Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Omerta -Najboja mafi online igra  (Pročitano 19440 puta)
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E65
Pa imao sam tomy gun , 1. telohranitelja i , pancir i nista od familije i nikog nisam ubijo Smile Smile
E asd zasto su me ubili neznam Smile             
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Kakve prijatelje imam, neprijatelji mi ne trebaju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 6600
Pozdrav...evo poceo sam i ja da igram juce, stigao sam do zvanja shoplifter i imam nekih 300 000$ i neki tommy gun sa 80 metaka. Za sada mi je zanimljiva igra,mada me mnogo nerviraju ovi kodovi,sto moram da ih kucam za svaki potez, jel moze to nekako da se iskljuci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E65
Ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

the wiseandgreat :)

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 55
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6170 2.0
mob
Nokia 6170
opa vidim da se opasno zahuktalo..Smiley aj polako: 1. organizacija familije je nemoguca ako niste medju najjacima. rankujte jako,sprema se fam za ljude sa ovih prostora,dodjite na mirc da se obavestite! 2. pucajte,kupujte metke,prevrcite drogu,kockajte se,radite prepade.. 3. sergione,svaka cast ti si potpuno usao u shemu:) 4.aj kad prodje ovaj rat pa cemo se konsolidovati i videti ko je dokle dogurao! drzite se \o/
IP sačuvana
social share
TT
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 488
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6220 classic
Samo napred,svom snagom! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 488
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6220 classic
da
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 488
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6220 classic
Sergione usao sam u Gambino Familly Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 55
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6170 2.0
mob
Nokia 6170
gospodo,danas je ustrojena srpska familija "LIVADA",ima 30 pripadnika i jos ce se veoma proshiriti. svi zainteresovani,nadjite LIVADA u statistici da biste se bolje informisali. regrutuju se svi koji znaju ovaj jezik:) ,pozeljno je da budu sto brzi u napredovanju. zainteresovani, logujte se na mIRC, irc.Barafranca.Com i idite na #livada.recruit i obratite se Johnny (ing KAIN-don livade i moj drugar) i DivacLood (njegov zamenik i opet moj drugar). slobodno navedite da vas je TT (tj ja) poucio da tako uradite i ako budete procenjeni kao dobri bicete primljeni bez problema. Sergione,ti se javi direktno meni ako si zainteresovan ok? LIVADA PWNZ, igrajte kako sam vas savetovao u prethodnim postovima i nema vam zime pored nas iskusnih!:) btw mIRC: TT, ingame: Advocatte, to sam ja. poz svima \o/
IP sačuvana
social share
TT
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Stvarnost je iluzija stvorena nedostatkom alkohola

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 133
Zastava GB
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG iPhone 4
TT javio sam ti se ingame. Mislim da bi organizacija Livada mogla daleko dogurati jer se mozemo fino dogovarati i preko ovoga foruma ako propustimo mirc komunikaciju. Uskoro treba da dobijem unapredjenje u Thief i naravno bice opet puno lakse. Bravo Boza za ulazak u familiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 55
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6170 2.0
mob
Nokia 6170
stoji sto sam ti reko ing. sutra se kupuje novi spot,fam se shiri,tako i dalje stoji sto sam rekao u proslom mom postu. sergione,kad se vrnes na net,a i ostali kad nadjete vremena: mIRC mnogo olaksava igranje,kontakt sa drugima,sa fam,pri odbrani u slucaju rata il nevezanog napada.. tako gledajte da budete na domacim kanalima sto cesce. drzite se momci,saradjujte medjusobno,hranite jedni druge poenima casti,nagurajte do thiefa za pocetak pa se javite gorenavedenim ljudima. sve najbolje \o/
IP sačuvana
social share
TT
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.