ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G
zažmuri brzo i za tren ćeš videtikako izgleda mrak
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 1.0.7
Sagem vrrrrrr
crowz, da znas neprijatelju moj ljuti, da ce mi biti pogotovo drago da te vidim opet... samo pre nego sto se vidimo moramo da zakopamo ratne skire, jer ako budeo samo deo onoga sto smo do sada imali ovde.. bice sve "ne da radi vise" i kafanska tucha ne gine... a to ne zelimo....
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.
radim 17-og vascijeli dan,tako da ne dolazim a ti brko,ovo ti necu zaboraviti,ako budem samo mogao jos uvek da hodam vidimo se prvih toplijih dana na basketu..da te ponizim
e vidi ga ovaj sima kako se uzentao,ma pusti bre sabana,zar ga jos nisi provalio da samo prica i prica..pusti pricu
Ma secao se ja ili ne...pranje vam ne gine..svima koliko vas je