Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 04:09:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: On gleda druge žene  (Pročitano 15858 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Sve što predložiš ja sam već rekao i uradio, ništa mi novo ne možeš reć  :!:i, 25 godina
Lele... 'Ajd da ima 15, 16 pa da razumem...

Ma ništa ti sad ne preodtsje, nego da trpiš... Ako joj u samom startu nisi objasnio neke fundamentalne stvari, sad nećeš pa sve da joj nacrtaš...
Mogla bi malo da se preispita odakle tolika ljubomora, a u tome joj i ti možeš pomoći... Mada, ljubomora je zeznuta stvar... Imamo temu o njoj, pa malo istraži...
http://forum.burek.com/index.php/topic,249257.0.html
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Aaaa .. To je bas strasno.

Ja sam skeptik kad su u pitanju bolesno ljubomorni partneri i bezim od njih ko djavo od krsta; ali ti ako mislis da je vredno tvog zivciranja, onda joj trebas barem probati reci, objasniti, nacrtati da je problem u njoj i da oladi. Na tvom mestu, ja bih tu vezu batalila, a ti radi sta zelis .. Smiley
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Vodim ja "borbu" sa njom od početka, doduše nisam primjećivao ljubomoru prvih par mjeseci,ili nisam davao toliku pažnju tome jer nisam nešto bio ni zagrijan pa sam kulirao. Hvala u svakom slučaju na savjetima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Kažem ja i da je ludo ljubomorna i da time rastura vezu, a ona meni da sam u pravu ali da ipak gledam te sve žene, i onda toj raspravi nikad kraja jer nijedno neće da popusti, šta da se radi !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Reci joj da teoretski ne postoji sansa da gledas u sve zene dok hodas sa njom jer bi inace dosad sto puta zavrsio u urgentnom zbog slomljenih nogu i zuba.

A ti je volis  ?
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Nemoj dva posta za redom, imaš ovo dugme ...  Smile

Šta ću... Dark side.... Smile

Stvarno ne znam šta da ti kažem... To nije baš zdravo za jednu vezu dvoje odraslih ljudi...
Lepo popričaj sa njom, bez rasprave... Objasni joj da nema razloga da bude ljubomorna...
Mada, verovatno si sve to već pokušao... uzaludno... Ili se varam?
Ako jesi, onda ti i nema izlaza iz situacije.... Iz veze da, ali iz te situacije... teško...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
A ja je volim! Ali se non-stop svađamo zbog toga, jer čovjek ne može da trpi da ga neko drugi optužije konstantno za nešto što nije uradio. Na kraju situaciju probam smiriti nekom šalom ili jednostavno prećutim, ali ona počne istu priču čim joj to padne na pamet, a imam osjećaj da ona samo o tome i razmišlja,kako tražim drugu i kako mi treba druga, a dao sam joj milion dokaza da je jedina. Sa druge strani takvim stvarima tjera me od sebe i samo oboje naelektriše i razbjesni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Nece ti to nikad prestati, veruj mi.

Samo ces se maltretirati i na kraju ces shvatiti da je to sve bilo ni zbog cega. Razmisli sta ti je bitnije, da sacuvas svoj mentalni sklop ili da sacuvas nju koja ocito ne pokazuje ni trunku volje da ista promeni. A kao ljubav je u pitanju .. hmm ..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
1. ili je ona ta koja želi izaći iz veze, ali želi da te natera da je ti ostaviš (čest slučaj)
2. ili je devojka zaista patološki ljubomorna (tome može postojati milion razloga, u njoj samoj, ne u tebi ili vašoj vezi)

Izvinjavam se ako sam bila brutalna...  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Zeznuto je to pravo, pa da ona sad vidi da mi odgovaraju osobe ženskog pola, oči bi mi izvadila, iako ne zna ništa o vama, zato pazite se   Smile

Sto puta sam je pitao i da raskinemo ako joj smeta to što ja "radim", ali ne ona kaže da ne može bez mene, a sa druge strane govori kako je ludom pravim i kako sam ovakav i onakav, kontradiktorno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 04:09:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.