Najbolje je kad stavis devojku na sporet i ukljucis ringlu na 1,nesme biti jace od toga,onda ona normalno jer joj je vruce pocne da se pomera,a tebi uhhhh milina.I jos jedna ali ti kad ste sami u celoj kuci,naime skinite se goli,spusti te se na patos,na patosu zauzmite pozu od pozadi,e onda joj podignete obe noge jedno 20 cm uvis,tako da devojka ide na rukama,tada vi umesto dosadnog stenjanja pocnete da se derete,Prodajemo sladoled,prodajemo sladoled,prodajemo sladoled.Isto tako moze te sve to isto,ali nedirate noge nego normalno.Tada u zavisnosti sta pijete stavite na njena ledja sok,pivo itd a ako je krupnija a vi pusac moze i piksla.Nikako ne hladno pivo ili sok.To je takozvana sank poza.
Koja si ti budala jimmy :mrgreen: :P
« Poslednja izmena: 18. Jan 2008, 14:22:10 od GDP »
...na livadi punoj komaraca , a poza mi je idealna da je ona na meni gore ali to kad se najedem pasulja , onda mi je dvostruki uzitak ,jer mi tada sex sluzi i kao help za gasove
...na livadi punoj komaraca , a poza mi je idealna da je ona na meni gore ali to kad se najedem pasulja , onda mi je dvostruki uzitak ,jer mi tada sex sluzi i kao help za gasove
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.