Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 15:51:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Omiljeno pivo???  (Pročitano 138859 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Bez Kralja ne valja

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 36126
Zastava Tamna Strana Meseca
mob
Apple Kineska kopija
Procitah ovo o Oktober Festu te mogu da kazem samo svaka cast. Nadam se da je to bila cisterna Augostine Edel Stof-a, najboljeg Minhenskog piva koje nazalost ima blesaovog gazdu tj vlasnika pivare koji nije zainteresovan za velike poslove te je rekao da njegovo pivo moze da se prodaje samo u radiusu od 50 km od Minhena. Ako nekad dodjete u Minhen nepropustite priliku da probate ovaj specijalitet od piva.
IP sačuvana
social share
Za sve nase [Lobotomiste], igrajte se i vi
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Lepo sam ja rekao da nas na matursku ekskurziju vode na oktobar fest, ne treba hotel , ne treba nistaz, samo nek kamionima dodju po nas posle par dana Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Bez Kralja ne valja

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 36126
mob
Apple Kineska kopija
Dobar predlog za matursku erskurziju je i Valensija u Spaniji jer tamo imaju preko hiljadu festi u godini, sto znaci da se svakog dana u proseku na tri mesta slavi, pijanci i jede. Sto se tice Spanskog piva izdvajam "San Miguel"  :vops:
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Jeste, ali jedan je oktobar fest Smiley to se ipak pamti ceo zivot Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Bez Kralja ne valja

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 36126
mob
Apple Kineska kopija
U pravu si, ja sam bas danas hteo da odem sa kcerkicom ali poce neka kisa i nevreme tako da se ovogodisnja poseta odlaze do daljnjega, voleo bih do sutra, videcemo, malecka bas zapela da idemo...
Sto se tice piva u Francuskoj sam bio mali milion puta ali nisam uspeo da nadjem pivo po mom ukusu, ali nije im zameriti pored onakvih vina i sireva.... Setih se jednog francuskog piva koje vrlo rado pijem "Desperados" pivo sa ukusom tekile, ali ga proizvode na samoj nemackoj granici i vlasnik pivare je Nemac, oprema je od firme Steinecker blizu Minhena te sem vode nista nije Francusko u njemu.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
mob
SonyEricsson 
Citat: SerbianFighter
Jeste, ali jedan je oktobar fest Smiley to se ipak pamti ceo zivot Smiley

Vjerojatno, al neka me Radovan ispravi ako griješim, čujem da litra piva košta 6,90 eura. A koliko te znam, litra tebi nije ni za smočit brkove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
inflacija majku joj Smiley))))zipa Laslo...mislim da mozda to pivo nema isti % h2o u sebi ako je uopste i ima :)mada...skupo..slazem se
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
1.Amstel
2.Lasko
3.Efes
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Bez Kralja ne valja

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 36126
mob
Apple Kineska kopija
@ Laslo - U pravu si od 7€ na gore, inspekcija ove godine imala puno posla jer su prodavali vise pene nego dozvoljeno. Sto se tice cena, Boga mi su poblesavili, Krigla piva od 6,90 do 7,80€; Poseta kuci strave ili tako nesto od 4€ na gore, Voznje na atrakcijama od 5€, cak i ringispil za klince je bio 2,5€...
Danas mi je bio u goste prijatelj pilot kod Lufthanse i donese covek, ruka mu se pozlatila, neko "Herrmann" pivo iz Juzne Afrike, cinilo mi se ili su crnci prali noge ili su im zene pisale u flase, zlo bilo neponovilo se... Savetovao sam mu da promeni letelicu i da skokne malo do Irske, jer tog Africkog nam je dosta za najmanje sledecih pet godina.... Naravno da sam ukus isprao pravom "Augustinom - Edel Stof" najboljim pivom na svetu.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 738
NIsta ne moze da se meri sa hladnim jelenom...takodje tu je toceno pivo iz puba Crna Kornjaca...
IP sačuvana
social share

Pet the pussy...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 15:51:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.137 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.