Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Оли Рен : ''У Е.У. тек када признате Космет''  (Pročitano 8861 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Beograd -- Oli Ren smatra da Srbija treba da uspostavi dobrosusedske odnose sa Kosovom i da Kosovo ima evropsku perspektivu. To je zvaničan stav EU, ocenio premijer Srbije

Jao ovaj Oli ne zna sta ce od sebe te cas govori kako ce Srbija da potpise ssp i time bi olaksao Tadicu da dodje na vlast a ovim je pak  odmogao a ni oni vise ne znaju sta bi sa Srbijom sludilo i njih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy IIs
Činjenice su da i kad bi Mladić, aradžić i svi ostali optuženi pred haškim tribunalom završili u Hagu i kad bi Vlada priznala Kosovo kao državu, Srbija bi opet bila jedno 4 godine daleko od EU.

četiri godine su mnogo bliže nego nikada.
bolje da živiš normalno tek za četiri godine nego nikada
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
mozemo mi da zivimo normalno i ako ne udjemo u EU  Smile

istina je da bi nam  bilo bolje u toj istoj uniji ali ne treba se nikom tako pokoravati i moliti ga za milost .... to sa moje strane nikad ne mogu ocekivati a verujem da je vecina Srba takva Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Činjenice su da i kad bi Mladić, aradžić i svi ostali optuženi pred haškim tribunalom završili u Hagu i kad bi Vlada priznala Kosovo kao državu, Srbija bi opet bila jedno 4 godine daleko od EU.

četiri godine su mnogo bliže nego nikada.
bolje da živiš normalno tek za četiri godine nego nikada

Ne lipši magarče do zelene trave. Vidim da se vrlo trude da uđemo u Svemirsku Evropsku Uniju 3010 godine.

Da nas toliko žele u EU , ne bi svi pohitali da priznaju Kosovo i otežaju nam izbrore. Očigledno im je cilj podeljena Srbija i konfikti. Da su makar rekli videćemo kasnije za pitanje Kosova, narod se ne bi toliko dvoumio već bi svi pohitali i glasali za DS , bez obzira na sve.
« Poslednja izmena: 24. Apr 2008, 19:57:18 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ako ga ne priznamo postoji kakva takva sansa da ga nekad u buducnosti vratimo tamo gde mu je mesto .....

i da .. nas neko zove da udjemo u EU? e to je vec novost za mene Smile

Gresis. Priznali, ne priznali-isto nam se 'vata (sto bi rek'o moj deda ... uzgred, deda mi je legenda Smile ). KiM se vraca jedino ratom i pitcwayzom i nikako drugacije, to treba razumeti.

Ovo sto vam pricaju o pregovorima i ostale fore ... to je za pacere  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
ako ga ne priznamo postoji kakva takva sansa da ga nekad u buducnosti vratimo tamo gde mu je mesto .....

Gresis. Priznali, ne priznali-isto nam se 'vata (sto bi rek'o moj deda ... uzgred, deda mi je legenda Smile ). KiM se vraca jedino ratom i pitcwayzom i nikako drugacije, to treba razumeti.

Ovo sto vam pricaju o pregovorima i ostale fore ... to je za pacere  Smile Smile
ne mogu reci da se ne slazem sa tvojim dedom ali ako damo legitimitet toj drzavi posle u nekom eventualnom ''ratu'' mi ne bi imali pravo da trazimo da prisvojimo teritoriju druge drzave.....
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23

Ovo sto vam pricaju o pregovorima i ostale fore ... to je za pacere  Smile Smile

To je tačno, Kosovo nam je oteto ne da bi nam ga vratili, ali Amerika je bila predvodnik tog otimanja, dok naravno šta se i moglo očekivati od zapadno-evrepskih zemalja nego da "klimaju glavom".

Da, malecka devojčice , pozdravi dedu , mudra je to starina  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy IIs
@Orfanelin ko nas pita za bilo kakav legitimitet, Kosovo polako priznaju druge države,
jeste da to ide malo sporije (danas su još dve države priznale Kosovo)

a o kakvom "budućem ratu" ti pričaš. Ako uskoro krenemo u rat, Srbija će nestati.
A ako čekamo ... naredne generacije će zaboraviti Kosovo, to će postati mit, hteli
ili ne. Buduće generacije neće imati osećanja prema Kosovu kao ti, hteće samo da
žive kao i svi ostali ...
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
@Orfanelin ko nas pita za bilo kakav legitimitet, Kosovo polako priznaju druge države,
jeste da to ide malo sporije (danas su još dve države priznale Kosovo)
dve trecine sveta nije priznalo ali to sada nije bitno ... uzmimo za primer Nemce... jesu oni priznali istocnu Nemacku nisu naravno cekali su 40 godina ali su na kraju docekali i nisu buduce generacije zaboravile da je to tamo njihova zemlja .... tako nece ni nasa buduca pokolenja da se odreknu onoga sto je njihovo!!

a o kakvom "budućem ratu" ti pričaš. Ako uskoro krenemo u rat, Srbija će nestati.
A ako čekamo ... naredne generacije će zaboraviti Kosovo, to će postati mit, hteli
ili ne. Buduće generacije neće imati osećanja prema Kosovu kao ti, hteće samo da
žive kao i svi ostali ...

sto bi rekao vrcomm moras da pratis fabulu radnje Smile
samo sam odgovorio na tezu da se Kosovo moze vratiti samo ratom .... sto je i istina najverovatnije ali to se u blizoj buducnosti nece desiti iz prostog razloga nemamo ni mogucnosti ni ljudstva za takvo planinarenje Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Japanac se ubio jer je voz kasnio 30sec.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 391
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Morao sam da citiram sam sebe cisto da bi mi vi to zamerili posto nista drugo nismo pametno culi od narodcko-patriotskog bloka kao i od njihovih lidera u kampanji, pardon jedino je Gambino iskren kad kaze ono za masine za radjanje...to je sustina misljenja i ona druga ajde da radimo sa drugim zemljama samo mislim da je nasa razmena, osim sa Rusijom koja ce to da isisa nazad preko racuna za grejanje, smesna. Prema tome u jednom se svi slazemo 11. maja ce pasti odluka, ali ne da li cemo ziveti bolje nego da li cemo i dalje da beremo paprike i pijemo raciju ili cemo mozda da probamo da dokazemo to sto non-stop kenjamo, jesmo. Pri tom ne mislim na masine za radjanje to je Hitler radio zar ne?
« Poslednja izmena: 24. Apr 2008, 20:28:36 od batamile »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: pruska
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.