Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Omladina DS - Kako pljunuti na pokojnog premijera  (Pročitano 35731 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Citat
pacovko

Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Pa jesi shvatio valjda po akcentima da su to ponavljači iz osnovne škole. Ali bitno da je napucala crvene fensi platforme , dekolte, vonderbra namešta posle svakog pokreta ni to čudo tehnike ne ume da koristi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 2610
Pa jesi shvatio valjda po akcentima da su to ponavljači iz osnovne škole. Ali bitno da je napucala crvene fensi platforme , dekolte, vonderbra namešta posle svakog pokreta ni to čudo tehnike ne ume da koristi.  Smile

Poljubljena pegla-Trivanka im bolja ????????? Smile
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Citat
pacovko

Smile

Nije se kvalifikovao ni da bude cestiti pacov  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 

Poljubljena pegla-Trivanka im bolja ????????? Smile
Pupupu, daleko bilo ova kravica bar deluje fizički zdravo a Trivanka ko da je pobegla iz Hari Potera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Stvarno preteraste sa ovom pričom. Jesu se izblamirali i jeste smešno praviti recitale kao za vreme druga Tita ali ne znam nikoga ko se nije makar jednom zbunio, imao tremu ili uslovno rečeno izblamirao pri nekom obraćanju u okruženju većeg broja ljudi..

Malo mi je jadno i patetično ovo pljuvanje po klincima.
« Poslednja izmena: 28. Mar 2011, 18:37:29 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 5
ali ne znam nikoga ko se nije makar jednom zbunio, imao tremu ili uslovno rečeno izblamirao pri nekom obraćanju u okruženju većeg broja ljudi..

Zbuniti se u tekstu, mucnuti par puta je jedno, ovde to nije slucaj. Izasla, pocela da se smeje, vratila se u red, pa opet izasla, opet nije znala, nakon citanja sa dlana/puskice, uspesno je zavrsila parodiju. I onaj mali isto. Kako li su se pionircici spremali za Tita? Recitovali po celu pesmu, imali govore od po 5 minuta, a ovo dvoje nije u stanju da ponovi citate coveka ciji dan smrti obelezavaju?

Meni deluju kao neko ko je doveden tu 5 minuta pre snimanja. Kakva je ovo demokratska omladina? Jel to prava slika omladine? Ako jeste, ne daj Boze.

A verujem, danilo, da je ovo kojim slucajem naprednjacka omladina(verujem da i tamo ima ovakvih naprslina), pozivi na linc bi bili u svakom postu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ali ne znam nikoga ko se nije makar jednom zbunio, imao tremu ili uslovno rečeno izblamirao pri nekom obraćanju u okruženju većeg broja ljudi..

Zbuniti se u tekstu, mucnuti par puta je jedno, ovde to nije slucaj. Izasla, pocela da se smeje, vratila se u red, pa opet izasla, opet nije znala, nakon citanja sa dlana/puskice, uspesno je zavrsila parodiju. I onaj mali isto. Kako li su se pionircici spremali za Tita? Recitovali po celu pesmu, imali govore od po 5 minuta, a ovo dvoje nije u stanju da ponovi citate coveka ciji dan smrti obelezavaju?

Meni deluju kao neko ko je doveden tu 5 minuta pre snimanja. Kakva je ovo demokratska omladina? Jel to prava slika omladine? Ako jeste, ne daj Boze.

A verujem, danilo, da je ovo kojim slucajem naprednjacka omladina(verujem da i tamo ima ovakvih naprslina), pozivi na linc bi bili u svakom postu.

Ma ne zezaj bre.

Jeste patetično da se uopšte organizuju ovakvi Titoistički izlivi ljubavi vođi ko god da je u pitanju, i da je smešno što to ovi klinci nisu naučili, ali ne vidim baš i da je to neki smak sveta i dokaz kako je omladina "propala" i da ih treba stavljati na ovoliki stub srama.

Svaki dragstor i kladionica u ovoj zemlji više govore o tome u kakvom je omladina čabru od ovog snimka. Ajd da se ne pravimo Toše...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 5
Jeste patetično da se uopšte organizuju ovakvi Titoistički izlivi ljubavi vođi ko god da je u pitanju, i da je smešno što to ovi klinci nisu naučili, ali ne vidim baš i da je to neki smak sveta i dokaz kako je omladina "propala" i da ih treba stavljati na ovoliki stub srama.

Svaki dragstor i kladionica u ovoj zemlji više govore o tome u kakvom je omladina čabru od ovog snimka. Ajd da se ne pravimo Toše...

To sto se grand parada prozima u sve pore drustva i to sto se vidja u kladionicama, pekabetama, tramvajima, to stoji. Ali ajde sada, pokusaj sa nekim neutralnim stavom da pogledas ovo:

Ovaj prvi mozes i da preskocis:

Gledaj ovo:

Pa ovo:

Svi su se oni jadni zbunili. Jel to slika nekog, buduceg DS-a? Jel ovo treba da postanu direktorcici u narednom mandatu?

Jel ovo sve zanemarljivo i potpuno beznacajno, cak i za neutralnog posmatraca?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

To sto se grand parada prozima u sve pore drustva i to sto se vidja u kladionicama, pekabetama, tramvajima, to stoji. Ali ajde sada, pokusaj sa nekim neutralnim stavom da pogledas ovo:

Ovaj prvi mozes i da preskocis:

Gledaj ovo:

Pa ovo:

Svi su se oni jadni zbunili. Jel to slika nekog, buduceg DS-a? Jel ovo treba da postanu direktorcici u narednom mandatu?

Jel ovo sve zanemarljivo i potpuno beznacajno, cak i za neutralnog posmatraca?

Gledao sam ja sve to, ali meni sve ovo više govori o Srbiji nego o DS-u.

Klinci uopšte ne čitaju knjige, pozorište je misaona imenica, poenta je da se "uradi neka kombinacija", da se "zapali preko grane" ili da se nađe dečko "sa džipom". Koliko je među mladima funkcionalno nepismenih možeš da vidiš i na ovom forumu. "Sumljam" i slične gramatičke pogreške su sasvim uobičajena pojava.

To je žalostan presek našeg stanja..mi idemo u rikverc u zadnjih 20 godina i to još uvek traje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.