Ja ne znam da je iko normalan rekao da je jedno partizanska ili komunisticka tvorevina a drugo nije. To sta pricaju budale sa jedne ili druge strane me ne zanima preterano. Navijacima svaka cast, u to ne ulazim, ali zna se ko je bio na celu partizana ... zvezda nije imala toliko takvih primeraka. To je cinjenica... I ne prebacujem ja to nikom, samo je malo imbecilno reci "zvezda je vise komunisticki klub"
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledajte na zvanicnom sajtu Partizana prvih dvadeset godina ko su bili treneri, nema Srbina... A za Bobeka se prica da ima istetoviranu veliko U preko cijelih grudi... ali to je vec gossip
Ma дајте, то су глупости о Бобеку, које потичу од навијача Петокраке...а смешно је и ово да је Политика бастион српства...читаш ли ти некада Политику?Знаш ли како и на какав начин пишу о нама самима?Kao да је Кандићка уредник...
П.с.Бар није било хомића у Партизану као што је Џајић у Петокраци...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
kokota, StevieG, Consigliere, dulepita, SerbianFighter su na temi i svi cekaju na neciji reply...ko ce prvi postovati? samo veceras na najvecem forumu na prostoru bivse SFRJ
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
Ma дајте, то су глупости о Бобеку, које потичу од навијача Петокраке...а смешно је и ово да је Политика бастион српства...читаш ли ти некада Политику?Знаш ли како и на какав начин пишу о нама самима?Kao да је Кандићка уредник...
П.с.Бар није било хомића у Партизану као што је Џајић у Петокраци...