Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 06:35:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Olymipiacos  (Pročitano 177120 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Teodosić: Možda Partizan baš sad proradi…

Moćni Olimpijakos se ove sezone već “opekao” na gostovanju. U drugom kolu Grupe B poražen je od Unikahe. Pred dolazak u Beograd (četvrtak 20.45) i duel sa Partizanom u četvrtom kolu, crveno-beli iz Pireja razmišljaju samo o pobedi.

Ipak, cene šampiona Srbije. Miloš Teodosić je objasnio zašto.

Pre svega zbog trenera Duška Vujoševića. Prosto je neverovatno na kakav način uspeva svake godine da oformi kvalitetan sastav, uprkos činjenici da Partizan na kraju sezone napuštaju najbolji košarkaši. Tačno je da su ove takmičarske godine osetno promenili fizionomiju tima, ali i dalje neguju i u delo sprovode prepoznatljiv stil igre”, ocenio je za “Danas” plejmejker srpske reprezentacije.

Teodosić je dobro upoznat sa vrlinama crno-belih.

Kad god mogu pratim nastupe naših timova u Evropi. Mislim da je povratak Dušana Kecmana važan za mladu ekipu Partizana. On je iskusan, pravi kolektivni igrač, koji se odlično kreće u fazi napada. Znam da će se mnogi začuditi, ali sam lično uveren da je samo pitanje trenutka kada će proraditi Aleksandar Rašić. Trenirali smo zajedno u FMP i vrlo dobro znam kakav je košarkaš. Sigurno da je najprijatnije iznenađenje Aleks Marić. Momak je fizički jak, tehnički solidno obučen i borben do krajnjih granica izdržljivosti”.

Svestan je da dodatni naboj predstavlja činjenica da je Olimpijakos “bratski” klub sa Crvenom zvezdom.

“U to nema nikakve sumnje. Moji saigrači su svesni tog podatka. Iako Partizan trenutno ne igra na visokom nivou, u prepunom Pioniru, baš protiv nas mogu proraditi. Učinićemo sve kako bismo ih sprečili u tome. Možda im na spoljnim pozicijama nedostaje kvalitetan bek šuter, ali crno-beli timskom igrom mogu nadoknaditi taj ‘hendikep“, zaključio je Miloš Teodosić.

(MONDO, foto zvanični sajt Olimpijakosa)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Dobija Olimpiakos jedno 15 razlike
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Janakis: "Moramo ostati smireni"

Trener košarkaša Olimpijakosa Panajotis Janakis istakao je da će njegovim izabranicima u duelu sa Partizanim biti neophodna maksimalna koncentracija.

Janakis je ocenio da će njegov tim zabeležili pobedu u meču 5. kola B grupe Evrolige samo ukoliko njegovi košarkaši zadrže smirenost u beogradskom Pioniru.
"Svima je dobro poznata činjenica da košarkaši Partizana mečeve u najkvalitetnijem evropskom takmičenju igraju veoma motivisano. Oni će sigurno pokušati da nas dobiju i uradiće sve da stvari ne idu onim tokom kojim bismo mi želeli", rekao je Janakis.

Trener kluba iz Pireja rekao je da će Atinjani u četvrtak ukrstiti koplja sa velikim klubom svetle tradicije, koji u svakom trenutku zaslužuje poštovanje za sve ono sto je dao evropskoj košarci.

Plejmejker Olimpijakosa, reprezentativac Srbije Miloš Teodosić, izjavio je da će njegovi saigrači u grotlu ’Pionira’ imati posla sa ekipom koja se nikada ne predaje i koja se bori do poslednjeg daha.

"Partizan je vrlo dobar tim kome nedostaje iskustvo, ali su zato puleni Duška Vujoševića puni entuzijazma i želje da ostvare što bolje rezultate", rekao je osvajač srebrne medalje na šampionatu Evrope u Poljskoj i dodao da, bez obzira na uzavrelu atmosferu na tribinama, on i njegovi saigrači treba da zadrže smirenost i ostvare značajnu pobedu.

Utakmica Partizan-Olimpijakos počinje u 20:45 časova.

B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Ovi ce da se naprze ali nadam se pobedi Olimpijakosa...
« Poslednja izmena: 25. Nov 2009, 20:01:15 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson Т280i
Po informacijama koje imam neće sutra Oli biti bez podrške u Pioniru  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 6700
ja sam cu da ce da dobiju samo 100 karata  Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG L5 II
AZ Alkmar - Olympiacos

Citat
ABOUT 1000 OLYMPIAKOS FANS IN ALKMAR,WHO DIDNT MANAGED TI FIND TICKETS TO GET IN,AND STAYED OUT 
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Teodosić: "Bez padova u igri"

Igrači Olimpijakosa trenirali u "Pioniru". Miloš Teodosić i Nikola Vujčić oprezni, ali i svesni uloge favorita u meču sa Partizanom.

Košarkaši Olimpijakosa u sredu uveče odradili trening pred meč a Partizanom.Kao što je i najavljeno, tim iz Pireja igraće u Pioniru bez svog „generala“ Teodorosa Papalukasa, koji je oboleo od virusa H1N1, ali ekipa koju sa klupe vodi Panajotis Janakis je i bez njega vrlo moćan sastav koji će se boriti za Fajnal For, i domaće trofeje.
Braća Angelopulos uložili su desetine milione dolara da bi napravili još jaču ekipu koja bi se konačno domogla titule prvaka Evrope. U odsustvu najiskusnijheg igrača, Teodorosa Papaluksa, veliki teret pašće na ledja Miloša Teodosića.

Dobri odnosi velikog rivala Partizana, Crvene zvezde i Olimpijakosa, donose “dodatnu aromu” ovom meču, ali bučne tribine “Pionira” ne predstavljaju problem za plejmejkera srpske reprezentacije:

“Mislim da uopšte nećemo ni razmišljati o navijačima. Pre svega ćemo se fokusirati na našu utakmicu i našu igru na prvom mestu.Ako budemo na nivou i ako ne bude pada koncentracije, možemo da dodjemo do pobede. Očekujem dobar meč”.

S druge strane, iskusni Nikola Vujčić, dolazio je u Pionir i sa Asvelom za koji je igrao kao pozajmljeni igrač Makabija, nakon toga i sa ekipom iz Tel Aviva, a sada je drugu sezonu u dresu “crvenih” iz Pireja.

Problem za ekipu Panajotisa Janakisa predstavlja činjenica da se u nedelju u dvorani “Mira i Prijateljstva” igra veliki derbi izmedju Olimpijakosa i Panatinaikosa, meč koji praktično rešava pitanje prve pozicije na tabeli do drugog duela tokom proleća u OAKA Areni:

“Utakmica u Beogradu je bitna i jednima i drugima, za različite ciljeve, ali je bitna.Imamo problema, nije došao Teo Papalukas, ali to nas diže na jedan veći nivo mobilnosti pred ovaj meč. Oprezni smo, ali želimo pobedu, koja nam je važna i kao dobra uvertira za derbi u nedelju u Pireju”, rekao je Vujčić.

Olimpijakos se vraća u Atinu u petak u kasnim popodnevnim časovima redovnom linijom iz Beograda, a o značaju utakmice sa gradskim rivalom Panatinaikosom govori i činjenica da će Olimpijakos trenirati u Pioniru u petak u 12 časova.

B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Po informacijama koje imam neće sutra Oli biti bez podrške u Pioniru  Smile

opa  Smile Smile

« Poslednja izmena: 26. Nov 2009, 13:27:16 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Шатро гистро. И прошли пут су седели неки виђенији са Северне трибине у ложи, па су ћутали све време и гледали текму.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 06:35:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.