Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 01:06:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: On ce nju da ostavi zbog mene!  (Pročitano 10362 puta)
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Imam drugaricu (a i rodjaka mi je) koja ima decka,ustvari verenika za koga treba da se uda krajem ove godine.Ona nije iz mog mesta a njega cesto vidjam na raznim zurkama,po gradu,na rodjendanima... nikada se nismo nesto posebno druzili,samo cao-cao i to je to.Ali pre jedno mesec dana,nasli smo se na jednom rodjendanu gde smo oboje malo vise popili... on se ponudio da odveze mene i druga kuci i mi smo pristali.Prvo je odvezao njega a onda smo ostali sami... da ne duzim,bilo sta je bilo niko nije razmisljao i desilo se... bila sam sa njim.Tek ujutru sam ukapirala sta sam uradila i ubi me savest ali to je bila gotova stvar!Posle toga smo se vidjali samo u prisustvu njegove verenice iliti buduce zene (koju ja nisam smela u oci da pogledam),on me bukvalno gutao pogledom tu njoj ispred nosa.Ona,hvala Bogu nista nije primetila ali drugi jesu...kasnije me uhvatio samu i rekao da moramo da razgovaramo,sto sam ja izbegavala.Medjutim,bas pre par sati me 'uhvatio' u gradu i rekao mi nesto od cega sam se totalno slognula.On je odlucio da ostavi moju rodjaku i odbaci 3 godine koje je proveo s njom zato sto se,kako kaze,zaljubio u mene!Skroz sam posizela,skroz!Sta sad da radim???Prvo:ona ce da me mrzi do kraja zivota,drugo:ja nisam zaljubljena u njega i nisam ni pomislila da ce to ovako da se zavrsi i trece (i najcrnje):mislim da on nije zaljubljen u mene vec da je to najobicniji hir ili mozda jedna promena za te 3 godine koliko je bio sa njom.
Probala sam da ga odgovorim od te ideje i svega toga,rekla sam mu da,ako raskine sa njom,ja necu da budem sa njim i sve ali izgleda to nista ne vredi.Sta sad da radim,kako sve to da resim a da ona ne bude povredjena (i ostavljena)???

ako pocnes nesto radi to do kraja... (da ti ne kazem malo vulgarnije).... nisam ti rekao da se udas za njega ili tako to ... samo resi sve (sa svima koji su upleteni u pricu brzo .. manje ce da ih boli i manje ces problema da imas )
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1215
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Samsung S8300
Joj...ja sad ne bih da ponavljam sve ono sto su ti drugi vec rekli,da si se bas uvalila u sranje,to jesi,ali najcesce se za svaki problem moze naci resenje.prvo,nemoj da ocajavas zbog necega sto se nije jos uvek desilo,ali ipak budi svesna toga da istina uvek izadje na videlo.Smiri se.Prihvati posledice,ali mirno i stalozeno,nije smak sveta,niko nece umreti.Mozda ce tvoja rodjaka biti jako povredjena ali bolje je da sada sazna sa kakvim je gadom,nego kasnije kad vec bude udata.a sto se tebe tice,mozda da ti opsrosti,ali daj joj vremena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG 4X HD
pa... iz mog iskustva... muskarci su ti koji prave sranja, a zene ciste za njima... Smile
s druge strane... ne treba ih pobiti, samo dobro vaspitati... svaki put kad krenu iz kuce, uvaliti im koficu i lopaticu u ruke, pa nek skupljaju za sobom Smile
elem, sto kriviti devojku?
jel ona zauzeta, proracunata, starija, opsesivna, skot?!

Hmmm...stvari su tako nekako postavljene,mushkarci kao uvek hoce sex,i to sa (skoro) svakom,ugrabe svaku priliku...itd,tako da on nije odstupio od tog stereotipa.A zene su te koje se neckaju,ne daju,odbijaju.Iz tog ugla gledano ona je ta koja je napravila sranje,uostalom,mozda je ona njega zaskochila u kolima,to ne znamo.
Ne verujem da bi on pokushao nesto sa drugaricom svoje devojke da nije imao ozbiljnog povoda,ma koliko pijan bio.
Valjda to sto ona nije zauzeta nije nikakvo opravdanje,a da je stariji i skot,to stoji.
Mada,mi chujemo samo jednu stranu priche.Ko zna sta se stvarno dogodilo i kako?I koja je pozadina toga?
Mozda on ne voli tu svoju buducu zenu,pa podsvesno pokushava da napravi neko sranje da bi se izvukao iz braka koji ne zeli jer nema hrabrosti da jednostavno raskine,a mozda je i nasha koleginica Nensi njega polupijanog zavela u napadu ljubomore prema njihovoj vezi(ali sigurno nije to u pitanju,pa svi znamo da je muskarac uvek kriv  Smile ).
« Poslednja izmena: 08. Jul 2006, 12:58:56 od arlekin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia the best
 Smile  arlekin stavio si me na razmisljanje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Apple 15
tvoje je legitimno pravo da branis svoj rod...
ali... gledajuci neke teme po ovom forumu, slusajuci razne price i na kraju, ziveci u ovoj zemlji, stekla sam bas suprotan utisak... zene su upravo te koje su zigosane (od: "kad ce taj rucak?!", preko: "kurvo, preljubnice... ti si kriva sto sam propalitet!", do omiljene: "ti si kriva sto nemamo sina\decu!") bez obzira na udeo u doticnoj situaciji...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia the best
ima takvih muskaraca ali su ,u mladjim generacijama , retkost. bar ja tako mislim....

ali je Arlekin u pravu,ne mozemo kategoricki tvrditi da nema devojaka koje se tako ponasaju - ne kazem da je Nensi takva, ali ima toga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Apple 15
pa, ne kazem da nema... ima kao i muskaraca...
s druge strane, mozda smo mi nailazile na ok muskarce, ali ti su i dalje ubedljiva manjina...
srpski govoreci, danasnji klinci su vise sjebani nego mi koji smo odrasli uz bizMismene i pevaljke... mi smo bar znali da altermativa postoji... tamo negde...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG 4X HD
Pa pretpostavljam da je u pitanju tachka gledishta,ili sta kome vishe bode ochi.Ja sam recimo sto puta primetio komentare tipa "mushkarci su ovakvi,onakvi,svinje,prljavi,perverznjaci,nesposobni,glupi,neosecajni,zadrti,balkanci...itd."
ne branim ja njega bezrezervno,moguce je sasvim da je on neka skotina koja je iskoristila svoje iskustvo da nju zavede,ali moguce je i da nije.
Ali mi je malo smeshno kad zene u ovakvoj situaciji zauzmu stav "eto srecice,jadna ti,opet je neki zli muskic napravio sranje.nema veze,evo isplachi se ti meni na ramenu a njega cemo da kastriramo i ne samo njega vec i sve ostale koji se zateknu u blizini"
Citat
tvoje je legitimno pravo da branis svoj rod...

Isto sam i ja mogao reci,ne?I  u ovj temi se to vidi,ima nekoliko odgovora u kojima se njemu obraca sa "skot,gad" a
nju niko nije nazvao "kurvom" ili nesto slichno.
Inache,uglavnom si u pravu sto se balkanskih mushkaraca tiche ("kad ce taj ruchak...)ali opet,ne treba generalizovati.
I treba biti svestan da "balkanac" nikad ne bi mogao da postoji da ne postoji "balkanka" ali to je vec neka druga pricha
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia the best
s druge strane, mozda smo mi nailazile na ok muskarce, ali ti su i dalje ubedljiva manjina...

bas smo srecnice  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG 4X HD
Svako nadje bash ono sto trazi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 01:06:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.