Ма даааај...где си ти био у време "Џајо одлази!"...Па буди реалан..натезање је трајало 3 месеца...и на крају човек узме одмор, мисли охладиће се главе па да се врати....нека прође бар толико времена па онда критикуј за то ...има времена...не можемо старе комуњаре тек тако, једино да их неко убије...али пашће они...А Џаја је пешко, па то сте и сами писали за време кризе када сте желели да оде...ма и ти знаш да јесте него...
Mali veseljace, vec dobrih 2 godine se lepe plakati i vice Zeko odlazi.
Citat
Hvala, hvala! Za nekog ko prica o pljuvanju ovo je bilo bas lepo.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ako ti sebe svrstavas u takve navijace, slobodno se uvredi. Ja sam bio vise nego jasan u svom postu, vi ako niste u stanju procesirati 2 prostoprosirene recenice, zao mi je.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ako ti sebe svrstavas u takve navijace, slobodno se uvredi. Ja sam bio vise nego jasan u svom postu, vi ako niste u stanju procesirati 2 prostoprosirene recenice, zao mi je.
Kakve navijace? Da li sam ja mozda bio na temi - Delije, Zvezda? Da li sam vredjao cigane i Zvezdu na ovoj temi? Jesam li rekao zbog cega sam otvorio ovu temu? Ne vidim kako onda mozes da me svrstas u takve ili onakve navijace?! Uostalom, ako administrator kenja po clanovima, sta ocekivati od nekih koji ovde svrate jednom u tri meseca?