Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Aktuelne teme: Obavestenja i novosti

Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Okupljanja na chatu! [ irc.drenik.net ] :: [#burek]  (Pročitano 17186 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
ma ne ....u poslednjih 5 meseci nicu konstantno...traju oko 2 do 3 meseca i pucaju...slaba poseta....krene ali stane...jbg...masa ide po automatizmu vec na neke servere....
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Opet me nije pustao veceras na drenik.. tek ujutru oko 3 Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
pa ne znam...razgovarao sam malo i na ircu o tome..koje bio sinoc video je..
...kao sto sam i rekao server je poprilicno zapusten sto od uprave sto od poseta
pa sam mislio u cilju sirenja burek zajednice da ga prebacimo na drugi serv
kao sto je rekao sf jeste..mi mozemo i ircd da dignemo ali u poslednjih 6 meseci je toliko novih servera podignuto da je pola propalo a druga polovina posrce...jaki serveri i dalje rulaju...dok je na dreniku 32 na krst je 580 ...o udarnim terminima da ne govorimo...mislio sam u tom pravcu jer manje vishe ali shirenje je veoma bitno...tj napredovanje...ko stoji u mestu propada....na jacem servu ako se postigne odredjena odgovarajuca poseta moze dodji mozda i do ubrajanja u zvanicne kanale...sto bi verovatno znacilo i java pristup...java je shit ali je web a web je i www.burek.com ....u krajnjoj liniji cak da poseta u startu bude ista opet mogucnosti za kontakt reklamu shirenje su na dohvat ruke...ovde slabije...a useri ne menjaju serv ..ili jako tesko ..zato i imamo samo 3 ili 4 jaka serva kod nas...eto thats the general idea...pa sad ne znam....kao sto sam i rekao sinoc na #burek -u ..ovo je samo neka moja zamisao...razmisljanje ..nesto o cemu mislim da mozemo da razgovaramo ..a ne neki konacan stav...nesto mora ..nesto sto sam ja do bola utripovao...u poslednje vreme posecujem dosta novih servera...kako /.? pa cuo sam za njih ...da preko krst ..znaci na dreniku nisam skoro cuo za neki novi serv..jer se ne reklamira...znaju da je mrsavo "ovde"...kanali se prave na nedeljnoj bazi...postoje neki trip kanali koji su manje vishe isti u access listama ..i postoje kanali koji su neke opste namene chata ..kao i specijalizovani...ova poslednja dva se baziraju na poseti nekih standardnih clanova...ciji se broj uvecava..i odredjenog broja koji nalece ...neki ostaju neki ne...ne znam kad je neko uleteo na #burek a da ga ne znamo ...sve u svemu mislim da je dobro kako za ljude jer ce zivnuti atmosfera...tamo ponekada sve vrvi....za kanal ..jer ce imati potencijalni napredak....i konacno za forum jer ce se povecanom posetom ljudi koje do sada nikada nismo sreli uvecati i sansa da odu do foruma chekiraju ga ..reguju se..ukljuce se ....

eto... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Sto se mene tice, ti imas punu slobodu u radu sa kanalom, odavno sam prestao sa ircanjem, kako ti mislis da je bolje tako radi, obavesti me a ja cu svoje da uradim kako treba...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 437
@Djidjo - dobijes eggdroppa i imas BotServ na irc.ruters.net ukoliko dovedem dovoljno ljudi postajem ircop
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
Citat: MarkMaster
@Djidjo - dobijes eggdroppa i imas BotServ na irc.ruters.net ukoliko dovedem dovoljno ljudi postajem ircop

ruters />? alienov serv ? ..... :-}

ma treba jak serv.....ima 3 takva kod nas....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Koja tri?
Krst, Scafe i?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
nije sve ni u serveru koliko ima ljudi
bitno je ko dolazi na kanal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Bitno je da server ne brljavi kao drenik u poslednje vreme...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
predjite kod mene Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.