Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 00:19:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Olja Bećković prelazi na Pink  (Pročitano 52085 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
mob
Samsung SGH-E590
Citat
Dođete ovde i nalupate tako neke komentare kao, ''jao pa zar je ovo tako bitna vest?''. A kad se pojavi snimak navodnog prebijanja navodnog brata premijera i drugog majmuna koji postoji samo na papiru... onda ne lupate to ''jao,pa zar je ovo tako bitno?''
Pa da nisi toliki bot(kao sto nazivas mene) mozda bi i primetio da sam ceo taj slucaj iskomentarisao humorom. Jer ja eto mnogo volim pandure i ne mogu da verujem kako su uzeli da biju nekoga, a ako se radi o Vucicevom bratu onda mora da je namerno napadnut... i jos ako mi je to rekao Vucicevic onda mora da je tacno...
samo sto postoji jedan problem, ja tog Vucicevica za razliku od tebe ne gledam, a jos ne bih ni znao da su njegove novine onaj informer da nisi ti o tome pricao zadnjih mesec dana, a tek sto pojma nisam imao da je taj informer relevantan mediji i da to neko cita u to tek necu da ulazim. Smile

Vidis ti si taj koji se bavi debilnim stvarima i koji krivi Vucica i kad neko prdne, a vidis ja uopste ne branim Vucica i zameram mu za dosta realnih stvari, ali ovde se samo tako podsmevam tvojim debilnim komentarima. Takvi ljudi kao ti i jesu razlog zasto se mediji u Srbiji bave raznim spinovanjem i kojekakvim trivijalnim stvarima. Samo pogledaj cime se ti bavis u potpisu...
Predrag Mali... znaci cetvrti lik koji je bio u ovoj grupi i cija je jedina bitnost sto je i on brat. Novine su, kao po obicaju, objavljivale sve informacije koje su dobili, pa su tako neki napisali da je on bio tu, a neki ga nisu spomenuli. Osim tebi nikome to nije bilo bitno. Na kraju se ispostavilo da jeste bio tu i da covek nece da daje izjave. Opet ljude bas briga... osim tebe.
Onda druga stvar je ova mapa... pazi sta ti navodis kao problem. Udaljenost od nekih 500 metara... e 500m je problem. Smile Da li si svestan da da bi dosao do tacke B prvo moras da krenes iz tacke A... Sta tacno tu treba da bude ogroman problem?To sto nisu seli u kola i napravili tri puta duzi put ili mozda to sto se nisu teleportovali? Smile

A mozemo i da se vratimo na one stare ogromne probleme kada je nosio dete kroz sneg ili mozda onaj najveci problem sto ima velike usne. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Phahaha,da,da, ja sam taj koji čita glavne aktuelne teme srpskih tabloida - kome je Vendi juče pušila i protiv koga sutra Zvezda igra još jednu nameštenu utakmicu!  Smile Smile Jeste, provalio si me, živim za novine i takve njihove teme.  Smile

Što se potpisa tiče, jeste, bavim se ismevanjem i prozivanjem vreća govana koje ti redovno braniš i veličaš, a kojima puca kurac i za tebe i za zemlju.  Smile  Ne bavim se visoko intelektualnim stvarima kao ti - šta je Mesi uradio sinoć, ko je sinoć promašio penal, kad sledi nova nameštena tekma u nameštenoj ligi, i sličnim drugim debilizmima.  Smile

Što se fantomskog Predraga Malog tiče, samo maloumna budaletina poput tebe može da poveruje u priču da su novinari u stanju da iskopaju sliku Kosmajca koju jedino ima BIA, a nisu u stanju da dođu do jedne slike ili makar opisa tog Predraga Malog.  Smile  Al ajde i da razumem to, jebi ga, razmišljanje ti ionako nikad niej bila jača strana, ali me iznenađuje da kao rođeni Beograđanin još uvek nisi naučio kako da od Slavije stigneš do Pravnog najkraćim putem... Mada i razumem te, na toj deonici nema stadiona a mislim da nema ni kladionica, pa samim tim tebi ona nije interesantna.

A bavljenje njegovim usnama ostavljam tebi.  Smile Nisam mislio da ti se baš toliko dopao, ali dobro, samo nek je tebi lepo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.122
Јбт...глава ће ти експлодирати Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Alcatel 
Nije. Nije kupio ni Pink ni Informer ni Studio B. Samo ih je pretvorio u svoja glasila. Samo toliko.

Eto, još jedan dobar primer i predlog - odsad kada ukradeš ili prisvojiš nešto tuđe, samo kažeš ''nisam ja ukrao, ja sam samo pozajmio''. Dobar,dobar. Sviđa mi se.

Ajmo sledeći izgovor.
To je srž problema, ne jedna, ili dve emisije. Mediji se ponašaju prema stavu koji ima vlast, odnosno politički establišment u državi. Da postoji sloboda bilo bi na svim medijima političkih emisija, shodno stavu vlasnika i njihovih finansijera. Ovako pogledajte medijsku scenu Srbije. Zemlja koaja u svakom pogledu propada, nema ni jednu jedinu političku emisiju, na privatnim medijima. Samo par emisija na državnim. Niko ništa ne kritikuje, kao da smo bolji od Švedske.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
cg je dobro primetio,da ne tražim sad taj njegov komentar,da ova zemlja nema opoziciju,da je razbijena u komade,i da vlast preusmerava nišan na medije kao jedinu kakvu takvu opoziciju.Drugim rečima nema para da neko plati drugu pesmu,Evropa podržava SNS,jedini jaki tajkun iz opozicije je izbačen,moj je neki predlog da se ukinu stranke i da svi udjemo u SNS,da se ukinu mediji i da samo bude RTSNS 1 i 2 i valjda će onda biti sve ok pa bi premijer mogao nešto i da uradi u ovoj zemlji....
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
mob
Samsung SGH-E590
Citat
Ne bavim se visoko intelektualnim stvarima kao ti - šta je Mesi uradio sinoć, ko je sinoć promašio penal, kad sledi nova nameštena tekma u nameštenoj ligi, i sličnim drugim debilizmima.
Pa da neko prati sport, a nekome su najveci problem kafici, kladionice, ko je Predrag Mali, zasto niko nije objavio njegovu sliku (nije ti palo na pamet da niko nije ni trazio jer nikome nije ni bitno), kao i to da postoji bolji i brzi put od hodanja 500 metara pravo istom ulicom. Smile Gde si ti zakljucio da je tacka A Slavija, a tacka B Pravni ja to ne znam, ali tvoju moc zakljucivanja smo videli toliko puta da vise ni nema smisla pokusavati shvatiti kako tvoj mozak funkcionise. Smile Pa dovoljan pokazatelj tvojih psihickih problema je to sto pracenje sporta shvatas debilizmom. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0

Jok, pa nisam ja ti da moram da se sklonim i popijem bensedine da bih nekome odgovorio.  Smile

To je srž problema, ne jedna, ili dve emisije. Mediji se ponašaju prema stavu koji ima vlast, odnosno politički establišment u državi. Da postoji sloboda bilo bi na svim medijima političkih emisija, shodno stavu vlasnika i njihovih finansijera. Ovako pogledajte medijsku scenu Srbije. Zemlja koaja u svakom pogledu propada, nema ni jednu jedinu političku emisiju, na privatnim medijima. Samo par emisija na državnim. Niko ništa ne kritikuje, kao da smo bolji od Švedske.

Upravo to. Al ajde ok, stoji činjenica da svi vole da imaju što više kontrole nad medijima. Ali mislim neeeemoj brate da mi kukumavčiš tu kada to radi Miloš a da mi pričaš kako je to normalno kada to radi Aleksandar. Jebo ih Aleksandar više, mislim da ga rođena porodica ne brani toliko koliko ovi pajaci sa neta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Naravno, Roki, nikome nije bitno da traži slike i intervjuiše prebijenog brata gradonačelnika. Zašto bi novinari to radili.
I slažem se skroz, zašto bi neko išao najkraćim putem i to kolima kada može okolo naokolo pešaka kroz kordone murije.
Ti ćeš da mi pričaš o zaključivanju, botina bez mozga...  Smile Ćuti tu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
mob
Samsung SGH-E590
Sta je okolo naokolo, ako je to ulica koja ide pravo ka Krunskoj? Smile
I zasto je bitno pokazati narodu(tebi) sliku brata gradonacelnika, ako su brat premijera i sam premijer ti koji dobrovoljno daju izjave za medije i zbog kojih je ovo uopste i vest? Smile
Mislim ja kapiram da u tvom univerzumu novinari treba da se fokusiraju na najnebitniji deo nekog dogadjaju umesto da se bave samim dogadjajem i najvaznijim ucesnicima tog dogadjaja. Ja ne vidim kako bi se promenilo nesto da je umesto Predraga Malog tu bio neki Zika Peric. Koja je po tebi bitnost tog Predraga Malog?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124

Jok, pa nisam ja ti da moram da se sklonim i popijem bensedine da bih nekome odgovorio.  Smile

Ti ćeš da mi pričaš o zaključivanju, botina bez mozga...  Smile Ćuti tu.  Smile

Smile Smile Smile

искулирај мало ХКЈ прегореће ти нека лицна јбте...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 00:19:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.