaknu...a to mi uopste nije privlacno i razumijem ja da ja to sad ne mogu promijeniti ali ne mogu ni biti zadovoljna... Zelim velike grudi,zar puno trazim??? hehe pusa Bambina...

a Fahrenheit hvala Bogu makar imam dupe,ali zelim i grudi.zar nije bolje oboje imati ?? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 16:05:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.