Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
1. Vi ste prvi prozivali na zvezdinoj temi. 2. Vi i ovde nemate nista pozitivno reci o svom klubu, vec samo pljujete (obicno neosnovano i prizemno) po drugima. Serem ti se na takve navijace, a serem ti se i na takav klub.
па нисмо ми тог калибра као ви наравно...да се поносимо нечим што је било пре 15 година и пре 3 државе...мада ми није јасно што ти смета истина о топлом брату из звезде...ја рецимо немам ништа против Петокраке... а за педера је реалнност као што је и за усташу код нас...
Taj peder je najbolji fudbaler ove zemlje svih vremena (i zvanicno i nezvanicno), srecan prodican covek koji je sa svojim klubom bio prvak evrope i sveta i izgubio jednocifren broj derbija u vreme kada je bila apsolutna partizanova dominacija. Covek koji je otisao iz kluba kad ga navijaci nisu hteli Cim vi to budete imali, javite se. Vi oblepljujete godinama grad polakatima protiv zeke, pa ne vidim da vam je to ista donelo.
Ма даааај...где си ти био у време "Џајо одлази!"...Па буди реалан..натезање је трајало 3 месеца...и на крају човек узме одмор, мисли охладиће се главе па да се врати....нека прође бар толико времена па онда критикуј за то ...има времена...не можемо старе комуњаре тек тако, једино да их неко убије...али пашће они...А Џаја је пешко, па то сте и сами писали за време кризе када сте желели да оде...ма и ти знаш да јесте него...