quote]Цепају нам они новчанике у спрези са Гејиовцима и жутима већ неко дуже време......
Колико видим ти би и дупе дао за паре, али вама западњацима то ваљда и није страно.
Ma kakvi.Dinkic bre daje zadnji dinar za siromasne. Vozi pezo 206 ima stan od 60 m2 i krpi krevete jer jadnicak nema love za nove Jbg ja imam veci stan od Dinkica i bolja kola. Znaci bogat sam
Citat
Јадан човек плакао сам ономад када сам видео да леба нема да једе.....
ЕУ ће се раздружити оног тренутка кад ми будемо требали да се придружимо . Према томе од дружења нам слаба вајда; него ај` ми да гледамо са ким можемо да тргујемо, а дружањцију и зајебанцију да оставимо за нека друга времена, или неким доконијим народима.
Према томе од дружења нам слаба вајда; него ај` ми да гледамо са ким можемо да тргујемо, а дружањцију и зајебанцију да оставимо за нека друга времена, или неким доконијим народима.
Слажем се, ајд' нек' неко докаже да ће трговина престати без формалног споразума! Увешће санкције ју-ес стилу, филипу морису, рајфајзен банци, теленору... Не бих рекао
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Nista onda ... 'ajmo svi kod dede u garazu da pravimo drvene stolice i shijemo suknje za izvoz To je jedina opcija, koja nam ostaje ako ne udjemo u EU ... pa ko ziv-ko mrtav
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“ nidzo, svaka cast Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“ nidzo, svaka cast Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Makro, svaka cast tim fabrikama, ali sta raditi sa ruljom koja nema posao? Poslati kod Rusa u Sibir da rade Smile ... onako-bratski Smile
Не знам јел ово треба да буде прозивка на Руску екеномију која је све јача и јача,и далеко боља од многих европских земаља. Мала девојчице, мојих неколико ортака ради што у Сочију,што у Москви и уопште се не жале на руске паре.А имају сасвим добар третман од Рускиња,које су иначе далеко најлепше жене на свету... то је рај браћо Срби! Хов фуцкинг дебеле пегаве британке и ЕУ.
Не знам ко рече овде на форуму око извоза млека у ЕУ. цитирам " Дабогда се подавили у истом!" браво! Него мени није јасно зашто ДС једном не каже отворено да треба да бирамо између ЕУ и Косова. Него увек "па није дебели Оли тако мислио то је Коштуница извукао из контекста" бла,бла...прича за веверице. Па сама парола за ове изборе и ЕУ и Косово је толико контрадикторна то то није здраво. Зрачи колико је апсурдна.