@CC nishta nisam ni trazio od Dache da se zna, niti cu traziti,
ako ne odgovara recite, ako ne zelite recite! Ko hoce ja cu biti tu!
Ja sam predlozio jedan shiroki vremenski period februar - mart a na vama je da kazete tachno kad vam odgovara!
Meni je zao shto se to desilo! Ja sam doshao iz belgije 27.decembra, moj ortak je doshao 29. decembra! Izvinite, meni se samo u datom trenutku ideja o okupljanju jako jako svidela i hteo sam da pokrenem inicijativu. Sad sam nazad od 27 januara tako da cu moci i da organizujem sve! Ja samo kazem da Dachi skidam kapu! Trece ne organizujem u dosluhu sa gastarbajterima, nego samo znam da ce jedan deo ljudi biti u bg, pa kad smo prichali na pp rekli su da bi voleli, pa sam postovao i ovo!
Slobodno, nek se tema i lokuje ako smatrate da da je nedolichna, a ja sam dovoljno razuman da znam shta znachi u tom sluchaju lock!
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.
zažmuri brzo i za tren ćeš videtikako izgleda mrak
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 1.0.7
Sagem vrrrrrr
malo tolerancije ljudi, ua ua ua vaterpolo ne brini neces se izvuci za ona sva piva koja mi dugujes jos od novembra... a ako se previse petljas i sa krouli dodaj slobodno na spisak jedno 10 djus votki
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G
ne organizujem u dosluhu sa gastarbajterima, nego samo znam da ce jedan deo ljudi biti u bg, pa kad smo prichali na pp rekli su da bi voleli, pa sam postovao i ovo!
Nisi trebao da me shvatis bukvalno u vezi "gastrbajtera",samo sam izrazio nevericu. Zato sto mi deluje stvarno preuranjeno za najave,no dobro.
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.